Cezzar_tr kullanıcısının son içeriği

1. Cezzar_tr

Yardım Kaldırılamayan İş modu simgesi

WhatsApp'ı çift uygulama yapınca iş modu açılıyor ve simgesi geliyor . Kapatınca en üstte kapalı diye simgesi gitmiyor. Çift uygulamayı iptal edince de gitmiyor. Kontrol panelinden de simgesi çıkartılamıyor gözükmedigi için . Var mıdır bundan kurtulmanın yolu format harici. Cihazda işletme...
  2. Cezzar_tr

Diğer Deep Nostalgia Nasıl Yapılır

3. Cezzar_tr

Yardım ROM yükleme sonrası Cihaz Bul Ağa baglanamıyor

2 Haftalık bekleyiş sonrası hindistan roma geçtim google uygulamalarından kurtulmak için . Netteki yada forumdaki Miflash uygulamaları romu atamadı cihaza , 1.5 saat bekledim rom atması için , cihaz brick oldu 2016 dan kalma mi flash yazılımı 5 dk da rom attı hallettim sonunda. Bu video...
  4. Cezzar_tr

Yardım Mi Unlock sürenin başa dönmesi %50 de takılması

Geçen hafta çarşamba günü cihazdan ve unlock programından gerekli talimatları yaptım bana 165 saat süre verdi. Süre bugün doldu . Teli Cihaza bagladım Mi unlock programına girdim Tekrar unlocka tıkladıgımda %50 de takıldı , cihazdan tekrar unlock bölümünden kayıta tıkladım otorum açma başarısız...
  5. Cezzar_tr

Yardım Redmi Note 9S Hindistan Rom arıyorum

Merhaba , bootloader kilit sürem 2-3 saate bitiyor , Google uygulamalarından kurtulmak için (kişiler mesajlaşma) hindistan rom yüklemek istiyorum . En son rom attığımda sene 2006 idi 6630'a atmıştım o yüzden dogru dosyayı indirdigimden emin olmak istiyorum :) Mi Flash Tool ile kurabilecegim...
  6. Cezzar_tr

MIUI 12 Batarya süresi

MIUI 11 ile ekran sürem 15 saati buluyordu. MIUI 12 2 gün önce geldi. Gelmez olaydı . Uptade yapmaz olaydım . Ekran süresinde aşırı fark var. 11 saat ekran süresi anca buluyor. Eskiye göre hızlı tüketiyor. Eskiden batarya barına baktığım da misal %50 ise 10 dk sonra baktığımda 49 olurdu şimdi...
  7. Cezzar_tr

Sohbet Telefon Fiyatlarının geleceği

Bu durum orta segment cihazlarda (200 dolar üzeri) fiyat artışına neden olur bence. Arz talep dengesi bozulacağı için. Keza "yerli" markalar bile onları etkilenen bişey olmadığı halde zam yaptılar. 1150 TL ye satılan "yerli " bir cihaz 1350 , başka bir marka "yerli" 1300 e satılan 1550 oldu ...
  8. Cezzar_tr

İnceleme MiA1 Objektifinden Kareler

Çekimler şahsıma aittir. Herhangi bir lens kullanılmadı (karınca, tek papatya ve salyangoz fotoğrafı hariç ) Buradan mi 8 Lite ile çekilmiş daha güncel kareleri inceleyebilirsiniz Mi 8 Lite den kareler Afyonkarahisar/ Sandıklı/ Sorkun Denizli/ Laodikya Denizli Denizli Denizli Denizli...
  9. Cezzar_tr

İnceleme Mi 8 Lite Objektifinden kareler

Çekimler şahsıma aittir. Ekstra lens vs kullanılmadı. Buradan MiA1 ile olan kareleri de inceleyebilirsiniz MiA1 den kareler Denizli / Çardak Tuz gölü Afyonkarahisar/ Dinar Kırkgöz / Antalya Kırkgöz / Antalya Denizli Afyonkarahisar/ Sandıklı- Sorkun Denizli Afyonkarahisar / Sandıklı/...
  10. Cezzar_tr

İnceleme Redmi note 9s İnceleme Antutu skoru ve Sar değeri

Cihazi 4 Mayıs pazartesi Migrostan aldım. Artı ve eksilerini yazıp fikir oluşmasına gayret edeceğim. Her ne kadar 4 Xiaomi cihaz alsam da bunlar hala evde kullanılıyor olsa da emin olun objektif biriyim . Kullandığım cihazlar Redmi note 9s ,mi8 lite , mi a2 lite , mi A1. Artıları + Cihazın...
  11. Cezzar_tr

Soru Redmi note 9s Arayüz pişmanlığı

Mi 8 lite kullanıcısıydım. Batarya performansından dolayı 9s ye geçtim ancak arayüzü rezillik. Yarım MIUI arayüz mü olur. MIUI mesajlar , takvim , arama ( telefon çevirici) ve kişiler yok. Google in uygulamaları var. Google in kendi kişiler ve çevirici uygulaması 1 kişiden 3-4 tane...
  12. Cezzar_tr

Yardım Mi 8 lite ekran kırıldı

Oldukça fahiş. 400 TL işçilik+kâr
  13. Cezzar_tr

Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

İlk postta paylaştığım diger sitedeki karşıştırmayı da görseydinin daha uygun olurdu başından beri. Ben görmek isteyen olursa diye koydum skorları. Sende o skorları görmene ragmen ve Snapdragon 665, 660 dan geri de oldugu halde bana nasıl geride bak benim antutu skorum bu dedin. Bende 2...
  14. Cezzar_tr

Soru Acil durum uygulamasının konumu hiçliğin ortasında göstermesi

MIUI arayüzündeki Acil durum çağrısını kullanayım dedim ancak konumu gösterdiği falan yok , SS deki gerçek zamanlı konum - veri al' a tıklayınca da Google maps açılıyor ama enlem boylam 0000 şeklinde. Yani konum yine yok. MIUI 10 da da aynıydı durum bu arada. Gerçekten lazım olsa buna...
Üst Alt