Chatin1907 kullanıcısının son içeriği

1. C

Karşılaştırma Poco X3 Pro Ekran Süresi Paylaşımı

Sevgili Poco X3 Pro kullanan forumdaşlarım. Böyle bir konu açmak istedim ki bu başlık altın da kullandığımız romları ve ekran sürelerini paylaşalım yeni rom kurmak veya değiştirmek isteyen arkadaşlara da yardımcı oluruz. Şu ank ki mevcut şarj da 29.
  2. C

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Mi room dan neden geçmek istiyorsun ki ustam
  3. C

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Revos romdayım. Eu beta veya stabile geçmeyi düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz. Beta mı eu mu? Yoksa revos da kalayım mı?
  4. C

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Aynı şekilde miroom beta da bildirim sorunu var. WhatsAppa girince bildirimler geliyor. Veya gelse bile ses açık olmasına rağmen bildirim sesi çıkmıyor
  5. C

WhatsApp messenger gibi Bildirim gelmeme sorunu yaşayan var mı?
  6. C

4 wipe yaptınız mı?
  7. C

Rom Hangi Rom Sorunsuz

Revos rom kullanıyorum mi8 se için. Gayet memnunum
  8. C

Mi8 se için kurdum
  9. C

Rom Revolution OS - MiUI

Yeni sürüm güncelleme gelmiş mi8 se göremedim yalnız. Diğer cihazlarda deneyen var mı?
  10. C

Rehber Android 10'a Geçiş

Kurulum dilini İngilizce seç ilk başta
  11. C

Batarya testi yapan var mı? Revos 9.10.17 yüklü akıcılık ve batarya gayet iyi. Miroom nasıl acaba
  12. C

Rehber Android 10'a Geçiş

Kurulumu ingilizce yapın kurulum bittikkten sonra tekrardan Türkçeye çevirirsiniz
  13. C

Mi8 se için Stabil in şarj süresi nasıl. Miroom ve revos denedim. Şu an en memnun kaldığım revos. Eu stabil son sürüm hakkında görüşleriniz nedir? Özellikle diğer romları kullananlar yorum yapabilirse. Herkese hayırlı pazarlar
  14. C

Stabil nasıl ark arkadaşlar var mı 2 sinide kullananlar kıyaslama yapacak olursak fark nedir
Üst Alt