Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 8 global rom, garantisiz Turkcell hatlı cihazım var. Mi 8 vowifi aktif edemedim bir türlü. Launcher apklar da indirdim ancak modem config kısmı çıkmıyor. Mi 8 aktif edebilen var mı aranizda.? Volte çalışıyor ancak vowifi yok. Ayarlarda görünüyor.
Olmuştu ayri, şu an ayrı da, telefon çekti bugün, hiç ayar değişikliği olmadan ss aldim. Olmuştu vs kısmında degilim, nerde görünüyor voltenin kapalı olduğu 2. SS de? Bilmediğimden soruyorum. 1. SS bugün telefon çektiğinde alındı.
1559602372
Vowifi için ims ayarlarını ekleyemedim sadece. Başka...
Gemideyim, uydudan alıyoruz neti, Samsung vs markalar çalışıyor, sim kartı o telefonlara takınca benimki de çalışıyor. İms kaydı yapamadim. Volte aktif oldu, onu gördüm
Telefon
Telefon mi 8, faturalı Turkcell, volte aktif ettim ama yeni apn ims eklenmiştir. Vowifi açamıyorum. İms ayarlarda wifi görüşme aktif değil. Hattı başka telefondan actirdim. Telefon rootlu
1559415996
1559416000
32 bit. şimdi cihaz güncellemesi yapıyorum. deneyeceğim söylediğinizi.
1558792470
ekteki dosya, platina global olan mıdır? fazla soruyorum kusura bakmayın
Merhaba, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. usb driverları ve adb-fastboot yüklememe ragmen, fastboot modunda pc telefonu android olarak görüyor ve işlem yapamıyorum. win 7 kullanıyorum, 2. pc de deneyişim.