Cengizhan91 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım APK Yükleyememe Sorunu - Risk Tespit Edildi

Arkadaşlar selamlar, Cihazımda MIUI 11 kurulu. YouTube Vanced kurayım dedim. Bilinmeyen kaynakları da bulamadım bi türlü. Şu şekilde bir hata ile karşılaşıyorum. 'Risk tespit edildi. Bu kurulum paketindeki imza orijinal görünmüyor. Olası riskleri önlemek için, bu uygulamayı güvenilir bir...
  2. C

Yardım Kamera açılmıyor ve yakınlık sensörü çalışmıyor

Arkadaşlar selamlar, Telefona V10.3.9.0.PFJMIXM sürümlü global fastboot romu attım. Ancak attıktan sonra ne kamera açılıyor ne de yakınlık sensörü çalışıyor. 'Ön kamera birkaç defa kapatılamadı. Kamerayı kalibre etmeyi deneyin' hatası alıyorum. Aynı sürümün içerisindeki persist.img dosyasını...
  3. C

Soru Bataryayı fulledikten sonra şarj çok hızlı tükeniyor

Hocam gece şarj bu kadar etki ediyor mu cidden ? Eğer öyleyse hiç gece şarj etmeyeyim telefonu. MIUI 9'da cidden efsaneydi hocam. Ne zaman 10'a geçtik telefon dikiş tutmaz oldu. 1546668275 Hocam dediğiniz gibi de gece full şarjda kalmış oluyor. Yani olay arada bir kapatmakta mı yoksa kapalı...
  4. C

Evet hocam dediğiniz gibi maalesef. Ben MIUI 10'dan kaynaklı olduğunu düşünmüştüm ama eu romda ve pixel experience romda da aynısını yapınca farklı bir şeyden kaynaklandığı anladım ama hala sorunun kaynağını bulamadım. Bundan sonra sizin dediğiniz şekilde yapacağım şarj olayını hocam. Sabaha...
  5. C

Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

Bootloop'a düştü hocam. Ben de TWRP üzerinden kaldırdım. Son sürümü deneyeceğim.
  6. C

Bugün bu şekilde kullandım yüzde 100'dü. Çok hızlı düşmeye başladı. Sonra tekrar şarja takıp 95'te aldım. Ama hep böyle mi yapacağım hocam.:) 1546639736 Hocam işin garip tarafı custom romlarda da durum böyle. Ancak MIUI 9 sürümündeyken hiç böyle değildi. MIUI 10 Beta'nın 2.güncellenmesinden...
  7. C

Arkadaşlar iyi akşamlar, MIUI 9'dan beri şöyle bir problemim var. Custom romlar da aynı sorun devam ediyor. Bataryayı gece şarja takıyorum. Sabah aldıktan sonra şarj çok çabuk tükenmeye başlıyor. Ancak bataryayı fullemeden alırsam ya da gece boyu bırakmadan fullersem normal seyrinde ilerliyor...
  8. C

Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

Hocam experience roma geçtim. Bu magiski sizin anlattığınız yöntemle bu roma da kurabilir miyim ? TWRP'yi de en son sürüme güncelledim.
  9. C

Hocam şu + dan ekleme işlemi yapmıyor muyuz ? Oradan yapınca hataya düşürüyor. Install gibi duruyor orası ama :D
  10. C

Hocam Magisk üzerinden, MIUI10-SOUNDMOD-jason.zip yükleme çalışınca hataya düşüyor. Sebebi nedir ?
  11. C

Hocam 72 saati geçti. Unlock yapmaya çalışıyorum. Ama olmuyor.4 gün olmuş. Edit : Oldu hocam. Geliştirici seçeneklerinden, hesabı tekrar eklememişim.
  12. C

Aldım hocam yedeklerimi. Program üzerinden unlock yapana kadar silinme işlemi olmayacak değil mi ?
  13. C

Bununla oldu hocam.72 saat sonra tekrar deneyin dedi. Şimdi 72 saat sonra Fastboot'a alıp, unlock again deyince işlem tamam olacak herhalde değil mi ?
Üst Alt