Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@cantara hocam teşekkürler ama Zenex hocama kargoladim az önce cihazi.. sağolsun yapılabileceğini söyledi yardımcı olacak tekrardan teşekkürler..
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok hocam hiç bir tepki yok ışık titreşim ekran yazı logo vs hiç birşey.. sadece pcye bağladığında pcden bağlantı sesi geliyor ve mi flash görüyor o kadar..
çok teşekkür ederim Zenex hocamın kendisinede yazdım zaten inşallah yardımcı olabilir bu saat oldu sabah işe gitcem ve hala bu konuyu araştırıyorum.. :(
Herkese merhabalar.. 1 2 saat önce 5s telefonuma global beta rom atayım derken mi 5 rom (gemini) atmışım yanlışlıkla.. telefonda ne ışık ne titreşim nede tuşlara tepki vermiyor.. biraz araştırdım capricorn romu indirdim ve mi flashla yüklemeye başladı (görünürde hata vermeden şu an 3600...
Arkadaşlar merhaba.. Az önce global developer olanı xiaomi tool ile fastboot modunuda kurdum, kurulum tamamlandı sonrada telefon kapandı ve hiç bir şekilde tepki vermiyor yani açılmıyor şarjıda fulldu ne olmuş olabilir? Bilgisi olan yada başına gelen varmı acaba?
gece sabaha karşı kurulumu başlattım 6 7 saat uyuduktan snra hala miuipro kurulum ekranınıda dönüp duruyodu hocam.. 1 kac kez denememe rağmen aynı şeyler oldu, bende anlamadım forumda biraz araştırdım bi çözüm bulamadım.. en son yazayım dedim başınıza geldimi acaba böyle bişey?
ben aynı şekilde wish'ten mi band 2 diye aldığım ürün m2 band adında farklı bir ürün geldi ama gayet kullanışlı hiç bir farkı yok kullanıyorum sadece paket üstünde yazan QR kod ile uygulamasını indirip kullanıyorsunuz sorun yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.. Artı olarak belki gerçekten...