cenk13 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Mi 8 vowifi çözüldü

Mi 8 global rom, garantisiz Turkcell hatlı cihazım var. Mi 8 vowifi aktif edemedim bir türlü. Launcher apklar da indirdim ancak modem config kısmı çıkmıyor. Mi 8 aktif edebilen var mı aranizda.? Volte çalışıyor ancak vowifi yok. Ayarlarda görünüyor.
  2. C

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

Olmuştu ayri, şu an ayrı da, telefon çekti bugün, hiç ayar değişikliği olmadan ss aldim. Olmuştu vs kısmında degilim, nerde görünüyor voltenin kapalı olduğu 2. SS de? Bilmediğimden soruyorum. 1. SS bugün telefon çektiğinde alındı. 1559602372 Vowifi için ims ayarlarını ekleyemedim sadece. Başka...
  3. C

Volte nasıl aktif görünmüyor? Aktif olmuştu, 4.5 g yazdığında görmüştüm yaziyi
  4. C

Gemideyim, uydudan alıyoruz neti, Samsung vs markalar çalışıyor, sim kartı o telefonlara takınca benimki de çalışıyor. İms kaydı yapamadim. Volte aktif oldu, onu gördüm
  5. C

Telefon mi 8 rootlu, miui global 10.3 stabil rom var, volte aktif ettim ancak vowifi aktif edemedim. Yardım edebilecek var mıdır?
  6. C

Soru Xiaomi mi8 Vowifi (wifi ile arama) özrlliği var mı?

Ya şunu nasıl yaptın, herşey normal su an, bir tek ims ayarlarını yukleyemedim 1559418014 1559418154 1559418168
  7. C

Yardım Mi 8 lite vowifi

Telefon Telefon mi 8, faturalı Turkcell, volte aktif ettim ama yeni apn ims eklenmiştir. Vowifi açamıyorum. İms ayarlarda wifi görüşme aktif değil. Hattı başka telefondan actirdim. Telefon rootlu 1559415996 1559416000
  8. C

Yardım Mi 8 lite vowifi

Ben de herşey aktif, arama yaptığımda kablosuz ağa baglan yazısı çıkıyor bağlı olduğum halde
  9. C

Rom Mi 8 Lite - MIUI 10 v9.5.23 Global Beta Rom

32 bit. şimdi cihaz güncellemesi yapıyorum. deneyeceğim söylediğinizi. 1558792470 ekteki dosya, platina global olan mıdır? fazla soruyorum kusura bakmayın
  10. C

Rom Mi 8 Lite - MIUI 10 v9.5.23 Global Beta Rom

Merhaba, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. usb driverları ve adb-fastboot yüklememe ragmen, fastboot modunda pc telefonu android olarak görüyor ve işlem yapamıyorum. win 7 kullanıyorum, 2. pc de deneyişim.
  11. C

Rehber Xiaomi Mi 8 Twrp 3.2.3-0214 Otomatik Yükleme Aracı

merhaba, ben bugun global rom kuracagim da, xiaomi usb driverlari demissiniz, o nedir? bu twrp yukleme araci ile su an kursam sorun yasar miyim?
Üst Alt