Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi6 da 8.10.11 deyim. Şarj durumu inanılmaz kötü. Bir tek bende mi böyle. Eskiden işten eve gidince %50 ile %60 arası şarjla giderdim. 2 haftadır %15 lerde gidiyorum. Oyunlardan sandım ama 3 arkadaş aynı romdayız üçümüz ün de aynı durumda.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla hocam güncelleme konusunda xiaomi genelde sözünü tutar. Kapalı beta miui 10 haziran ortası dedi 14ünde verdi. 2 hafta sonra da bizim betayı verdi.
Ben xiaomi telefonları kararlı rom ile kullanmıyorum hiç. Çünkü bizim open beta romlar zaten kararlı yazılıma çok yakın. 4 5 güncellemede bir...
Ota (over the air) kısaca güncellemenin güncelleyici üzerinden yüklenip kurulması hocam. Android deryadır. Alışırsın [emoji23]
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Bana saat 3 gibi Ota ile geldi. Yükledi kendisi. Animasyonlar falan eğlenceli olmuş. Ön kamera selfi modu çok iyi çalışıyor. Hız olarak pek kurcalamadım ama hızlanma hissettiriyor bi ufak.
Arama ekranı beyaz arkaplana alışmak zaman alıcak gibi.
Ama herşeye rağmen miui 10 iyidir
Sent from my MI...
Dün akşam kurdum güncellemeyi. Yeni bildirim menüsü çok güzel olmuş. İos dan sonra gereksiz mailleri programa girmeden silebilmek çok güzel. WhatsApp mesajlarını yanıtlayabiliyoruz. Aosp romda olan özelliği yeni görüyoruz yapacak bir şey yok. Hava durumu programı da bi ince elden geçmiş. Mi6...
Mi5s ile başlayan alışverişimiz bendeki mi6 yı görüp de isteyen arkadaşların siparişleri ile büyüdü. Son olarak 3 tane birden mi6 seramik istedim hepsi sağ salim bugün geldi. 3 telefon istememize rağmen 4 tane kırılmaz cam ve 4 tane şarj dönüştürücü ile geldi. Sanırım benim cihazım için hediye...
Ayrıca instagram ve facebook messenger uygulama kapanışındaki simge animasyonu yeni sanırım. Daha önce yoktu.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi