championee kullanıcısının son içeriği

1. C

Haber Global android 14 geldi...

12t cihazlarına android 14 yükleyenler...
  2. C

Yardım Paket yükleyici çalışmıyor!

Selam arkadaşlar, mi 11t pro direnç yapıldı bl kilidi açıldı imei atıldı.13.0.4 türkiye rom var.paket yükleyici çalışmıyor sıfırlarsam düzelir ama imei uçuyor başka bir yolu yokmudur yardım istiyorum sizlerden? 🤔
  3. C

Soru One OS rom önerisi

Selam arkadaşlar. Eu stabil son sürüm kullanıyorum. OneOS tavsiye ediyor musunuz?birde uygulama çekmecesi eu gibi yana kaydırarak mı yoksa yukarı kaydırarak mı?
  4. C

Soru Evolution x rom yüklemek

Eu rom 12.1.4.0 stabil kullanıyorum. Evolution x rom flashlamak istedim daha önce ama orange fox'a atıyordu beni. Acaba firmware den dolayı mı oldu diye düşünüyorum.cdroid rom flashlarken açılıyordu. Evolution x flashlarken açılmıyordu
  5. C

Yardım Yeterli depolama sorunu...

Selam arkadaşlar.Eu rom stabil 12.1.4.0 kullanıyorum.performans ve pil ömründen çok memnunum! Sadece iki problem var! Ses kaydı yaparken sd karta erişilemiyor yazıyor ve uygulama yükleyebiliyorum fakat güncellerken yeterli depolama alanına sahip değilsiniz uyarısı geliyor! Sd kart kullanmıyorum...
  6. C

Yardım Güncelleme sonrası telefon açılmıyor?

Selam arkadaşlar, redmi note 9 4/128 yurtdışı cihazı aldım.Güncelleme geldi otomatik sonra kapandı ve bir daha asla açılmadı nedendir?
  7. C

Yardım Pixel experience rom ön kamera durduruldu hatası...

Redmi k30 cihazıma pixel experience android 10 plus romu yükledim.Herşey çok güzel ama ôn kamera durduruldu hatası alıyorum.Ne yapmam gerekiyor bu durumda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
  8. C

Soru Selam arkadaşlar.Pixel experience rom kullanan var mı?

Selam arkadaşlar.Pixel experience rom kullanan var mı?
  9. C

Soru Redmi k30 eu.rom android 11 çıkmış...

Selam arkadaşlar.Başlıkta yazdığım gibi eu.rom android 11 çıkmış.Aranızda kullanan var mı merak ettim?
  10. C

Soru Root ile Sistem uygulama silmek istiyorum...

Eu.rom V12.0.5.0 stabil kullanıyorum.Gayet performanstan memnunum.Fakat rootlu magisk yüklüyken sistem uygulama silemiyorum.Telefon modelim redmi k30 bu arada...
  11. C

Soru Rom öneriniz?

Hindistan rom dışında öneriniz nedir? Poco launcher hiç begenmedim ve bildirim ışığı nfc çalışmıyor! Rom yükleyeceğim tavsiye üzerine...
  12. C

Soru Poco launcher sorunu?

Selam arkadaşlar, poco launcher kaldırıp miui launcher yüklemek istiyorum acaba yapabilir miyim orjinal hindistan romu kullanıyorum kilit açık
  13. C

Soru Hindistan rom nfc kullanılır mı?

Herkese selamlar, eu rom yüklüyken nfc vardı şimdi global hindistan miui 12 romu yüklü ve nfc görünmüyor?
  14. C

Yardım İmei kaydı sorunu

Şu telefonu aldım alalı aksilikler peşimi bırakmıyor! İmei kaydı yaptırdım sim 2 yani hafıza kartının olduğu yere imei atılmış hafıza kartını kullanamıyorum.acaba sim 1 olan yere atabilir miyiz sim2 iptal etsek hafıza kartı kullansak?
  15. C

Soru Telefonu yeni aldım kilit açık.

Arkadaşlar merhaba, telefonu yeni aldım kilit açık k30 diye aldım ama poco x2 yazıyor aynıymış sanırım.eu rom kurmak istiyorum tavsiye eder misiniz ve ya en iyi performans şarj hangisindedir?
Üst Alt