Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
botloader kilidi açmak için mi hesaptan bir yerde giriş yapmak gerekiyro ama orayı geçemedim.
http://www.miui.com/unlock/apply.php
burayı dolduruyorum ama kabul etmiyor galiba.
mi hesap bölümünü geçemiyorum. nasıl doldurmam lazım kutucukları
sadece isim yazıyorum. telefon numaramıda yazıyorum. yazı yazmam gereken yerede yazıyorum ama geçemiyorum
tabi o da çok fevkalade bi ekran süresi ama ben birazda arabam spor olsun deposu iyi gitsin isteyenlerdenim :))
telefon yenilediğim zaman işlemci o günün en yükseği olsun isterim.
lenovo vibe p1 aldım performansı şimdiki telefonumdan yavaş geldiği için valideye verdim o kullanıyor şimdi.
benim...
peki bu mi5 günlük kullanımda sabahtan akşama eve geldiğimde ortalama kaç saat ekran süresi veriyor.
full şarjdan bitene kadar video izlendiğinde güzel ekran süresi veriyor ama bide günlük kullanım ekran süresi var tabi. onuda söyleyebilir misiniz.
bi şekilde mi5 128 gb aldırmayı düşünüyorum.
pasaport kaydı vs hepsini yaptıracağım.
ama telefon geldiğinde direkt kullanmaya başlayabilir miyim.
herkes global rom vs hakkında konuşuyor.
telefon içinde türkçe menü yok mu geldiğinde.
oppo find 7 kullanıyorum. oda geldiğinde global değildi...
ürünü ben aliden 2 gün önce sipariş etmiştim. bunda da aksilik olmaz ise ki umarım olmaz. bana sağ salim gelen 76. ürünüm olacak inşallah :) aslında dijital saat olarak düşününce bile saatçilerde 100 - 150 liraya saatler satılıyo. onu alana kadar bunu alsan daha iyi. 179 lira da pek pahalı değil...
ilgili sayfada 2 adet rom var .
http://en.miui.com/download-236.html
üstte gtbluesky
altta wuxianlin000000
bu ikisi arasında fark varmı. ikiside aynı sürüm gözüküyor.
bunlardan herhangibirini yüklerken miui7 ye uygun gapps bulup flashlasam sorunum ortadan kalkıyor galiba doğrumu
ve türkçe dil...
değişiklik olsun istedim aslında.
cihaz kendiliğinden rom yüklemeye müsait.
başka bir neden de şundan dolayı. bisiklet sürerken strava kullanıyorum. uygulamayı çalıştırıp ana ekrana geldiğimde uygulamayı durduruyor. yani auto stop falan da değil komple duruyor. 10 km sürdüysem uygulamaya...
suan tekrar color os yükledim.
kullanıcı adı ve şifreyi girdiğim gibi again try li bişeler yazıyordu.
uygun olan gapps linki atabilirmisiniz peki. galiba uyumlu değildi.
twrp de ikisini birden flashlıyorum değil mi ?
ve son olarak türkçe desteği için google storede olan Morelocale 2 kurmalı...