cenk5885 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım K20 Pro Ekran Titremesi

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda telefon ekranı değişimi yaptım yalnız yeni fark ettiğim bir sıkıntı cıktı, sanki karanlık modda telefon donuyormuş gibi ya da ekran fps düşüşü yasıyorum gibi oluyor daha sonra karanlık moddan cıktım bu şekilde ise ekran pır pır etmeye başladı bir kaç kez rom...
  2. C

Yardım K20 Pro Parmak izi sorunu

Arkadaşlar merhaba yakin bir zamnanda k20 pro ekran kirildigi icin değişim yaptırdım orjinali ile herşey normal stabil ama parmak izinde sikinti yaşıyorum rom değiştim yine aynı parmak izini kayıt ediyorum bazen çok iyi açıyor bazen hiç açmıyor aod de hic açmıyor sorun nerede olabilir ?
  3. C

Yardım K20 Pro Ekran Kırıldı

Merhaba arkadaslar telefonumu cebimden cıkarırken düşürdüm. Ekran koruyucum olması üst camın kırılmamasını sağladı ancak içteki ekran kırıldı telefon açılmıyor. Ekranı nereden bulabilirim. Çin üretimi olan k20 8/128 mi9t ya da mi9t pro ekranı da oluyor mu ya da orjinal ekranı nerede bulabilirim...
  4. C

Yardım K20 Premium Edition Twrp

Merhaba bu telefon için k20 pro twrpsi yüklenmiyor ama hangi twrp kullanmam gerekir yardım eder misiniz ?
  5. C

Yardım Mi Flash yükleme problemi

Merhaba ; Telefonumun BL kilidini açtım ama çin romundan global vs. gibi romlara nasıl dönüş yapabilirim ? Cİhazın usb hata ayıklama modu,driveler tam kurulu.
  6. C

Yardım Brick sonrası işlemler

merhaba öncellikle k20 pro premium edition 12/512 gb telefonumu mi flash ile rom yüklerken bl kilidi kapandı. Şuan telefonu yetkili hesap ile edl modda çin romu ile aktif hale geldi şansıma imei de silinmedi.:$ . Şuan bl kilidi açıldıktan sonra twrp vs. işlem yaparken imei silinme durumu olur mu ?
  7. C

Yardım MiFlash "Erase Boot Error" Hatası

Yanlışlıkla Flashlama yaparken locked bölümünü seçtim. Şuan cihaz brick konumunda PC görüyor telefonu ve rom ve tekrar unlock yapamıyorum ? Nasıl çözüm bulabilirim acaba ? Yardımcı olur musunuz ücretlide yaptırabilirim Cihaz K20 Premium Edition ?
  8. C

Soru Mİ 9T Pro 128GB

Hocam nerden aldınız acaba bende düşünüyorum ama eşime bilgi alabilir miyim?
  9. C

Alış Mi9t Pro 6/128 ya da K20 Pro 8/128 arıyorum.

Merhaba arkadaşlar kargo ile güvenilir satıcı veya satan arkadaşlar ulasabilirse sevinirim.
  10. C

Soru Mİ 9T Pro 128GB

Bana da atar mısınız?
  11. C

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

Sanırım bende yok acaba twrp den eksik mi yükleme yaptım. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor.
  12. C

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

Ben bu güncellemeyi kurdum ama Ultra pil tasarruf modu yok muydu. Sistemde görünmüyor ama
  13. C

MIUI 11 [ Android Q ] Redmi K20 Pro / Mi9T Pro Mi Room Beta 20.3.27

Rom'u beğenmeyenler, almış olduğunuz TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki Romunuza geri dönebilirsiniz. Bu işlemi yapmazsak başka rom yüklenmez mi ?
  14. C

Rehber Kameradan Galeriye Geçiş Sorunu Çözümü

11.0.1 hindistan romunda ise yaradı.Tesekkurler.
  15. C

Rom Redmi K20 Pro İçin ( Hindistan ) Global Kararlı Rom V10.3.5.0 İndirme Bağlantısı

ben rom yüklemeye çalışıyorum ama bu twrp wipe den yes yazdıgımız kısıma gelip yazdıktan sonra twrp siliniyor direkt fastboot bölümünde kalıyor. Nedendir ?
Üst Alt