Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ücretsiz vpn yazılımları mi box smizi tv box olarak algıladığı için hizmet için bedeli istiyor. Ve bu adamların doların 6 tlyi geçtiğinden haberi yok kesinlikle. kırılmış vpnler bildiğiniz kaplumbağa hızı. şu ana kadar onun üzerinde vpn denedim en kötüsü betternet çıktı 2 mb ı...
Arkadaşlar merhaba. Mi Box S'm geldi çok şükür. Dikkatimi bir şey çekti. Ürünü kumandadan kapata bastığımızda sanki uyku moduna geçiyor. çünkü tekrar aça basınca hemen kaldığımız yerden açılıyor. Açma tuşuna uzunca basılı tutunca tekrar başlat seçeneği geliyor. bu ürün tamamen kapanmıyor mu...
hocam merhaba. ilk olarak driverı indirdim sistemim 64 bit o yüzden 64 bit olanı kurdum. driverı kurarken ilk seçeneği değiştirmedim. Daha sonra telefondan geliştirici seçeneklerini açıp hata ayıklama modunda bağlantı yaptım. (usb 3 de de yaptım usb 2 de de) aygıt yöneticisinde cihaz kurulu...
Ule biz aldık pazartesi gibi daha dün ellerine geçti bu gün imei atıyorlar yarına anca kargo gibi. Tüm heyecanın içine edildi açıkçası biraz. İnşallah sorunsuz sıkıntısız bir telefon gelirde uzun yıllar kullanırız :)