Chuckiee kullanıcısının son içeriği

1. Chuckiee

Yardım Telefon Hard Brick Oldu Lütfen Yardım

@cantara hocam teşekkürler ama Zenex hocama kargoladim az önce cihazi.. sağolsun yapılabileceğini söyledi yardımcı olacak tekrardan teşekkürler.. GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Chuckiee

Aygıt yöneticisine bakmadım ama mi flashta com4 olarak görüyor.. GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Chuckiee

Yok hocam hiç bir tepki yok ışık titreşim ekran yazı logo vs hiç birşey.. sadece pcye bağladığında pcden bağlantı sesi geliyor ve mi flash görüyor o kadar..
  4. Chuckiee

Allah razı olsun öyle yapıcam zaten.. Allah rahatlık versin.. iyi forumlar.. 1536018356 Hayır hocam malasef telefonda hiç bir tepki yok..
  5. Chuckiee

çok teşekkür ederim Zenex hocamın kendisinede yazdım zaten inşallah yardımcı olabilir bu saat oldu sabah işe gitcem ve hala bu konuyu araştırıyorum.. :(
  6. Chuckiee

Herkese merhabalar.. 1 2 saat önce 5s telefonuma global beta rom atayım derken mi 5 rom (gemini) atmışım yanlışlıkla.. telefonda ne ışık ne titreşim nede tuşlara tepki vermiyor.. biraz araştırdım capricorn romu indirdim ve mi flashla yüklemeye başladı (görünürde hata vermeden şu an 3600...
  7. Chuckiee

Güncelleme MIUI 10 - [8.8.30] Global Beta ROM Güncellemesi

Arkadaşlar merhaba.. Az önce global developer olanı xiaomi tool ile fastboot modunuda kurdum, kurulum tamamlandı sonrada telefon kapandı ve hiç bir şekilde tepki vermiyor yani açılmıyor şarjıda fulldu ne olmuş olabilir? Bilgisi olan yada başına gelen varmı acaba?
  8. Chuckiee

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Peki deneyeyim hocam teşekkür ederim..
  9. Chuckiee

gece sabaha karşı kurulumu başlattım 6 7 saat uyuduktan snra hala miuipro kurulum ekranınıda dönüp duruyodu hocam.. 1 kac kez denememe rağmen aynı şeyler oldu, bende anlamadım forumda biraz araştırdım bi çözüm bulamadım.. en son yazayım dedim başınıza geldimi acaba böyle bişey?
  10. Chuckiee

gece romu kurmaya çalıştım ama vendor'a bağlanamıyor hatası aldım, ilk kez başıma geldi.. suatsari hocam bi bilgin varmı acaba?
  11. Chuckiee

MiuiPro
  12. Chuckiee

Hocam kurup deneyip bilgilendirirseniz sevinirim..
  13. Chuckiee

bi arkadaş çarşamba link atmış ben indirdim henüz kurulum aşamasına geçmedim kursam problem olurmu acaba bilgisi olan varmı? MiuiPro
  14. Chuckiee

Sohbet [GS madalyası] Süper LİG Şampiyonu 21.Kez GalataSaray

Nerede Kalmıştık..!! clap~~clap~~ Her zaman her yerde en büyük CİMBOM alayına UltraslAn!!
  15. Chuckiee

Yardım Wish teki band 2 ler orjinal mi yardım !

ben aynı şekilde wish'ten mi band 2 diye aldığım ürün m2 band adında farklı bir ürün geldi ama gayet kullanışlı hiç bir farkı yok kullanıyorum sadece paket üstünde yazan QR kod ile uygulamasını indirip kullanıyorsunuz sorun yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.. Artı olarak belki gerçekten...
Üst Alt