centaki kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Hatsiz clonlanan tel kullanimi

Sağolun hocam teşekkürler elinize sağlık
  2. C

1 tanesine Hat takmasam şebeke gelme olasiligi varmı
  3. C

İyi günler elimde 2 farklı cihaz ama aynı IMEI ile clonlanmis birine hat takip kullanmak istiyorum diğerini ise hatsiz sadece internet için clondan ötürü kapanır mi
  4. C

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

dostum ben para vermeden senin chaz gibi 13 çin fake romlu birinden ödünç çin hesabı ile açdım direnç gitmedi
  5. C

Satış China (Çin) Xiaomi Hesap Temini Bootloader Unlock

bende mi 13 var çin hesabıyla açdım ama foruma bakınca her modelde olmuyor sanırım
  6. C

Satış China (Çin) Xiaomi Hesap Temini Bootloader Unlock

Xiaomi Account - Sign up üsttaraf çin kalsın alt noya tr seçip numaranız ile alabilirsiniz
  7. C

HyperOS Hyperos 2 çift tıkla ekran kapama

Mi 13 Eu romda aktif olarak çalışıyor
  8. C

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

dostum artık çin hesabı açabiliyorsun tr nosu ile sonrasında eger telefonun hyros 2 geçmediysen bypassla hesabı ekle sonrasında gun al süre bitince bl açabilirsin
  9. C

Yardım çin mi hesap paylaşımı

xioami hesap açma sitesinden ücretsiz şekilde cin bölge hesabı açılabiliyor
  10. C

Yardım Xiaomi 13 fake rom

Bende çin var bypassla yapdim 1743016660 Hyperos 2de sıkıntı var
  11. C

Yardım Xiaomi 13 fake rom

Xioami 13 gün almaya ugrasmadan bypass denenebilir boşuna kayıt için gün bekleme yapmayabilirsin
  12. C

Çözüldü Çin cihaz Bootloader kilidi açma

Dostum artık çin hesabı acabiliyorsun tr numarasiyla
  13. C

Benim bildiğim bypassda setting APK olması lazım onu yükleyip programa tıklayınca seni direk geliştirici seçeneklerinde mi hesap eklemeye atıyor sende hesaba tıklayınca hesap eklendi diyop fastboota alıp kilit kaldırma için gün aliyorsun en azından ben böyle yapmıştim android 14 ustunde...
  14. C

Aralık ayında mi 13 telefonum da hypeors 1 yüklü iken forumdan bir arkadasdan rica ile aldığım çin bölge hesabıyla kilidi acmisdim ne zaman kapandı
Üst Alt