cheleby kullanıcısının son içeriği

1. cheleby

Yardım WhatsApp bildirim sorunu

Arkadaşlar android 11 ile görünüm böyle oldu.Eski haline nasıl getirebilirim ayrica yeni kontrol merkezi de çalışmıyor.
  2. cheleby

İnceleme Xiaomi Haylou LS01

Özel mesaj bakabilir misiniz ? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. cheleby

İnceleme Xiaomi Haylou LS01

İnce bileğe gitmez herhalde. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. cheleby

Soru Bildirim Işıkları

Arkadaşlar pop up kameranın ve bildirim ışıklarını değiştirmek istiyorum ama öyle bir seçenek yok gibi yada ben göremedim.Bilgisi olan var mı ?
  5. cheleby

Rom Mi5 MIUI10 Global Stable 10.0.1.0 OAAMIFH

otadan miui10 güncellemesi geldi tıkladım güncelleme yapsın diye güncellemeyi bulmadı.Neden böyle oldu ?
  6. cheleby

Soru Mİ5 9.5.5.0 Guncellemesi

Ayrıca yeniden başlattım tekrar yeniden 4 çekirdeğe çıktı ama daha sonra 2 çekirdeğe düştü. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. cheleby

Bilgili bir arkadaş bilgi verebilir mi ?4 çekirdek çalışıyordu tekrar 2 çekirdeğe düştü sebebi ne olabilir ? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. cheleby

Şu anda çok sacma bir şey oldu tekrar 2 çekirdeğe düştü :) MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. cheleby

Mi5 prime 9.5.5.0 yükledim. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. cheleby

Arkadaşlar ve yukledim.ilk başta 4 çekirdek calismadi,yeniden başlattım düzeldi.bilgilerinize. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. cheleby

Ben 9.5.3 guncellemedim MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. cheleby

Ben hala yeniden baktığımızda görünmemesi olayına takıldım.nasil mümkün olabilir ? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. cheleby

Ama benimki kararlı sürüm MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. cheleby

Olmaz öyle şey şimdiye kadar hiçbir güncellemede bu sorunu yaşamadım MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. cheleby

Mi5 prime cihazima geldi fakat daha kurmadim, kararsızım.:) MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt