cenk_levent kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Bildirim Gelmemesi sorunu

Arkadaşlar herkese merhabalar, yaklaşık 1 ay önce google play hizmetlerinin verilerini vemizledikten sonra (sertifika sorununu çözmek için) uygulamalardaki bildirimleri almamaya başladım, wp twitter gmail gibş uygulamalarda uygulamayı açtığım zaman bildirimler geliyor açmadığım sürece haberim...
  2. C

Soru MIUI 12 Beta

Arkadaşlar herkese merhaba, bildiğiniz üzere geçenlerde miui 12 açık beta kullanıma sunulmuştu fakat Redmi Note 8 Pro sürümünde brick sorunları yüzünden cihaz henüz bu güncellemeyi almamıştı, bugün farkettim RN8 Pro'ya da miui 12 beta sürümü gelmiş ve indirme linki hazır, acaba kullanan...
  3. C

Yardım Uygulama Kilidini Unuttum

Herkese merhabalar arkadaşlar, ben telefonu yeni aldığımda özellikleri kurcalarken uygulama kilidini denemek için instagram'ı kilitledim fakat sonrasında her ne kadar deseni hatırladığımdan emin olsam da sistem yanlış olduğunu söyledi ve fabrika ayarlarına dönmekten başka çözümü olmadığını...
  4. C

Soru Bootloader kilidi

Herkese merhaba, benim cihazım yurtdışı kayıtlı olduğu için aldığımda bootloader ve oem kilidi açıktı ve yaklaşık 2 ay önce manuel olarak cihazımı android 10'a güncelledim ve 1 ay önce de bu siteden twrp yükleyip rootladım ama sonrasındaki farkettim ki oem kilidi açık kalmasına rağmen twrp...
  5. C

Soru Widevine L3 Sorunu

Arkadaşlar herkese merhaba, cihazıma 2 hafta önce manuel olarak android 10 global resmi rom yükledim ve sonrasında yine bu siteden cihazımı twrp yükleyip root'ladım. Benim sorunum Redmi note8 pro'da widevine L1 desteği olmasına rağmen cihazımda hala L3 görünüyor ve netflix'i hd izleyemiyorum...
Üst Alt