Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba başlıktaki cihaz şarja takılı ve uykuda olduğu sırada kendi kendine yeniden başlıyor şarj soketi ara flex batarya hepsi denendi ama sonuç yine aynı ama ben sorunun çözümünü istemiyorum, benim istediğim herhangi bir şekilde cihazın log özelliğini kullanarak neden yeniden...
Seneler önceki bana ve yeni nesillere haber vereyim Galaxy S5 ve Note 4 modelleri sadece cert ile mümkün :) eski model samsunglarda qualcomm + samsung = imkansız repair :)
Herkese merhaba cihaz kapalı şekilde geldi ve EDL moda girmiyor (testpoint ile bağlayınca pc de tepki yok) ama fastboot moduna bir kaç saniyeliğine girip tekrar kapanıyor size sorun ne olabilir?
önce konudaki dosyayı indirin ve brom.cmd dosyasını çalıştırın sonra ses kısma ve açmaya basılı tutarak pc ye bağlayın ondan sonra flash tool ile işlem yapın
not: konuyu adım adım uygularsanız sorun yaşamazsınız arkadaşlar ben tek seferde yaptım.
Herkese merhaba Redmi Note 8 BL kilitli ve cihazı sıfırlamışlar ve mi hesabı olduğu için de ( hesap açtıklarını dahi bilmiyor müşteri ) cihaz kitlenmiş bu cihaza herhangi bir şekilde mi hesabı kaldırma yada bl unlock yapabilir miyiz? Elimde chimera mevcut ve edl moddan eng rom vs...
açılıyor hocam hem stock hem de eng rom da sorun çıkarmıyor
1612962773
emin olmak için eng rom yazılabilir eng rom da açarsa yazılan stock rom uyumsuz demektir.
ama tool görmüyor hocam 12.0.6 yüklüydü cihaza bir şekilde 11.0.4 yüklenmiş ses açmaya basınca preloader geliyor ama tool görmüyor ses kısmaya basınca da tool görüyor ama işlem başarısız.