cenk13 kullanıcısının son içeriği

1. C

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda VoLte-VoWifi PDC programı ile etkinleştirme

guncelleme sonrasi mi 8 de vowifi yine gitti, buradaki adimlari uyguluyorum ancak pdc tool modem olarak gormuyor cihazi, aygit yoneticisinde cihaz android telefon olarak kaliyor. burada mahmut isimli kullanici uzaktan baglanarak bir islem yapmisti ancak, tam hatirlamiyorum. cihazi modem olarak...
  2. C

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

Vodafone a bakın arama motorundan, Vodafone olması lazımdı emin değilim ama
  3. C

Yardım Mi 8 vowifi çözüldü

Telekom desteklemiyor maalesef
  4. C

Güncellemeyi ben de denemedim ama okumuştum bir forumda, gerek kalmadığını söylüyordu bir kullanıcı. Güle güle kullanın, mnengi üstad, pdc tool forumunu açan arkadaş ve aynı forumdaki Mahmut üstad sayesinde oldu işlemler.
  5. C

Anca böyle paylasabildim :) 1578430459 Ben de bulamadım şimdi, degistirmisim :)) bulursam paylasayim 1578430541 Uykudan kalktım, duvar kağıdı zaten benim değilmiş :))
  6. C

Söylediğim her adımı forumlarda bulabilirsiniz, ihtiyaç olursa derleyebilirim de. İlk önce telefonun bl kilidini açmalısınız. Daha sonra twrp yükleme aracini telefonunuza kurup telefonu rootlamalisiniz. Telefonunuza eu rom kurup magisk manager yüklemelisiniz. Tüm bu adımları hallettikten sonra...
  7. C

Üstad, işaretli yeri aktif etmediginizde ikon gelmiyor, anlam aramamak lazım bazen. Mesela uçak modunda iken aynı yeri aktif ettiğinizde, çeken bir yerdeyseniz, uçak modunda wifi olmadan arama yapıyor garip bir sekilde, çok uğraştım bu telefonla çok denedim 1577908221 Volte araması için...
  8. C

Şimdi çekmeyen yerde denedim, hem sms alıyor hem de arama yapıyor. Vowifi tamam mi 8 de
  9. C

Ama ikon geldi, arama yaparken uçak modunda ikon cikiyor, buna rağmen olmamış demek mi?
  10. C

Wifi kapatılıp açılınca, mobil radyo gücü otomatik kapanıyor, tekrar manuel açmak gerekiyor. Bunun için bir yöntem var mı?
  11. C

Mi 8 için, cihaz rootlu olması gerekiyor, magisk yüklenip Shell (kabuk) için yetki vermen gerekiyor. Cihazın hakkında bilgi verirsen yardımcı olabilirim. Ben yaptım
Üst Alt