Chandler Muriel Bing kullanıcısının son içeriği

1. Chandler Muriel Bing

Soru Redmi Note 9 Pro MIUI 12.0.3 Yeniden Başlatma Sorunu

Herkese merhaba başlıktaki cihaz şarja takılı ve uykuda olduğu sırada kendi kendine yeniden başlıyor şarj soketi ara flex batarya hepsi denendi ama sonuç yine aynı ama ben sorunun çözümünü istemiyorum, benim istediğim herhangi bir şekilde cihazın log özelliğini kullanarak neden yeniden...
  2. Chandler Muriel Bing

Yardım Redmi Note 8 Brick (TestPoint Çalışmıyor)

Herkese merhaba cihaz kapalı şekilde geldi ve EDL moda girmiyor (testpoint ile bağlayınca pc de tepki yok) ama fastboot moduna bir kaç saniyeliğine girip tekrar kapanıyor size sorun ne olabilir?
  3. Chandler Muriel Bing

Çözüldü BL Kilitli Cihazda Mi Hesabı Kaldırma?

Herkese merhaba Redmi Note 8 BL kilitli ve cihazı sıfırlamışlar ve mi hesabı olduğu için de ( hesap açtıklarını dahi bilmiyor müşteri ) cihaz kitlenmiş bu cihaza herhangi bir şekilde mi hesabı kaldırma yada bl unlock yapabilir miyiz? Elimde chimera mevcut ve edl moddan eng rom vs...
  4. Chandler Muriel Bing

Yardım Mi9 SE grus Baseband Uçtu

Ustalar merhaba repair yaparken yanlışlıkla if=/dev/zero of=/dev/block/sdf komutu yazdım ve baseband silindi cihazda wifi açmıyor ve imei boş ayrıca qpst ile qcn yazarken de "Received an invalid command from the phone." hatası veriyor. Çözümü nedir acaba? ustalar elinde mi 9 se olna varsa dd...
  5. Chandler Muriel Bing

Soru En İyi Şarj Süresi Hangi Romda?

LOS da GCam i sorunsuz kullanabilirsin hatta ROOT olmadan bile ayrıca özellikler istersen de ( slow motion gibi ) ufak bir Magisk modülü ile halledebilirsin, şimdiden kolay gelsin :)
  6. Chandler Muriel Bing

PUBG dışında ısıtan oyun görmedim :) onun dışında cihaz zaten performanslı bir cihaz ROM çok fazla etki etmez ve ben 09.10.2018 buildini kullanıyorum, neden dersen bundan sonra gelen son 3 veya 4 build de hiç bir yenilik yok o yüzden hiç yüklemedim ancak son builde de sorun yaşayacağını sanmam :)
  7. Chandler Muriel Bing

Şişme dediğin olay PC de dahil olmak üzere üzerinde işletim sistemi olan tüm cihazlar için geçerli bir şey, ancak performans olarak kesinlikle üzmez ondan emin olabilirsin hele ki Mi6 nın 4/64 lük sürümünü kullanıyorsan çok çok memnun edecektir :)
  8. Chandler Muriel Bing

Şahsen Mi6 elime geçtiğinden bu güne kadar LOS 15.1 kullandım PUBG girmediğimde ve çok fazla YouTube/Netflix kullanmadığımda 8 saate yakın ekran süresi alıyordum ve şarj %30 civarlarında oluyordu
  9. Chandler Muriel Bing

Rom Aosp extended rom mi6 Official (pie)

Denedim hocam da o da çözüm olmadı, animasyonlar ya yavaş ya da çok hızlı oluyor, stock halinde zaten çok kötüler sanki cihaz güç tasarrufu modundaymış gibi...
  10. Chandler Muriel Bing

Hocam animasyon şeklinden bahsetmiyorum animasyonlar çok hoş ama çok hızlılar birden olup bitiyorlar :) özellikle tıklama animasyonları çok sinir bozucu, keşke ufak bir video atsanız :)
  11. Chandler Muriel Bing

Mod Mi8 kamera modu Mi6 için

AOSP ROM da çalışmaz sanırım :(
  12. Chandler Muriel Bing

Ustam bir çok AOSP Pie ROM denedim hepsinde animasyonlar sanki cihaz güç tasarrufu modundaymış gibi hızlı ve sinir bozucuydu bunda da öyle mi acaba? Video atma şansınız var mı? Özellikle tıklama animasyonlarını merak ediyorum...
  13. Chandler Muriel Bing

Alış AMD A10 7890K APU Aranıyor

Arkadaşlar İzmir içi veya çevre illerden AMD A10 7890K APU aranıyor 2. el ve sıfır fark etmez fiyat için PM atarsanız sevinirim :)
  14. Chandler Muriel Bing

Sohbet telefon tavsiyesi

Mate 10 Pro veya P20 düşünebilirsiniz onun dışında Xiaomi düşünüyorsanız Mi8, Mi8 EE ve hatta Mi6 ile bize sizi tatmin edecektir ( Bir Mi6 kullanıcısı olarak kesinlikle üzmez diyebilirim :) )
  15. Chandler Muriel Bing

Rehber [GÜNCEL] Xiaomi Mi 6 Google Camera HDR+

Hocam ben LineageOS AOSP ROM kullanıyorum bir türlü ağır çekim çalışmadı onunla ilgili bir fikriniz var mı?
Üst Alt