Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eu rom da hyperos yayınlanmaya başladı. Bir kaç hafta içinde poco x3 pro için de gelir diye tahmin ediyorum. Sanırım en sağlıklısı eu rom olur diye düşünüyorum. Şu an için global sürüm resmi romdayım açıkcası bu rom da çok hoşuma gitti. Google arama var ama çok gelişmiş arama kayıt filan da...
Temiz kurulum yaptınız mı hocam?
1679153377
Temiz kurulum yaptınız mı hocam? Yani işlem bittikten sonra, Wipe sonra Format data sonrasında yes yazıp temiz kurulum yaptıktan sonra deneyin. Ama tabi yedeklerinizi alın cihaz sıfırlanacaktır.
Custom romlarda hızlı şarj özelliği aktif değil yani ben çoğunu kullandım hiç denk gelmedim. Custom romlardan da akıcılık ve stabilite olarak en çok hoşuma giden açık ara Arrow os dur şahsi tercihimdir
Miui 13 malesef twrp yi desteklemiyor bu sebeple pc cihazınızı görmüyor ve dosya atıyorsunuz. Yapmanız gerek önce mi flash tool ile orjinal 12 rom atın sonra twrp yi yükleyin sonra eu 12 romu flashlayın. Eu 13 ü kurmak istiyorsanız twrp yi flashladıktan sonra orange fox u kurun çünkü orange fox...
Sevgili Poco X3 Pro kullanan forumdaşlarım. Böyle bir konu açmak istedim ki bu başlık altın da kullandığımız romları ve ekran sürelerini paylaşalım yeni rom kurmak veya değiştirmek isteyen arkadaşlara da yardımcı oluruz.
Şu ank ki mevcut şarj da 29.
13.0.3 sürümünü kullanıyorum ben. Tr veya global Roma geçmek için PC ile flash tool uygulamasından fastboot modunda yükleme yapmanız gerekir hocam.
1659112397
Yalnız şunu belirtmek de fayda var bütün MIUI tabanlı romlar eu alt yapısını kullanıyor yani cloud five da eu tabanlı bir romdur
Şu an da miumix 13.0.3 kullanıyorum hocam. Yüz tanıma ve parmak izi gayet hızlı. Rom kendiliğinden rootlu geliyor. Çift tıklama ekran açma kapatma mevcut. Isınma problemi eu romlarda ki gibi değil. Yani kısacası denemeye değer ☺️