Chepny kullanıcısının son içeriği

1. Chepny

Soru Note 10 lite ekran şarj tüketimi

Arkadaşlar mi note 10 lite ekran tüketim yüzdeniz nasıl ekran çok fazla tüketiyor gözüküyor
  2. Chepny

Yardım Google play store fazla sarj tüketimi hk

Google play store ve xiaomi service sarji sömürüyor bunun sebebi nedir arkadaşlar
  3. Chepny

Soru Mi 6 hızlı şarj göstermesine rağmen yavaş sarj olmasi

Merhaba arkadaşlar 2017 Kasım ayından beri mi 6 kullanıyorum haliyle batarya biraz düşmeye başladı ama yinede aktif kullanmama rağmen bir günü çıkarıyor. Benim sorunum 2 3 ay önce hızlı sarj daha hızlı telefonu sarj ediyordu fakat şimdi daha uzun sürede dolduruyor bu durum neden kaynakli...
  4. Chepny

Soru Always on display özelliği hk

Merhaba arkadaşlar Telefonu yeni aldım always on display özelliği açık bildirim geldiginde ekranda uygulama simgeside geliyor fakat yıldız veya yandan parlak ışıklar gelmiyor. Bu sorun neden olabilir
  5. Chepny

Yardım Mi 6 siyah arayüz sorunu

Sorun su ki yukarıda paylaştım bende gece modu çıkmıyordu
  6. Chepny

Teşekkürler her yolu denedim olmamıştı bu yazdığın program sayesinde oldu
  7. Chepny

Indirdim zaten mesajlar koyu tema seçili gözükmuyordu yinede açıp kapattim fakat değişmedi
  8. Chepny

Soru Karanlık mod zamanlama

Global rom
  9. Chepny

Soru Karanlık mod zamanlama

Bende o seçenek yok mi 6
  10. Chepny

Merhaba Mi6 kullanıyorum mi 10.3.1.0 global sürüm yüklendikten sonra bildirimler galeri siyah oldu. Geliştirici ayarlarinda karanlik mod seçeneği yok temayı degistirdim yine bir şey değişmedi. Bunu nasıl düzeltebilirim Ekran görüntüleri ektedir 1558175132
Üst Alt