cihaddumann kullanıcısının son içeriği

1. cihaddumann

Yardım Mi 6 Power Tuşu Değişimi

Power tuşu takılı kaldı sürekli reset atıyor. Cihazın içini açtım garantisi bittiği için anakart batarya ve şarj modülünü çıkarttım power filmine ulaşmamı engelleyen bir plastik var filmeulaşmak için lcd ekranı çıkartmammı gerekiyor?
  2. cihaddumann

Yardım Miuipro Ekibi Çok İlgisiz

Bağış yapmamın üstünden 2 güm geçti 3. Güne gireceğim fakat hala daha geri dönüş yok forumda da yardım istediğinde bulundum ödeme talimatlarını tekrar atıyorlar ne yapabilirim. 1596362905 Not Yandex money ticketına hangi cihaz için alacağımı yazmadım.
  3. cihaddumann

Yardım Vodafone Smart Ultra 6

Baya eski bir cihaz bi aralar bozulmuştu geçen aklıma geldi kurcalayayım dedim şarja taktım sadece şarj ışığı yanıyordu. Baya beklettim ama cihazda ses seda yok soketleri kontrol ettim hepsi sağlam oksitlenme yok. Sizce sorun nerede olabilir ben batarya ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Tabiki...
  4. cihaddumann

Yardım Mİ MİX 2 Unlock Çözemediğim Hata

Merhaba arkadaşlar 2 ay önce denedim yine açılmadı bugün yine denedim yine aynı hatayı aldım hata şu şekilde;
  5. cihaddumann

Yardım Evulation X Romumda Gcam 60 Fps Kayıt

Arkadaşlar yabancı forumlarda da burada da didik aradım fakat evulation x için 60 fps zipi bulamadım. Bilgisi olan varsa veya dosyaya sahipse bu konuya ekleyebilir mi Not ekran görüntüsünde 60 fps seçili ama hem görünüşte hemde kayıtta 30 fps alıyor.
  6. cihaddumann

Gcam Miroom Google Kamera Android 9.0

Arkadaşlar tek yapmanız gereken camera 2 api'yi etkinleştirip verdiğim zip'i twrp yada magiskden flashlamak. Mi 6 ve Mi Mix 2 de denenmiştir.
  7. cihaddumann

Yardım Miroom GoogleCam Mi6

Merhabalar camera apisini yükledim magisk üzerinden modüller kısmında görünmediği için twrpdende yükledim hangi apkyi denersem deneyeyim sürekli durduruluyor.
  8. cihaddumann

Yardım EU Miui'dan Mi Room'a Geçiş Yedekler

Baya birikim oldu eu miui da mi room a geçerken silinmesini istemiyorum ne yapmalıyım?
  9. cihaddumann

Yardım Telefon 47 Dereceyi Gördü

Arkadaşlar sistem boştayken şarj durumunda 47 dereceye kadar ısınıyor 40 derece iken 1900 ma şarj alırken 47 lerde -400 lere düşüyor. Telefon mi 6 custom rom lineage
  10. cihaddumann

Soru Lineage OS Gcam Yükleme ve 60 fps vide Kaydetme

Merhabalar eu miuidan daha bugün lineage os a geçtim. Eu miuida hiçbirşey yüklenmemesine rağmen hem 4k hem 1080p se 60 fps video kaydı alabiliyordum. Mi 6 için lineage os da gcam kurma makalesi yada videosu bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar cevap bekliyorum.
  11. cihaddumann

Soru ROM Yüklemesinden Sonra Batarya Kalibrasyonu

Merhabalar lineage os yükledim fakat batarya ile ilgili sorunlar oluştu. Şarj aletini prizden çeksem bile 1 2 saniye şarj ibaresi gitmiyor direk kabloyu çekersem gidiyor. Yavaş şarj oluyor. Nasıl cözebilirim.
  12. cihaddumann

Soru Magisk Windevine Yükleme

Eu rom yükledim root da attım magisk ile widevine l1 yükleyebilir miyim? Mi 6
  13. cihaddumann

Yardım Kafam Çok Karışık

Merhabalar mi 6 telefonum var mix 2 kullanıyorum kamerasından faydalanmak amacı ile gcam kuracağım fakat videolarda yada yazılı makalelerde işte bu sürüm için geçerli şu android için geçerli deniyor kafam çok karıştı nasıl yüklemem gerekmekte. 1591895601 ROOT + TWRP + GCAM
  14. cihaddumann

Yardım Merhabalar Bu Materyallerin Linklerini Atabilir misiniz?

Merhabalar telefonumun kapağını değiştirmiştim fakat tam tutmadı bir video da bu malzemeleri gördüm bu malzemelerin linkini atabilir misiniz?
  15. cihaddumann

Soru Xiaomi Widevine Sorunları

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce ios bir cihazdan mi 6 ya geçtim android deneyimini güzel yaşattı hem android e hemde xiaomi cihazlara içim ısınınca mi mix 2 ye geçtim mi 6 da olan widevine l3 sertifikası mi mix 2 içinde aynı hatta çoğu xiaomi cihazda da widevine l1 desteği yok bu sorun...
Üst Alt