cepkutusu kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru Poco X6 Pro BL Kilidi Açmak Ve EEA Stable Roma Geçmek?

4 gündür saat 19:00 da kilit acma başvuru denememe ragmen hep kota dolu diyor hiç mi yetişemiyorum var mı bilginiz tüyo kilit açma ile ilgili arkadaşlar
  2. C

Soru Poco X6 Pro Beta Tester Programı

global mi cihaz bölge ne seçili sizde
  3. C

kilit açmak için 2 gündür saat 19 da deniyorum alamadım randevu bir türlü kilit açana kadar güncelerce denemeye devam
  4. C

Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

4/64 versiyonu uzun süre bu romda evet yıllarca sorunsuz kullandığım en uzun süre ve en güzel telefon oldu destek kesildi artık rom çıkarmıyorlar
  5. C

Bölgeyi İspanya yapınca 1.0.17 güncellemesi geliyor
  6. C

Soru Redmi Note 13 Pro Plus direnç ile kayıt

şuanki sürüm hyperos mu cihazınız
  7. C

Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

merhaba konudaki linkleri güncelledim
  8. C

Rom MIUI 12.5.2 GLOBAL STABLE Fluid Edition V3+

Havoc 4.13 A11 bunu da deniyebilirsin aosplar içinde en çok begendiklerimden biri diğer romlarda A12 tam oturmadi evet A12 kullanıyorsan animasyonları kapatınca uçuyor akıcılık bende öyleydi dünde Havoc 4.13 geçtim bakalım şimdilik iyi gidiyor
  9. C

Aosp hemen hemen hepsini denedim ve şuan PE 12 kullaniyorum hocam sorunsuz miu pek cezbetmiyor eskisi kadar işine yarar test etmek isteyen olur diye paylaştım :)
  10. C

MIUI 12.5.2 GLOBAL STABLE | Fluid Edition V3+ | Last version | by @LucasB98 Android Version : 11 ( R ) Size : 1.9GB Security Patch : 01/12/2021 Release Date : 01/02/2022 DOWNLOAD : MIUI 12.5.2 GLOBAL STABLE FLUID EDITION V3+ [tulip].zip CHANGELOG: DSB: BUGS: • Câmera AI • cast of some...
  11. C

Rom PixelExperience - UNOFFICIAL | Android 12

29.01.2022 sürüm güncellenerek bilinen tüm hatalar giderilmistir
  12. C

Rom PixelExperience - UNOFFICIAL | Android 12

20.01.2022 tarihli Yeni sürüme guncellenmistir
  13. C

ArrowOS Splitly - OFFICIAL | Android 12

Color flicker var bug olarak 😔 1643272123 Hatasız stabil olarak PE öneriyor herkes aosp olarak onu deniye bilirsin Arrow son sürümünü kullanmadım her guncellemede üzerine yazma sorunu vardı offical güncellendi test etmedim ancient os kullaniyorum 1 haftadır şu an için günlük kullanımda yeterli...
  14. C

ArrowOS Splitly - OFFICIAL | Android 12

Offical sürüme guncellenmistir
  15. C

Rom MIUI CHINA 22.1.17 | MIUI 13 | Android 11

Dün yeni sürüme güncellendim
Üst Alt