Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba
Telefonum mi note 10. Hotspotu açıyorum. Bilgisayarımla telefona bağlanıp çalışıyorum. Fakat arama geldiğinde veya ben arama yaptığımda internet bağlantım kopuyor. Normalde sinyal seviyesinin orada 4.5G yazıyor. Arama esnasında H+ oluyor. Operatörüm Turkcell. Volte açık. Başka...
Merhaba
4-6 hafta arası evde olmayacağım. Bu esnada robotu hazır bir şekilde her zamanki gibi şarjda bırakmalı mıyım böyle olursa uzaktan birkaç kez evi süpürttürebilirim ama çok da elzem değil tamamen kapatıp offline da bırakabilirim tam emin olamadım. Ne tavsiye edersiniz?
Merhaba
Sadece mop komutu verince çalışmıyor. Su haznesi dolu fakat lütfen su haznesini kontrol edin diye uyarı veriyor. Hem süpürge hem mop özelliğini çalıştırdığımızda ise sadece süpürge yapıyor.
Merhaba,
İnstagram google twitter vs. Uygulamalar içerisinde normal şekilde tek parmakla aşağı doğru gezinirken bir anda algılamıyor donuyor 4-5 saniye kadar tepki vermiyor ekran ne aşağı ne yukarı kayıyor. 1 haftadır ara ara olmaya başladı. Yazılım güncel. Original mi türkiye garantili 6 aylık...
Merhaba,
Yeni android kullanıcısıyım biraz acemilik çekiyorum. Whatsapp gruplarından mesaj geldiğinde ekrandaki bildirimde hangi gruptan gelmiyor grup ismi yazmayınca sanki direkt bana atılmış bir mesaj gibi gözüküyor. Bildirime tıklayıp içine gidilmediği sürece de anlaşılmıyor nereden atıldığı...
Arkadaşlar selam,
Mi note 10 aldım yeni başladım kullanmaya. Video çekiyorum videoyu ben izlerken oldukça akıcı titreme yok fakat whatsapptan gönderdiğimde aşırı bir titreme varmış gibi gönderiyor videoyu. Bu neden olabilir? Kaliteyi düşürcekse düşürsün fakat aşırı bir titreme var videolarda
Arkadaşlar selam,
Karanlıkta telefonun ekranı kapalıyken saate bakmak için güç düğmesine basıp ekrana bakmak istediğimde ekranın parlaklığı kademeli olarak 2 kez artıyor. Sebebi ne olabilir? Bariz bir şekilde parlaklık farkediliyor. Sanki pil gücü sorunu varmış gibi hissettim otomatik parlaklık...
Arkadaşlar selam,
İphonedan Xiaomi note 10 a geçtim. O yüzden biraz yabancılık çekiyorum. Whatsapptan 1 bildirim geldiğinde uyarı geliyor ses ile ama mesela gruplardan toplu birşey konuşuluyorken yine 1 kez bildirim geliyor ama arka tarafta atıyorum 30 tane mesaj gelmiş üst üste ben...