Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel konu olmuş elinize sağlık.
Bende iki gündür bu romu deneyimledim miuipro da geçtim depolama hariç ful wipe global firmware ve rom şeklinde twrp kursunmu tiki secili olduğundan önce açılmadı tiki kaldırınca açıldı
rom hakkındaki görüşlerim: uzun süredir mıuı ve türevi romlar...
Vay be türümün tek örneğiyim sanıyordum baya da varmışız
Tam bir ORD li olarak rom arayışlarında gezinirken kendimi burda buldum malesef son bir kaç senedir baska da demim komşu sosyal plotformlarda aktif oldumdan buralara pek giremiyorum.
Gerçekten son dönemlerde bu hastalık bende hiç...
Aynen beklentim yüksekte bu cihazdan çok tırsıyorum global model bu en son Hüseyin hocam hayata döndürmüştü bunu o gün bu gündür ellemiyordum baktım kilit de açıkmış gcam ararken kendimi burda buldum forumdaki twrp konusunda baştan itibaren okudum botda kalma filan vezgectim bu yine kalsın
İndirdim hocam beğenmedim çok eski bir yazılım mevcut kameradan daha kötü sonuçlar bokefti filan berbat belkide beklentim yüksek bilemedim teşekkürler paylaşım için.
Selamlar bu romu derleyen başta hakan güven ve ekibine öncelikle teşekkür ederim
Konuyu fazla okuyamadım ama romu indirip kurdum izlenimlerim
Bence çok başarılı bizden birinin rom portlaması çok memnuniyet verici bir durum.
Uzun zamandır miuipro kullanan biriyim romda pek eksik bir yön...
Güzel diyorsunda hakketen rom sorunu çin romlarında bu sorun zaten yok onlarda o yönde cevap vermişler zaten
Benim anlamadığım tamam adamların pazar ında yokuz bize göre rom geliştirmiyorlarda bu galari sorunu mi serisinde yok neden redmi serilerinde var onu anlayamadım redmiler üvey evlatmı...
Mi5 3/32 bu süreleri global kararlı 8.1 deyken alıyodum tabi oyun yok int face youtup agırlıklı şuan 8.2 güncellemezini yaptım ilk gün biraz sapıttı 3.5 saatde boşaldı fabrika ayarlarına sıfırlayınca bira, düzeldi en son 7.5 saat aldım ama 9 saat lik dilimde o süreyi verdi 1 tam günlük yani 24...
Hocam haklısınız galiba full wipe nasıl bilmiyorumda fabrika ayarlarına sıfırladım kurulumdan sonrada sanki kasmalar takılmalar vardı ama hepsi geçti şu an düzeldi gibi ama eskiye nazaran halen geçişlerde geçikmeler oluyor hissediliyor
Ayrıca bataryada ilj gün sebebsiz boşalma olmuştu onlar...
Mrb Arkadaşlar global kararlı 8.2 güncellemesini kendim indirip kurdum ama pek memnun olmadım 8.1 e geri dönebilirmiyim nasıl yapabilirim
Cihazı aldığımda sahte rom la gelmişti global kararlı 8.1 geçmiştim kilit açık şu an tvrp kurulumudur veya global kararlıdan başka bir rom a geçebilirmiyim...