Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonumun garantisi biteli 8 ay oluyor. Stock Rom'undan sıkılmamdan ötürü bir ROM yükleyeyim dedim.
Redmi Note 8 Pro için sıfır hatasız/bugsız, görsel açıdan güzel olan bir rom öneriniz var mı?
Telefonumu karıştırırken bu özelliği keşfettim.
"Cihaz VR Modundayken" diye bir ayar var; seçenekleri ise "Bulanıklı azalt" ve "Titremeyi azalt"...
Bunlar ne anlama geliyor ?
MiXplorer gibi efsanevi bir dosya yöneticisinde böyle bir sorunla karşılaşacağım aklıma gelmezdi...
Hatta 1 saatimi bunun çözümlerini aramakla geçirdim fakat bir çare bulamadım derken kendim şans eseri bir yol ile buldum...
Neyse...
Lafı uzatmadan konuya geçeyim:
1. OTG'yi taktığınız zaman...
ES Dosya Yöneticisi ile dosyaları aktarmaya çalışırken "unsupported operation" hatası alıyorum.
Ki klasör bile oluşturamıyorum; "eşzamansız oluşturacak" gibi hatalar çıkıyor.
MiXplorer'da ise USB'yi görmüyo; "Boş" ibaresi çıkıyor.
USB Media Explorer kullanıyorum şimdilik, bir sıkıntı görmedim...
Xiaomi Dosya Yöneticisi'nde nasıl açacağımı bulamadım OTG USB'yi.
USB Media Explorer var, onda açılıyor ama dosya silemiyorum, hata veriyor.
USB Media Explorer'i kaldırdım, görünüyor Dosya Yöneticisinin "Saat" sekmesinde "Usb Bağlandı" şeklinde ama onun dışında nasıl açacağımı bulamadım...
1920P olsun bazı videolar da oynatıyor. 2160P olsun gene bazı videolar açılıyor.
Fakat bazı videoları açtığım zaman "bu video türü desteklemiyor" gibisinden birşey diyor.
ben çok sık VR izleyen biriyim.
Bazı VR videoları 2160p oluyor(4K), ancak birini açarken öbür videoyu açmıyor.
Samsung Galaxy...