CeSeT27 kullanıcısının son içeriği

1. CeSeT27

Yardım Bootlader kilidi yardım

şu anda başka telefona takıp yeniden deneyecem aklıma takılan mevzu kod gelse bile mi unlock programında ben bu kodu nereye girecegim 1677081508 işte öyle bir şansım var benim çölde deve olsam kutup ayısı göz diker herşeyimi ayarladım bilgisayar modem artık bootlader kilid kurtul derken...
  2. CeSeT27

az önce görüştüm hattımda herhangi bir kısıtlama bulunmamakta yurtdışı arama ve mesaj atma aktif olarak söylendi vodafone
  3. CeSeT27

evet açık
  4. CeSeT27

Merhaba Arkadaşlar yardım edebilecek bir arkadaş varmı bu konuda bootlader kilidi açmak istiyorum şu sayfadan ötesine gidemiyorum... Yetkilendirme sım etkinleştirme aktif mi hesabıma baktıgımda sım kart numarası da gözüküyor yalnız şu sayfada kod gönderiyor herhalde telefona ama telefonuma kod...
  5. CeSeT27

Çözüldü Güncelleme Kilidi

Teşekkürler hocam hayırlı akşamlar
  6. CeSeT27

Romda IMEI gidermi hocam globalden Endonezya romuna geçmek istiyorum
  7. CeSeT27

Hocam rom farkeder mi endo indo veya global
  8. CeSeT27

Selamün aleyküm arkadaşlar mi 11 Lite Telefonuma ımei kaydı yapıldı 4 ay önce telefoncu arkadaş güncelleme ekranına şifre koymuş bu şifreyi ne o hatırlıyor nede ben şimdi bootlader kilidi için başvuru yaptım onay gelince Endonezya sürümüne gecicem ama güncelleme programı kilitli bunu nasıl...
  9. CeSeT27

Yardım Mi 11 Lite Bl Kilidi Ve Rom

Selamün Aleyküm Mi 11 Lite Telefonumda Geçen Ay İmei İşlemi yaptırdım Telefoncu arkadaşa Özellikle Söylememe Ragmen Arkadaş Yine Global Rom Atmış Ve Aşırı Derecede Pil Tüketimi Var Bl Kilidini Açıp Endonezya Romuna Geçmek İstiyorum Yalnız Bunun İçin Gerekli Olan Dosyaları Atabilecek Bir...
  10. CeSeT27

Soru Güncelleme Yapmalıyım

Allah razı olsun kardeş aradıgım cevap buydu eyvallah şimdilik 12.5 de devam edelim
  11. CeSeT27

Yaklaşık 3 saat oyun oynadıgım olmuştur 1 saatte YouTube sosyal hesaplarda video izledigim olmuştur yani benim için mevzu şu anlık batarya 12.5de rahatlıkla bunu yapabiliyorum ilk mıuı 13 çıktığında bunu yapamıyordum o yüzden sürüm düşürmek zorunda kaldım
  12. CeSeT27

Şu Anda Halihazırda 12.5 kullanıyorum sizce v13.0.3. Güncelleme Yapmalıyım En son Batarya Performans Memnun Kalmadığım için Sürüm Düşürmüştüm
  13. CeSeT27

Soru MIUI 13 Şarj Problemi

Uzun Zamandır Ugrayamadım Buraya En Son Mıuı 13 İndirdiğimde Yaklaşık 1 hafta Kullandım Ama Şarj Hala Su Gibi Akıp Gidiyordu Ama Bir Şekilde 12.5 e Dönmeyi Başardım Uzun Süredir Mıuı 13 Kullanan Arkadaşlar Cevap Verebilir mi Nasıl Hala Aynı şekilde Şarj Problemi Yaşıyor musunuz
  14. CeSeT27

MIUI 13 MIUI 13 Güncellemesi

Hard reset ile zannetmiyorum degişecehini lakin tavsiyem 2-3 gün kullanın uygulamalar ve telefonunuz bir optimize senkronizasyon olduktan sonra dşye düşünüyorum sabahı bekliyorum bir wifi agı bulunca indirecegim
  15. CeSeT27

MIUI 13 MIUI 13 Güncellemesi

Evet ayarlar bölümünden ulaşabilirsiniz (ota) denir aynı zamanda bu işlem için
Üst Alt