Chandler Muriel Bing kullanıcısının son içeriği

1. Chandler Muriel Bing

Soru Redmi Note 9 Pro MIUI 12.0.3 Yeniden Başlatma Sorunu

hocam onu yazmayı unutmuşum USB görmüyor cihaz bilinmeyen aygıt hatası alıyorum
  2. Chandler Muriel Bing

Sohbet İmdat Bluetooth redmi8pro

ayarlar > ek ayarlar > erişilebilirlik > işitme > mono sesi kapatın ve ses dengesini orta kısma çekin.
  3. Chandler Muriel Bing

Soru Redmi Note 9 Pro MIUI 12.0.3 Yeniden Başlatma Sorunu

Herkese merhaba başlıktaki cihaz şarja takılı ve uykuda olduğu sırada kendi kendine yeniden başlıyor şarj soketi ara flex batarya hepsi denendi ama sonuç yine aynı ama ben sorunun çözümünü istemiyorum, benim istediğim herhangi bir şekilde cihazın log özelliğini kullanarak neden yeniden...
  4. Chandler Muriel Bing

Yardım SM-G900F Galaxy S5 DIAG Mode Nasıl Açarım?

Seneler önceki bana ve yeni nesillere haber vereyim Galaxy S5 ve Note 4 modelleri sadece cert ile mümkün :) eski model samsunglarda qualcomm + samsung = imkansız repair :)
  5. Chandler Muriel Bing

Yardım Redmi Note 8 Brick (TestPoint Çalışmıyor)

yüklü hocam problem cihazdan kaynaklı pc de sorun yok cihaz şarj da almıyor
  6. Chandler Muriel Bing

Yardım Redmi Note 8 Brick (TestPoint Çalışmıyor)

Herkese merhaba cihaz kapalı şekilde geldi ve EDL moda girmiyor (testpoint ile bağlayınca pc de tepki yok) ama fastboot moduna bir kaç saniyeliğine girip tekrar kapanıyor size sorun ne olabilir?
  7. Chandler Muriel Bing

Rehber Redmi 9A/9C/9 Yetkili Hesap Atlama / Unbrick Yapmak

önce konudaki dosyayı indirin ve brom.cmd dosyasını çalıştırın sonra ses kısma ve açmaya basılı tutarak pc ye bağlayın ondan sonra flash tool ile işlem yapın not: konuyu adım adım uygularsanız sorun yaşamazsınız arkadaşlar ben tek seferde yaptım.
  8. Chandler Muriel Bing

ses kısma + açmaya basılı tutarak bağlayın
  9. Chandler Muriel Bing

Çözüldü BL Kilitli Cihazda Mi Hesabı Kaldırma?

hocam başka bir çaresi yok mu çok yüksek fiyatlar çıkıyor bu işlemlede
  10. Chandler Muriel Bing

Çözüldü BL Kilitli Cihazda Mi Hesabı Kaldırma?

Herkese merhaba Redmi Note 8 BL kilitli ve cihazı sıfırlamışlar ve mi hesabı olduğu için de ( hesap açtıklarını dahi bilmiyor müşteri ) cihaz kitlenmiş bu cihaza herhangi bir şekilde mi hesabı kaldırma yada bl unlock yapabilir miyiz? Elimde chimera mevcut ve edl moddan eng rom vs...
  11. Chandler Muriel Bing

hocam eng deneyin eng de açarsa attığınız rom yanlış demektir
  12. Chandler Muriel Bing

açılıyor hocam hem stock hem de eng rom da sorun çıkarmıyor 1612962773 emin olmak için eng rom yazılabilir eng rom da açarsa yazılan stock rom uyumsuz demektir.
  13. Chandler Muriel Bing

hocam günün belki de 10. yazılımı :D kullandığım flash toolu upload ediyorum inşallah işinizi çözer Flash Tool
  14. Chandler Muriel Bing

hocam BURADAKİ dosya ile sorunsuz oldu eng rom yükleyip repair yaptım ve tekrar global 12.0.4 & 12.0.6 yükleyebildim
  15. Chandler Muriel Bing

ama tool görmüyor hocam 12.0.6 yüklüydü cihaza bir şekilde 11.0.4 yüklenmiş ses açmaya basınca preloader geliyor ama tool görmüyor ses kısmaya basınca da tool görüyor ama işlem başarısız.
Üst Alt