Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar, mi 11t pro direnç yapıldı bl kilidi açıldı imei atıldı.13.0.4 türkiye rom var.paket yükleyici çalışmıyor sıfırlarsam düzelir ama imei uçuyor başka bir yolu yokmudur yardım istiyorum sizlerden? 🤔
Selam arkadaşlar. Eu stabil son sürüm kullanıyorum. OneOS tavsiye ediyor musunuz?birde uygulama çekmecesi eu gibi yana kaydırarak mı yoksa yukarı kaydırarak mı?
Eu rom 12.1.4.0 stabil kullanıyorum. Evolution x rom flashlamak istedim daha önce ama orange fox'a atıyordu beni. Acaba firmware den dolayı mı oldu diye düşünüyorum.cdroid rom flashlarken açılıyordu. Evolution x flashlarken açılmıyordu
Selam arkadaşlar.Eu rom stabil 12.1.4.0 kullanıyorum.performans ve pil ömründen çok memnunum! Sadece iki problem var! Ses kaydı yaparken sd karta erişilemiyor yazıyor ve uygulama yükleyebiliyorum fakat güncellerken yeterli depolama alanına sahip değilsiniz uyarısı geliyor! Sd kart kullanmıyorum...
Redmi k30 cihazıma pixel experience android 10 plus romu yükledim.Herşey çok güzel ama ôn kamera durduruldu hatası alıyorum.Ne yapmam gerekiyor bu durumda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Arkadaşlar merhaba, telefonu yeni aldım kilit açık k30 diye aldım ama poco x2 yazıyor aynıymış sanırım.eu rom kurmak istiyorum tavsiye eder misiniz ve ya en iyi performans şarj hangisindedir?