Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu yöntemle IMEI ye zarar verir miyim peki? Bide telefonu eşim kullanıyo düzgün güncel çalışacak şekilde ayarlayıp vermek istiyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz global mi eu rom mu?
Selamlar arkadaşlar. Benim mi9 se de global rom yüklüydü ota güncellemeleri alıyordum. IMEI kayıt işleminden sonra telefona MIUI 11 9.9.26 eu rom yüklemişler eskisine göre kasmalar mevcut. Tekrar global rom yükleyebilirmiyim? Güncellemeleri otomatik alabilirmiyim? Twrp yüklü değil nasıl bı yol...
hocam işlemin tam ortasındayım romu flashladım twrp flashlıcam fakat select partition to flash image bölümünde hangisini işarretlemem gerekiyor? diğer konuda buldum recovery miş teşekkürler
süper anlatmışsınız gerçekten. benim anlamadığım advanced bölümünde sıkıştırma seçeneği yok bende twrp versiyonum 1102 . bide eğer imei sıkıntısı olursa geri yüklemek için tekrar 1102 versiyonunu mu yüklemeliyim?(yedek alınan twrp versiyonunda geri yükleme yapılmalı gibi bişey okumuştum) rom da...