Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba elimde yd EU Rom 11T pro var. Elimle rom atmanin riskine girmek istemiyorum. Güncelleme ile hyperOS bu cihaza ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim iki modelden birine geçiş yapmak istiyorum. 12 Pro 4G var elimde ve pubg, wild rift gibi oyunlarda fps ölüyor 20-25lere çakılıyor. Bu iki modelden hangisini alırsam hem günlük kullanım hem de oyun açısından rahat ederim? Üst düzey bir performans istemiyorum ama en...
Merhaba arkadaşlar. Konu başlığını açtığım yer gibi Redmi Note 9 Pro cihaz kullanıyorum. APK dosyasından bir oyun kurmuştum gayet düzenli oynuyordum. MIUI 12.0.1 güncellemesinden sonra her şey duruyor fakat bu oyun kayboldu. Uygulamalar kısmında gözükmüyor, ama güvenlik uygulamasında virüs...
Merhabalar cihazim sın birkaç gündür ufak tefek takılmalar yapmaya başladı, önerdiğiniz stabil bir rom var mı yoksa orjinali mi daha iyi önerilerinizi bekliyorum