ceylas kullanıcısının son içeriği

1. ceylas

Rehber [Root]Vowifi aktif etme rehberi

Arkadaşlar vowifi aktif etme rehberini paylaşıyorum. TURKCELLde denendi TURKTELEKOM da çalışmıyor. İlk once telefon rootlu olmasi gerekiyor. Sonra alta linkini paylaşmış olduğum qpst uygulamasını yüklüyoruz. Usb hata ayıklama yı aktif ediyoruz ve bilgisayar dan cmd ekranını açıp alttaki...
  2. ceylas

Yardım Ekran batarya değişimi

Elden yaptirmak istiyorum, Garanti firmalari pahalıya kacar diye düşünüyorum. GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ceylas

Yardım Ekran batarya değişimi

Sa arkadaşlar mi5s cihazimin ekrani kırıldı bataryası öldü, kendi suçum uğraşırken bozdum, yaptırabileceğim bir yer varmi. Şimdiden teşekkürler GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. ceylas

Yardım Mi5s ekran batarya değişim

Yokmu cihaz icin tavsiye verecek arkadaş Redmi 4A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ceylas

Tsk ettim Hocam, umarim parça bulunur, Cihazdan gayet memnundum, lakin arizalar nedense garanti süresi dolunca baş gösteriyor, garantisi dolali 3 hafta oldu. Cihazi 5 sene kullanma niyetim vardi, bakalim hayırlısi. Tsk ettim güzel yorumunuz için [emoji4] Redmi 4A cihazımdan Tapatalk...
  6. ceylas

İyi günler, mi5s cihazimin ekrani kenarlardan yapışkani açılmış, ve ekran ışığı sizdiriyordu, bende yapıştırayim dedim, iyice yapışsın diyerek hafif fön Makinesi tuttum, ve ekranin dokunmatik calismadi, cihazi söktüm, acep bir şey yapabilirmiyim diyerek, batarya yi cikariyim derken yaktim...
  7. ceylas

Çözüldü Sahte Ürün...

Geçmiş olsun, takip teyim, Anlamayan biri olsa güle güle kullanacak, yazik olmuş, umarım çözülür. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ceylas

Soru Hepsiburada gittigidiyorda satilan mi 8 se ler hk.

Kardeş ozaman satıcıyı arayıp soracaksın. En mantıklısı bu olsa gerek. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ceylas

Soru mi5s miui 10 global stable vs Global beta performans farkı

Sorun mi5s de, snapdragon ve miui yazılım desteğini beceremediler bu cihaza,yeni cihaz alirsam orta segment tel alicam, 8xx serileri hep bi sıkıntı sarj problemi vs.. ben oyun oynamadığım icin sıkıntı yaşamıyorum cihazdan memnunum. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. ceylas

Çözüldü MI Hesap şifremi kabul etmiyor

Sifreyi bilgisayar da mi.com dan deneyin oradanda olmazsa, ordan sifre unuttum diyip mail adresine veya telefon nosuna mesaj gelecektir. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. ceylas

Sohbet Yüzsüzlüğün bu kadarı.

Şikayette bulundum, geçmiş olsun MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ceylas

Rom [ROM][Official]Capricorn[Pie][9][06/08] Syberiaos Rom v2.6

Bu romda titreşim, stock miui ayarinda. syberia romda cok düşük bu titreşim hususu, ondada yükseltmek için bir bar koymuşlar MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. ceylas

Rom [ROM][Official]Capricorn[Pie][9][06/08] Syberiaos Rom v2.6

Hic Stabil bir rom degil. Vede cok isiniyor sarji iciyor bildiğin. En iyi rom pe romu, bu aosp romlarinda. Ondada hic ozellestirme yok. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ceylas

Rom [Treble] Mi 5s(capricorn) için Project Treble

Mi5s deneyen varmi bu sistemi
  15. ceylas

İnceleme Resurrection Remix v7.0.0 Pie GSI Yayınlandı 20/01/19

Anladim hocam tak ederim MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt