Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle mesajımın hangi kısmını düzenlemem gerektiğini anlayamadım? Zira küfür hakaret nefret ırkçılık şiddet vs. Vs.herhangi bir şey yok. Daha açık olabilirseniz sevinirim.
Tavsiyeler için ayrıca teşekkür ederim. Temiz bir rom ve sıfır yedek ile kurdum cihazı. Yazdığım gibi daha kurulum...
sabahlayacağım zaten bu gece. ne güzeldi eskiden indir sammobilden romu al odini kur. bas romu olsun bitsin.. bi botloader kilidi açalım dedim 168 saat verdi . gelde 1 hafta bekle :)
sanırım kimsenin başına gelmemiş forumda.. var bi cenabetlik hayırlısı bakalım.
konu bana yazılımsal değilde sanki donanımsal gibi geldi.. İnanılmaz derecede bir çökme durumu var.. hani kronik bir hata olsa tamamda enden başka bunu yaşayanda yok galiba :) acaba xiaomi tools ile indirilen romlardamı oluyor diecem bilemedim valla..
gurupta neredeyse herşeyin cevabı var. neyi bulamadınız ki ? eu rom yüklenişide anlatılıyor gerekli twrp botloader filan hepsi var. burda yoksagoogleda herşey var..
konuyu baltalamak istemem ama insan yaşamaz diyince sırıttım baya.. -34 de inşaat sahasında gezdiğimiz zmanlar oldu :D -40 -45 lere kadar çalışmaya devam :))
v10.2.13.0 Global Kararlı yüklü. bir geri yükleme yapmıyorum. olduğunca temiz kurulum yapıyorum yinede çözülmedi. ilk aldığımda 10.2.9 vardı galiba, ondada aynı şekideydi. daha cihaz en başta kurulum ekranında bile hata verebiliyor. google durduruldu şeklinde xiaomiye bildirmek istermisiniz...
Arkadaşlar Merhaba,
Kısa bir süre önce mi9 aldım. kendisi günceleme buldu kurmaya çalışınca sağlayıcı doğrulaanmadı gibi birşey söyledi kurmadı bi türlü. bende xiaomi tools2 diye bir program ile güzel güzel çıkan sürümü kurdum. ama cihazı aldığımdan beri devamlı neredeyse her uygulamada ve...