Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar arkadaşlar. miui8 6.12.8 kullanıyordum fakat aldığım hatalar nedeni ile 8.1.4.0 a döndüm. Fakat bu versiyonda gorebileceğiniz uzere tarayıcının ust kismi mavim 6.12.8 de beyazdi ve alismistim, ayriyeten daha guzeldi bence. Elimde beyaz olan tarayicinin apksi var fakat priv app falan...
Merhaba arkadaşlar. Xiaomu Eu 6.11.3 ten, 6.12.1 e geçtim. Eski sürümümde son uygulamalardan çarpı işareti ile tüm uygulamaları kapatinca arkada kalmaz, direkt kapanirlardi. Fakat bu surumde arkada çalışmaya devam ediyorlar aynı işlem sonucu ve güvenlik uygulamasi, pil üzerinden kapatabiliyorum...
Hocam size nasıl ulaşabiliriz 2 adet redmi note 3 pro almak istiyoruz. Hemen alacağız fakat internetim yok sizede PM atamadim 0507xxxxxxxxa bi ulasabilir misiniz
Merhaba arkadaşlar. Bir adet mi max ım var. Ona Resurrection Remix yüklemek istiyorum. Ve yüklüyorumda. Fakat yalnızca İngilizce Ve Çince mevcut sanirim.
Bende Türkçe çevirisini buldum: https://crowdin.com/project/resurrectionremix/tr#
Bunu roma nasıl yükleyebilirim?
Romda...
Merhaba arkadaşlar. Redmi 3 için kilitli bootloadere twrp ve root atacağız.
Modun sahibi ben değilim. Resmi olmayan bir xiaomi distribütör ü global rom atmak için oluşturmuş sanırım.
Kurulum :
1. Rootsuz cihaz
- Dosyayı indirin...