Cheops kullanıcısının son içeriği

1. Cheops

Yardım İmei tamiri qualcomm

Merhaba... Bu imei fix olayı telefon markasına göre değil de işlemci modeline göre oluyor değil mi? Örneğin Lenovo telefonda yaptığım fix işlemini aynı işlemcili farklı telefon da da uygulayabilmem mümkün mü?
  2. Cheops

Soru Band20 800mhz hakkında...

Malesef satanlar get açmıyorlar :( :( :(
  3. Cheops

Şarj olayı vb olarak şimdilik Lenovo da karar kıldım... Diğerleri maddi olarak zorlar :)
  4. Cheops

Hımm fiyatı uygun birde özellikleri iyi satıcı da get açmaya sorun çıkarmadı, açıkçası miğdem bulandı biraz ama bu şartlarda da başka bulamam gibi geliyor :) :) :)
  5. Cheops

Yardım Maksimum 1300 TL telefon tavsiyesi

Lenovo P2 düşünebilirsiniz...
  6. Cheops

Merhaba... İlgilendiğim lenovo marka bir telefon band20 desteklemiyor, kullandığım hat TT, bana herhangi bir sorun yaratır mı? Vodafone kullanmak gibi bir niyetim yok...
  7. Cheops

Yardım Yüksek veri kullanımı

Bu durumun çözümü çok basit... 4G olayını kapatın 2g-3g hızına düşürün ayarlardan o zaman veri kullanımı düşüyor... Hemde ciddi anlamda...
  8. Cheops

Satış F.Öksüz * Xiaomi Ön Ödemeli Genel Satış

Ben güvendim gibi... Kısmetse Eylülde düşünüyorum...
  9. Cheops

Yardım Lg panelli mi5 hakkında

Bence değil, ayıplı mal sonuçta.. Adam satarken bile sorun yaşayacak... 1 haftalık ürünü iade etmeli bence... Sorun çıkma olasılığı yüksek.. Sizin sanırım bu firma ile bir bağınız var o nedenle rahatsız oldunuz durumdan...
  10. Cheops

Neden ortalığı karıştırdığımı düşündünüz ki ? Sonuçta satış sitelerinde LG panel denilince 2. el telefonlar bile satın alınmıyor kusurlu bir ürün olarak görülüyor... Satın alırken bu durum bilinse sizce satın alır mı müşteri? Kimse kusura bakmasın asgari ücretin üstünde rakamlar veriliyor...
  11. Cheops

Telefon et bi görüş... Tamiri kabul etme... Sonuç alamazsan Tüketici heyetine başvur bulunduğun yerde ki.. Az para değil sonuçta 1500 tl yakın bir para...
  12. Cheops

İade et bence... Sonuçta hatalı ürün... Kabul etmeleri gerekir.. Ya da farklı ekranlı model ile değiştirsinler... Kime ne tuttururlarsa devil~~:@:@:@
  13. Cheops

Alış Mi5s Arıyorum

Farklı modele bak istersen, Son zamanlarda hata verdiğini okuyorum... Özellikle parmak izi okuyucusu çalışmıyormuş güncellemelerden sonra... Bende onu düşünüyordum vazgeçtim :( :( :(
  14. Cheops

Yardım Kulaklığım Orijinal Değil Mi?

Hepsiburada bile sahte mal satmaya başladı vay halimize...
  15. Cheops

Satış F.Öksüz * Xiaomi Ön Ödemeli Genel Satış

Sanmıyorum, sahibinden de ilanları mevcut fakat dolar kuru hareketleri tabi ki fiyatlarda değişime sebebiyet veriyor.... :) :) :)
Üst Alt