Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cihazınız çin cihazı bu yüzden fake rom yüklemişler eklediğim görsele bakabilirsiniz XX ile biten orjinal global rom yok. Bu şekilde kullanmak zorundasınız maalesef
Mcdonald's ın bootloader kilidi ile bir alakası yok hocam uygulama kaynaklı bir sorundur ayrıca sizin cihazınız büyük ihtimalle çin cihazıdır bootloader kilidini kapattığınız an cihazın çökme ihtimali çok yüksek imei atıldığı için eğer çökerse tamamen çöp olur tekrar düzeltilmeside çok maliyetli...
Redmi note 8 cihazıma twrp yükledikten sonra installa basınca dosya simleri karmaşık görünüyor root yada rom atamıyotum sorun nedir yardım olursanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba redmi note 8 cihazıma stock rom yükledim miflashtool ile yüklerken clean all and lock seçmişim yanlışlıkla şimdi telefon açılmıyor
recovery moda (this miui version can't be installed on this device) bu hatayı alıyorum nasıl düzelte bilirim. Yardımlarınızı bekliyorum