Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar yardım edebilecek bir arkadaş varmı bu konuda bootlader kilidi açmak istiyorum şu sayfadan ötesine gidemiyorum... Yetkilendirme sım etkinleştirme aktif mi hesabıma baktıgımda sım kart numarası da gözüküyor yalnız şu sayfada kod gönderiyor herhalde telefona ama telefonuma kod...
Selamün aleyküm arkadaşlar mi 11 Lite Telefonuma ımei kaydı yapıldı 4 ay önce telefoncu arkadaş güncelleme ekranına şifre koymuş bu şifreyi ne o hatırlıyor nede ben şimdi bootlader kilidi için başvuru yaptım onay gelince Endonezya sürümüne gecicem ama güncelleme programı kilitli bunu nasıl...
Selamün Aleyküm Mi 11 Lite Telefonumda Geçen Ay İmei İşlemi yaptırdım Telefoncu arkadaşa Özellikle Söylememe Ragmen Arkadaş Yine Global Rom Atmış Ve Aşırı Derecede Pil Tüketimi Var Bl Kilidini Açıp Endonezya Romuna Geçmek İstiyorum Yalnız Bunun İçin Gerekli Olan Dosyaları Atabilecek Bir...
Uzun Zamandır Ugrayamadım Buraya En Son Mıuı 13 İndirdiğimde Yaklaşık 1 hafta Kullandım Ama Şarj Hala Su Gibi Akıp Gidiyordu Ama Bir Şekilde 12.5 e Dönmeyi Başardım Uzun Süredir Mıuı 13 Kullanan Arkadaşlar Cevap Verebilir mi Nasıl Hala Aynı şekilde Şarj Problemi Yaşıyor musunuz
Selam aleyküm hayırlı geceler Telefonuma Kendi Güncelleme Uygulaması İle (OTA) Global Rom Yüklü Şu Anda Ben İse Endonezya Romunu Kurnak İstiyorum Bu Mümkün mü
Tema editör benim telefon da çalışmıyor Global Magazada iOS Teması Lazım Şebekesi Nokta olan İos 10 Olması Lazım Tam Hatırlamıyorum Var mı Bildiğiniz..?
Redmi Note 7 telefon uma twrp Yüklemek İstiyorum Twrp İndirdim Lakin Hangi Driver ler Lazım Bilmiyorum ve Nereye Kurulacağından Cihaz 3 yılı aşkın bende dün gece güncelleme Yapınca Cihaz kilitli Hatası Geldi Ekrana Aldıgım Kişi Arkadaşın Akrabası Ulaşamıyoruz içinde ki en azından dosyalara...
Selamün aleyküm Hayırlı Geceler Telefonum 1Aylık Henüz Aldıgım Hafta İçinde Güncelleme Geldi Ve Bende Yaptım Miıu 12.5 Güncelleme den Sonra Bayağı Canımı Sıktı Özellikle Şarj Konusunda Sıfır Telefon Nasıl Bu Kadar az gider Şu Konuda Yardımcı Olmanızı İstiyorum Telefon Yeni O Yüzden Bl Kilidi...
Selam Aleyküm Mi 11 Lite Telefonuma Şimdi Ben Bu Romda Bu Telefona Şarj Animasyonu Ve Açılış Animasyonu Degiştiremeyecek Miyim Veya Bununla İlgili Bir Tema Varmı Yardımcı Olur Musunuz