cepkutusu kullanıcısının son içeriği

1. C

Rom MIUI 12.5.2 GLOBAL STABLE Fluid Edition V3+

MIUI 12.5.2 GLOBAL STABLE | Fluid Edition V3+ | Last version | by @LucasB98 Android Version : 11 ( R ) Size : 1.9GB Security Patch : 01/12/2021 Release Date : 01/02/2022 DOWNLOAD : MIUI 12.5.2 GLOBAL STABLE FLUID EDITION V3+ [tulip].zip CHANGELOG: DSB: BUGS: • Câmera AI • cast of some...
  2. C

Rom PixelExperience - UNOFFICIAL | Android 12

Merhaba Arkadaşlar ; Şu ana kadar olan Android 12 sürümleri içerisinde en hatasız ve stabil çalışan romdur kamera uygulaması yok içerisinde gcam kurabilirsiniz TWRP veya orangefox ile temiz kurulum yapabilirsiniz PixelExperience - UNOFFICIAL | Android 12. Released: 29/01/'22 ▪️ Download [1.3...
  3. C

Rom MIUI CHINA 22.1.17 | MIUI 13 | Android 11

Merhaba romu deneme fırsatım olmadı şu an için yorumlarında bir sıkıntı gözükmüyor temiz kurulum yapılması gerekli yukledikten sonra açılması 5dk kadar sürebiliyor beklemeniz gerekli Tek bug okuma modu Diğer fonksiyonlar sorunsuz çalışmakta MIUI 13 CHINA 22.1.17 | Android 11 Build Date ...
  4. C

ArrowOS Splitly - OFFICIAL | Android 12

Merhaba Arkadaşlar ; tekrar güzel bi rom ile karşınızdayım şu an için günlük kullanımda herhangi bir probleme rastlamadım Temiz Kurulum yapınız twrp veya orangefox kullanılabilir Gapps sürüm linki indir tikliyarak yukleyebilirsiniz indir Bugs: • Colour flicker yapılan değişiklik...
  5. C

Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

Merhaba arkadaşlar miui severler için çok güzel bir rom sormak istediklerinizi konu altına yazabilirsiniz Direk Link 1,89 Gb 12.6 Final alternatif link google drive indirme linki TWRP Kullanmayınız Önerilen recovery : OrangeFox Recovery. –(wipe: dalvik, cache, data, system, vendor, cust)...
  6. C

Rom Note 6 Pro MIUI 12 Hellas 20.7.2 [Android 10]

Merhaba Arkadaşlar Port Rom Miui 12 android 10 tabanlı rom bugün yükledim herhangi bir sorun çalışmayan aksam yok şuan Yükleme işlemi ; Bootloader kilit açık olmalı TWRP yüklü olması gerekli temiz kurulum için ; Wipe Caches, System, Vendor, data yapınız rom yükleyip yeniden başlatınız ilk...
  7. C

MSM Xtended XR V5.0 [Android 11]

Merhaba Arkadaşlar Yaklaşık 1 haftadır kurup test ettiğim AOSP rom gayet stabil akıcı ve android 11 olması güzel Her Yeni Sürümde konu güncellenecektir Temiz Kurulum : 1) Yedeklerinizi alınız 2) Rom V5.0 indir gapps yüklüdür extra yükleme yapmayınız 3) Yeniden Başlatarak Recovery (TWRP) veya...
  8. C

Rom [10.0][TULIP][OFFICIAL] Evolution X | Quantum [20/09/20]

Dark ekran görüntüleri Light Ekran Görüntüleri indir Kaynak Merhaba Arkadaşlar aosp romlar içinde akıcı sorunsuz bir rom indirdiğiniz dosyayı hafıza kartına kopyalayınız Temiz Kurulum Twrp veya önerilen : Orange Fox recovery gereklidir Recovery Ekranına giriş yapınız Wipe Cache, Dalvik...
  9. C

Rom [10.0][OFFICIAL] Havoc OS v3.9 [TULIP]

Merhaba; Arkadaşlar En iyi Aosp Romlardan Biri olan Havoc-Os konumuz 15.09.2020 güncel sürümdür yeni sürüm eklendikçe konuyu güncellemeye çalışacağım Romdan Görüntüler Video : Kaynak Link Rom indir v3.9 Google Uygulamaları yüklü değil rom içerisinde playstore yüklemek için...
  10. C

Rom MIUI 12 Masik 13.1 ROM

Merhaba Arkadaşlar Diğer Miui 12 linkleri silindiği için farklı alternatif olarak miui 12 kullanmak isteyen arkadaşlar için böyle bir rom buldum TR Dil Desteği Mevcut 2 gündür kullanıyorum stabil şuan için sorunsuz çalışmakta Rom Video : Yükleme Talimatı : TWRP Veya Orange Fox Wipe...
  11. C

Gcam Note 6 Pro-GCam 7.2 TR/EN Stable

Merhaba Arkadaşlar Note 6 Pro Kameranıza can katacak fotoğraf farkı görebilirsiniz Dil Seçeneği isteğinize göre indirin arkadaşlar Gcam EN Gcam(TR) config indir
  12. C

MIUI 12 20.5.7 EU Beta Rom

Merhaba arkadaşlar Note 6 Pro cihazımda denedim herhangi bir problem gözükmüyor yüklemek isteyen arkadaşlar için Yeni Sürüm önceki sürüm 20.4.30 kuran arkadaşlar yazılım ekranından güncelleme şeklinde yüklenebilir MIUI 12 EU 20.5.7 Beta Yeni sürüm yükleyebilirsiniz aşağıdaki linkten indir...
Üst Alt