chnkrmz kullanıcısının son içeriği

1. chnkrmz

Rehber Mi5s Cihazlara Orijinal Global Rom Yükleme

bende seviniyodum. hafta sonu işimi hallederim diye. neyse artık ne zaman onaylanırsa artık
  2. chnkrmz

internet explorer den yaptım oldu. 10 gün içinde onay gelecek diyo yani uzun mu sürüyordu bu onay bukadar :D
  3. chnkrmz

Rehber Xiaomi Mi5s TWRP Yükleme Anlatımı

botloader kilidi açmak için mi hesaptan bir yerde giriş yapmak gerekiyro ama orayı geçemedim. http://www.miui.com/unlock/apply.php burayı dolduruyorum ama kabul etmiyor galiba.
  4. chnkrmz

mi hesap bölümünü geçemiyorum. nasıl doldurmam lazım kutucukları sadece isim yazıyorum. telefon numaramıda yazıyorum. yazı yazmam gereken yerede yazıyorum ama geçemiyorum
  5. chnkrmz

Rehber Xiaomi Mi5s TWRP Yükleme Anlatımı

bu twrp yöntemini yapmak için cihazın önce botloader kilidi açık mı olması lazım
  6. chnkrmz

Soru Mi5 Türkçe nasıl yapılır?

tabi o da çok fevkalade bi ekran süresi ama ben birazda arabam spor olsun deposu iyi gitsin isteyenlerdenim :)) telefon yenilediğim zaman işlemci o günün en yükseği olsun isterim. lenovo vibe p1 aldım performansı şimdiki telefonumdan yavaş geldiği için valideye verdim o kullanıyor şimdi. benim...
  7. chnkrmz

benim için çok iyi bi ekran süresi olur 5 saat bile bana fazlasıyla yeter
  8. chnkrmz

peki bu mi5 günlük kullanımda sabahtan akşama eve geldiğimde ortalama kaç saat ekran süresi veriyor. full şarjdan bitene kadar video izlendiğinde güzel ekran süresi veriyor ama bide günlük kullanım ekran süresi var tabi. onuda söyleyebilir misiniz.
  9. chnkrmz

bi şekilde mi5 128 gb aldırmayı düşünüyorum. pasaport kaydı vs hepsini yaptıracağım. ama telefon geldiğinde direkt kullanmaya başlayabilir miyim. herkes global rom vs hakkında konuşuyor. telefon içinde türkçe menü yok mu geldiğinde. oppo find 7 kullanıyorum. oda geldiğinde global değildi...
  10. chnkrmz

Alış Mi Bant 2 sitemizde satılan fiyat hakkında

ürünü ben aliden 2 gün önce sipariş etmiştim. bunda da aksilik olmaz ise ki umarım olmaz. bana sağ salim gelen 76. ürünüm olacak inşallah :) aslında dijital saat olarak düşününce bile saatçilerde 100 - 150 liraya saatler satılıyo. onu alana kadar bunu alsan daha iyi. 179 lira da pek pahalı değil...
  11. chnkrmz

Alış Mi Bant 2 sitemizde satılan fiyat hakkında

satış işlemi hangi sayfada yapılıyo link atarmısınız
  12. chnkrmz

Oppo find 7 (miui rom yükleme)

ilgili sayfada 2 adet rom var . http://en.miui.com/download-236.html üstte gtbluesky altta wuxianlin000000 bu ikisi arasında fark varmı. ikiside aynı sürüm gözüküyor. bunlardan herhangibirini yüklerken miui7 ye uygun gapps bulup flashlasam sorunum ortadan kalkıyor galiba doğrumu ve türkçe dil...
  13. chnkrmz

değişiklik olsun istedim aslında. cihaz kendiliğinden rom yüklemeye müsait. başka bir neden de şundan dolayı. bisiklet sürerken strava kullanıyorum. uygulamayı çalıştırıp ana ekrana geldiğimde uygulamayı durduruyor. yani auto stop falan da değil komple duruyor. 10 km sürdüysem uygulamaya...
  14. chnkrmz

suan tekrar color os yükledim. kullanıcı adı ve şifreyi girdiğim gibi again try li bişeler yazıyordu. uygun olan gapps linki atabilirmisiniz peki. galiba uyumlu değildi. twrp de ikisini birden flashlıyorum değil mi ? ve son olarak türkçe desteği için google storede olan Morelocale 2 kurmalı...
  15. chnkrmz

bana yardımcı olabilecek var mı ? romu yükledikten sonra yapmam gerekenleri anlatan bi link atabilir misiniz.
Üst Alt