Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
guncelleme sonrasi mi 8 de vowifi yine gitti, buradaki adimlari uyguluyorum ancak pdc tool modem olarak gormuyor cihazi, aygit yoneticisinde cihaz android telefon olarak kaliyor. burada mahmut isimli kullanici uzaktan baglanarak bir islem yapmisti ancak, tam hatirlamiyorum. cihazi modem olarak...
Güncellemeyi ben de denemedim ama okumuştum bir forumda, gerek kalmadığını söylüyordu bir kullanıcı. Güle güle kullanın, mnengi üstad, pdc tool forumunu açan arkadaş ve aynı forumdaki Mahmut üstad sayesinde oldu işlemler.
Anca böyle paylasabildim :)
1578430459
Ben de bulamadım şimdi, degistirmisim :)) bulursam paylasayim
1578430541
Uykudan kalktım, duvar kağıdı zaten benim değilmiş :))
Söylediğim her adımı forumlarda bulabilirsiniz, ihtiyaç olursa derleyebilirim de. İlk önce telefonun bl kilidini açmalısınız. Daha sonra twrp yükleme aracini telefonunuza kurup telefonu rootlamalisiniz. Telefonunuza eu rom kurup magisk manager yüklemelisiniz. Tüm bu adımları hallettikten sonra...
Üstad, işaretli yeri aktif etmediginizde ikon gelmiyor, anlam aramamak lazım bazen. Mesela uçak modunda iken aynı yeri aktif ettiğinizde, çeken bir yerdeyseniz, uçak modunda wifi olmadan arama yapıyor garip bir sekilde, çok uğraştım bu telefonla çok denedim
1577908221
Volte araması için...
Mi 8 için, cihaz rootlu olması gerekiyor, magisk yüklenip Shell (kabuk) için yetki vermen gerekiyor. Cihazın hakkında bilgi verirsen yardımcı olabilirim. Ben yaptım