Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engin kardeşim ilgine teşekkür ederim ben de kurdum dediğiniz gibi sarj'ı daha iyi gibi bundan sonra 12.5 güncellemeyi bekleyeceğiz herhalde bunlardan daha iyi olur(redmi note 8 global) şu ana kadar stabil
arkadaşlar ota dan 12.0.4.0 güncelleme geldi bir degişiklik varmı kontrol eden arkadaşlar varsa yazarlarsa memnun olurum teşekkür ederim sağlıklı iyi günler dilerim.
saygı değer murathak198555: kardeşim iyi sağlıklı günler dilerim kusura bakılacak bir şey yok ayrıca çıkışınız sert de degil burada düşüncelerimizi fikirlerimizi paylaşıyoruz faydalanıyoruzda müsterih olun sevgiler saygılar flower~~:$
1610455845
iyi günler hocam dediğiniz gibi olgunlaşıp...
iyi sağlıklı günler kardeşim bazı forum ve youtube da global'lere ocak ayı şubat başı gelebileceğini söylüyorlar bende ona istinaden öyle söyledim benim redmi note 8 e daha önce geliyor (dün akşam bende yüklü olduğu halde 12.03.0 tekrar aldım).yani bence ütopik değil kardeşimflower~~neyse...
mete_han kardeşim iyi akşamlar +ayarlar+telefon hk.+12mıuı sürümü tıkla açılan sayfa da sağ üste üç nokta tıkla enson paketi indir bu kadar tekrardan güncelleyecek bende olmuştu halloldu
iyi günler aliveli78 arkadaşım hayır yapmadım yapmak istemedim nedeni bu ay içinde 12.5 olan güncellemeyi büyük bir ihtimalle alırız bu güncelleme şarj poreblemini çözdüğünü yorumcular söylüyor o nedenle bekleyeceğim
1610137073
Cihat.Ozkan kardeşim daha önceki sürüm 12.02.0 idi
bende akşam üzeri 12.0.3.0 güncelleme aldım aynen arka plan gri, pil olayı ise deneyip göreceğim fark varsa paylaşırım arkadaşlar.iyi geceler herkese redmi note 8 global(kararlı)
iyi akşamlar hocam dogru diyorsunuz tema ikonnuyla geldi ,şu an itibarıyla MIUI 12.0.3.0 kararlı güncelleme aldım daha güncelleme kilidi kapalı idi şu an açık bu tema dosyası açılmıyor silmek gerekirmi hocam teşekkür ederim.
hocam teşekkür ederim, size iki gün öncede bir mesaj bırakmıştım gözünüzden kaçtı herhalde ona bir cevap verirseniz çok memnun olurum. sağlıklı günler dilerim.
Ironsides kardeşim foruma yeni katıldım siz ustalardan bilgi almak cihaz üzerinde daha hakim olabilmek için katıldığımı belirtmek isterim.şimdiden çok teşekkür ederim cihazım redmi note 8 son güncellemem 12.0.2 dün gelen İOS14.9 v12.5 17Mb.lik dosya geldi açmak istedim(Bu dosya biçimini...
iyi günler strex kardeşim redmi note 8 MUIU 12.02 son güncellemem dün akşam İOS 14.9 v12.5 17MB geldi fakat açmak isteyince (bu dosya biçimini destekleyen uygulama yok) diyor beraberinde FONDO marina v12 geldi güncellemekilidi halen kapalı acaba gerimi çektiler? bilgi verebilirseniz çok memnun...
arkadaşım ilgi ve alakan için çoookkk teşekkür ederim.cihazımıza ilgi gösterilmesi benim gibi herkesi memnun eder tabiiki ayrıca bir rahatlama oluyor bu cihazdan iki adet var 12 için dedigin gibi rüyaya yatarız arkadaşım giggle~~ sağlıkla kalın<3