Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba...
Bu imei fix olayı telefon markasına göre değil de işlemci modeline göre oluyor değil mi? Örneğin Lenovo telefonda yaptığım fix işlemini aynı işlemcili farklı telefon da da uygulayabilmem mümkün mü?
Hımm fiyatı uygun birde özellikleri iyi satıcı da get açmaya sorun çıkarmadı, açıkçası miğdem bulandı biraz ama bu şartlarda da başka bulamam gibi geliyor :) :) :)
Merhaba...
İlgilendiğim lenovo marka bir telefon band20 desteklemiyor, kullandığım hat TT, bana herhangi bir sorun yaratır mı? Vodafone kullanmak gibi bir niyetim yok...
Bence değil, ayıplı mal sonuçta.. Adam satarken bile sorun yaşayacak... 1 haftalık ürünü iade etmeli bence... Sorun çıkma olasılığı yüksek.. Sizin sanırım bu firma ile bir bağınız var o nedenle rahatsız oldunuz durumdan...
Neden ortalığı karıştırdığımı düşündünüz ki ? Sonuçta satış sitelerinde LG panel denilince 2. el telefonlar bile satın alınmıyor kusurlu bir ürün olarak görülüyor... Satın alırken bu durum bilinse sizce satın alır mı müşteri? Kimse kusura bakmasın asgari ücretin üstünde rakamlar veriliyor...
Telefon et bi görüş... Tamiri kabul etme... Sonuç alamazsan Tüketici heyetine başvur bulunduğun yerde ki.. Az para değil sonuçta 1500 tl yakın bir para...
Farklı modele bak istersen, Son zamanlarda hata verdiğini okuyorum... Özellikle parmak izi okuyucusu çalışmıyormuş güncellemelerden sonra... Bende onu düşünüyordum vazgeçtim :( :( :(