cetintengrioglu kullanıcısının son içeriği

1. cetintengrioglu

Soru Varsayılan Tarayıcıyı nasıl editlerim?

açtım fakat yapamadim. rica etsem bi el atabilir misiniz hocam
  2. cetintengrioglu

Anladım hocam teşekkür ederim
  3. cetintengrioglu

Elimde istediğim gibi olan bir apk var zaten hocam, bunu nasil yükleyebilir/kullanabilirim?
  4. cetintengrioglu

Yardım Redmi 3 Yazılım sorunu

cihazda bootloader açık mi, twrp vs var mi
  5. cetintengrioglu

İyi akşamlar arkadaşlar. miui8 6.12.8 kullanıyordum fakat aldığım hatalar nedeni ile 8.1.4.0 a döndüm. Fakat bu versiyonda gorebileceğiniz uzere tarayıcının ust kismi mavim 6.12.8 de beyazdi ve alismistim, ayriyeten daha guzeldi bence. Elimde beyaz olan tarayicinin apksi var fakat priv app falan...
  6. cetintengrioglu

Yardım Uygulama Arkada Çalışmaya Devam Ediyor?

Merhaba arkadaşlar. Xiaomu Eu 6.11.3 ten, 6.12.1 e geçtim. Eski sürümümde son uygulamalardan çarpı işareti ile tüm uygulamaları kapatinca arkada kalmaz, direkt kapanirlardi. Fakat bu surumde arkada çalışmaya devam ediyorlar aynı işlem sonucu ve güvenlik uygulamasi, pil üzerinden kapatabiliyorum...
  7. cetintengrioglu

Satış Sıfır Xiaomi Redmi Pro 64GB ALTIN 1000TL - MiBand-2 100TL

son redmi note 3 proyu biz aldık tarafimiza ulaştı teşekkürler
  8. cetintengrioglu

Satış Sıfır Xiaomi Redmi Pro 64GB ALTIN 1000TL - MiBand-2 100TL

Hocam size nasıl ulaşabiliriz 2 adet redmi note 3 pro almak istiyoruz. Hemen alacağız fakat internetim yok sizede PM atamadim 0507xxxxxxxxa bi ulasabilir misiniz
  9. cetintengrioglu

Yardım Roma Dil Eklemek?

hocam yanlış anlamayin bilmediğimden soruyorum, jbart yalnızca miui romlar için değil ozaman?
  10. cetintengrioglu

Yardım Roma Dil Eklemek?

Merhaba arkadaşlar. Bir adet mi max ım var. Ona Resurrection Remix yüklemek istiyorum. Ve yüklüyorumda. Fakat yalnızca İngilizce Ve Çince mevcut sanirim. Bende Türkçe çevirisini buldum: https://crowdin.com/project/resurrectionremix/tr# Bunu roma nasıl yükleyebilirim? Romda...
  11. cetintengrioglu

Yardım Çıldırtan Sms Titreşim Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Yanılmıyorsam xiaomieu 6.8.4 ten 6.10.20 ye geçtim. Geçmemiş olaydım. Sms titreşimini kapatamiyorum. Kanser olmak üzereyi.. Yardımlarınızı bekliyorum
  12. cetintengrioglu

Redmi 3 Pro Artılar Eksiler

Hangi romu kullanıyorsunuz acaba?
  13. cetintengrioglu

Rehber Bootloader Açmadan TWRP ve Root Atma

Merhaba arkadaşlar. Redmi 3 için kilitli bootloadere twrp ve root atacağız. Modun sahibi ben değilim. Resmi olmayan bir xiaomi distribütör ü global rom atmak için oluşturmuş sanırım. Kurulum : 1. Rootsuz cihaz - Dosyayı indirin...
  14. cetintengrioglu

Çözüldü Mesajlasma Uygulaması

Google playda number fixer aratıp, tüm numaraların başına +90 ekleyerek sorunu çözebilirsiniz. her sey normal olur
Üst Alt