cgokhans kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru VPN Tavsiyesi Var mı?

Arkadaşlar ücretsiz vpn yazılımları mi box smizi tv box olarak algıladığı için hizmet için bedeli istiyor. Ve bu adamların doların 6 tlyi geçtiğinden haberi yok kesinlikle. kırılmış vpnler bildiğiniz kaplumbağa hızı. şu ana kadar onun üzerinde vpn denedim en kötüsü betternet çıktı 2 mb ı...
  2. C

Soru Mİ Box S Kapanmıyor mu?

Arkadaşlar merhaba. Mi Box S'm geldi çok şükür. Dikkatimi bir şey çekti. Ürünü kumandadan kapata bastığımızda sanki uyku moduna geçiyor. çünkü tekrar aça basınca hemen kaldığımız yerden açılıyor. Açma tuşuna uzunca basılı tutunca tekrar başlat seçeneği geliyor. bu ürün tamamen kapanmıyor mu...
  3. C

Recovery Xiaomi Mi 9 SE Twrp 3.3.0-0421 Tek Tuş Yükleme Aracı

hocam merhaba. ilk olarak driverı indirdim sistemim 64 bit o yüzden 64 bit olanı kurdum. driverı kurarken ilk seçeneği değiştirmedim. Daha sonra telefondan geliştirici seçeneklerini açıp hata ayıklama modunda bağlantı yaptım. (usb 3 de de yaptım usb 2 de de) aygıt yöneticisinde cihaz kurulu...
  4. C

Soru Video Kalitesi

Anaaaa kamerası şahanedir diye aldık hayal kırıklığına mı uğratacak yoksa :/
  5. C

Sohbet Xiaomi Mi Max 2'den Mi 9 SE'ye Geçiş

Ule biz aldık pazartesi gibi daha dün ellerine geçti bu gün imei atıyorlar yarına anca kargo gibi. Tüm heyecanın içine edildi açıkçası biraz. İnşallah sorunsuz sıkıntısız bir telefon gelirde uzun yıllar kullanırız :)
  6. C

Soru Mİ 9 SE hakkındaki sorularım

Bende 1940 TL ye aldım hadi hayırlısı bakalım bekliyorum gönderilmesini hasan bahar dan aldım Çin pazarından.
Üst Alt