cepport kullanıcısının son içeriği

1. cepport

Diğer Maltepe Piazza AVM Mi Shop Mağazamızda Çalışma Arkadaşları Arıyoruz!

Herkese merhaba, iyi forumlar. İstanbul/Maltepe Piazza AVM'de yeni açılacak olan Mi Shop mağazamız içerisinde görev alacak özellikle Xiaomi cihazlar konusunda deneyimli, kendini geliştirmeye açık, müşteri ve satış temsilcileri arıyoruz. İlgilenen arkadaşlarımız 0 542 450 24 24 numaralı...
  2. cepport

Diğer Mi Preffered Mağazamızda Çalışma Arkadaşları Arıyoruz!

Herkese merhaba, iyi forumlar. İstanbul/Kadıköy'de yeni açılacak olan TEKNOWAY - Mi Preffered Partner içerisinde görev alacak özellikle Xiaomi cihazlar konusunda deneyimli, kendini geliştirmeye açık müşteri temsilcileri arıyoruz. İlgilenen arkadaşlarımız konu altından bilgi mesajı yazdıktan...
  3. cepport

Diğer Çalışma Arkadaşları Arıyoruz!

Herkese merhaba, iyi forumlar. İstanbul Sirkeci'de yer alan genel merkezimizde ofis içerisinde görev alacak özellikle Xiaomi cihazlar konusunda deneyimli, kendini geliştirmeye açık satış sorumluları ve müşteri temsilcileri arıyoruz. İlgilenen arkadaşlarımız konu altından bilgi mesajı yazdıktan...
  4. cepport

Duyuru Part Time Sosyal Medya Yöneticisi ve Grafik Tasarım Stajyeri Aranmaktadır.

Part Time Sosyal Medya Yöneticisi ve Grafik Tasarım Stajyeri Aranmaktadır. Aday tarafından tercih edilen 3 gün çalışılacaktır. Tercihen Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun/okumakta olan Sosyal Medya yönetimi ve Grafik / Video içerik üretimi konusunda çalışmaya hevesli Photoshop...
  5. cepport

Yardım Cepport ürününe sahip çıkmıyor!!!

Kulaklığin ses çıkış kısmı , ızgara telinin olduğu kısmın iç tarafında kulak kiri ve toz girdiği tespit edilmiştir. Ses kısıklığına bu sebep olmaktadır. Bu durum kullanıcı kaynaklı olduğu için garanti kapsamına girmemektedir. Ücretli onarımın mümkün olamayacağı için yeni ürün için fiyat...
  6. cepport

Çözüldü Cepportun İşgüzarlığı

Merhaba arkadaşlar, Cepport ekibinden Seyit ben; İzzet Bey'in yaşadığı durumdan ötürü hem kendisinden hem de bu vesileyle forum ahalisinden firmam adına özür diliyorum. Ufak bir yanlış anlaşılma ve gözden kaçan bazı şeyler konuyu bu noktaya getirmiş. İzzet Bey'le görüşmem sonucunda MI5S için...
  7. cepport

Yardım Cepport Mağazasından Alışveriş

Rica etsem gittigidiyor kullanıcı adınızı veya sipariş numaranızı yazabilir misiniz? Kontrolleri sağlayıp gönderimini yapalım.
  8. cepport

Haber Kvk garantisi altında aldığımız A1

Öncelikle yaşadığınız duruma üzüldüğümüzü belirterek mesajımıza başlayalım Yalcinkaya040 Söz konusu durum bizim ithalatlarımızda geçerli değil, bizden aldığınız KVK Teknik Servis garantili ürünler gerçekten KVK garantisi altındadır ve KVK Teknik Servis'ten hizmet alırsınız. İlgili bir...
  9. cepport

Soru Rastgele reboot sorunu

Sorunla ilgili olarak ÖM'den size mesaj attık, dönüş yaparsanız yardımcı olmaya çalışacağız. bralakir
  10. cepport

Yardım Yarın A1 Alıcam Taksikli En Uygun Nereden alabilirim

Taksit maalesef kanunlar gereği mümkün değil, kusura bakmayın. alisaka1903
  11. cepport

İpucu Sim Kart Aktif Edilemedi

Yaklaşık 1 aydan uzun süredir Türk Telekom kullanan hiçbir müşterimiz SIM Kart etkinleştirme işlemini yapamadı, ya Türk Telekomda ya da Xiaomi sunucularında bir uyuşmazlık söz konusu, Türk Telekom kullanan arkadaşlarımız aktivasyon yapmayı denemesin zira her denemede yurtdışı SMS ücreti faturaya...
  12. cepport

Çözüldü Cepport ilgisizliği

Arayıp alacağız efendim endişe etmeyin.
  13. cepport

Çözüldü Cepport ilgisizliği

cilekci 'nin cihazı değişim yapılmış halde bugün gönderilecektir, yaşanan problemi giderme ve ufak bir özür mahiyetinde de cihaz yanında hediye göndereceğiz. Yaşanan problem için tüm MIUI Türkiye ailesinden ve cilekci 'den özür dileriz.
  14. cepport

Yardım Mi Unlock Status Hatası

Plex VPN kurup Hong Kong veya Çin üzerinden bağlantı kurup tekrar deneyin efendim.
  15. cepport

Soru Dönüştürücü sorunsalı

Kutu içeriğine biz dokunmuyoruz efendim ancak ürünleri alırken mümkün olduğunca Türkiye uyumlu olmasına dikkat ediyoruz.
Üst Alt