Cenkay kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Mi Mix 2 Format Sonrası IMEI ve Wifi Sorunu

Sürekli atıyorum zaten bugün 10'dan fazla rom atmışımdır yok banamısın demiyor cihaz her attığımda aynı. Bu modellerde sadece MIUI 8 üstünde repair yapılıyor ondan pek bir seçenekte yok. Şimdi global stabil 8.5 indirip birde onunla deneyeceğim.
  2. C

QCN için teşekkür ederim hocam. Şimdi sorun bir türlü QPST üstünden qcnyi restore edemiyorum. Sürekli cihazın modemi düşüp duruyor. 1 saniye bağlanıyor programa 1 saniye bağlantı kopuyor böyle devam edip duruyor.
  3. C

Bu günümü mahvetti bu cihaz daha önceden bende mix 2 kullanıyordum yedeği bulamadım. Elinde yedek olan özelden paylaşabilir mi arkadaşlar?
  4. C

Malesef yüklediğim qcn'de sorunu çözmedi. Siz sanırım MIX 2 kullanıyorsunuz qcn yedeğini benimle paylaşmanız mümkün mü?
  5. C

Telefondan qcn çekmedim zaten cihaz bana geldiğinde bu haldeydi ondan dolayı internetten bulduğum bir qcn var onun üstünde çalışıyorum şu an.
  6. C

Elimde sağlam qcn yedeği yok. İnternetten bulduğum bir qcn yedeği var onunda sağlam olduğuna şüpeliyim. Farklı bir qpst sürümü ile aynı qcn yedeğini yükleyeceğim şimdi bakalım nolacak.
  7. C

Merhaba, Bir arkadaşımın Mi Mix 2'sine IMEI repair işlemi yapılmış, geçtiğimiz günlerde telefonunu fabrika ayarlarına sıfırlamış ve imei null durumuna düşmüş. Global rom üstünden kurulum yapılamıyor. Denediğim işlemler şu şekilde; Güncel Mi Flash Tool ile MIUI 10 (Global Stabil) kuruldu...
  8. C

Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

MIX 2'de de mevcut. Android 8 cihazlara özel bir sorun galiba.
  9. C

Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

Son 3 sürümü MIX 2 üstünde denedim 3 sürümde de kullanılmaz durumda. Sürekli laglanmalar, takılmalar, siyah ekranlar oluyor. En fazla 3-4 dakika kurup xiaomi.euya geri dönüşüyorum. MIX 2 de bu romu kullananlar düzeldiğinde haber verirse sevinirim.
  10. C

Haber MIUI TR Rom Çok Yakında. . . [Yayınlandı]

Türkçe dil için global romu baz almanız çok iyi olmuş. Xiaomi.EU romdaki büyük küçük harf olayı çok can sıkıcıydı, bu rom gayet güzel görünüyor. MIX 2 için test edilmesi gerekirse bana ulaşabilirsiniz.
  11. C

Soru Mix 2 Kullananlardan Bilgi İstiyorum

Ahize sesi aşırı yüksek. Çoğu zaman ahize sesini kismaniz gerekiyor. Artılar -Tasarim. Ön tasarım gayet güzel, arka taraftaki seramik inanılmaz görünüyor. -Ahize sesi gayet yüksek, kulaklık başarımı gayet iyi. Eksiler -Tek kamera olması. Tek kamera kullanılmasına rağmen çoğu fotoğrafa doğal...
  12. C

Redmi Note 4 Global Versiyon QCN yedeği

Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 4 Global Versiyon (Band20 Açık) versiyonunun qcn yedeğini benimle paylaşabilirmisiniz. Redmi Note 4 Global versiyona Note 4X qcn yedeği yüklemesiş sonrası şebeke gelmiyor, global sürümün yedeğini yükleyerek bu durumdan kurtulmak istiyorum.
  13. C

Rom [OFFICIAL] Mi5s Plus Resurrection Remix OS 5.8.3 [7.1.2] [Nightly]

Sunucu masraflarını karşılamakta zorlanıyoruz başka bir yol kalmadı açıkçası.
  14. C

Haftalık güncellemeye geçmek gibi bir planımız yok. Nightly sürümde herhangi bir stabilite sorunu yaşamazsın, her gün güncelleme yapmana da gerek yok. İster 2 günde bir yap ister haftada bir yap. Tamamı ile senin tercihin. Biz 10'dan fazla cihaz için resmi RR veriyoruz, tüm cihazlar için günlük...
  15. C

Bu rom tarafımızca derleniyor, xda'da gördüğüm kadarı ile çok ciddi bir Mi5s kullanıcı var ancak Mi5s Plus için geliştirme süreci çok daha başarılı şekilde ilerliyor. Mi5s tarafında romlarda çeşitli sorunlar varken Mi5s Plus romları tamamı ile sorunsuz romlar.
Üst Alt