Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefonun dokunmatigi ısıyla alakalı oldugunu düşünüyorum çünki kullandıkca 1 2 dk içinde dokunmatik çalışmaz hale geliyor buz dolabına poşetle koyuyorum tekrar normal çalışıyor kullandıkça tekrar çalışmaz hale geliyor telefonum ele alınca ortada muazzam bi ısı söz konusu degil ama dokunmatige...
Telefonu kurcalarken yavaş yavas dokunmatik özelliğini kaybetmeye başlıyor ve bi süre sonra tamamen işlevini yitiriyor dinlendirince misal 5 dk ellemezsem tekrar hiç birşey olmamış gibi çalışıyor sonra bu kısır döngü oluyor azalma dinlenme çalışma azalma
telefonum ghost touch oldu sıradan bi telefoncuya verip ekran değişimi yapıldı telefonu kullanıyorum sıkıntı olmuyor ama ekran dokunma kalibrasyonunda sıkıntımı var yazılımsalmı yoksa ekrandan mı anlamadım menüde aşağıya kaydırma yapıyorum genel bütün sayfalarda aynıda menü örnek olsun diye...
telefonum ilk başda degil sonradan ghost touch olmaya başladı buna ekran değişme haricinde birşey yapılabiliniyor mu mi 10 kullandım 2 aydan fazla hiç birşey olmadı mi11 geçdim sonradan sonradan bu sorun başladı geri dönüş yapdım ama değişen birşey yok garantisiz oldugu için garantiyede...