Cengizhan91 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Bootloader Kilidi Açamıyorum

2 kişi de daha denk geldim aynı soruna. Hocam hiç uğraşma ben hepsini denedim olmuyor. 4 5 kere de sıfırladım yine aynı. Fake rom vardı belki ondan yapıyordur dedim. DFT Pro ile bir arkadaşa global rom attırdım. Yine aynı sorun. Böyle kullanırım artık. Sizin cihaz Çin sürüm mü ?
  2. C

Yardım Bootloader Kilidi Açamıyorum

Benim cihaz Resmi Note 12 Pro 5G. Dirençli ve imei atılı. Ne yaptıysam ben de hatayı alıyorum. En son DFT Pro ile global rom attırdım. Yine aynı hatayı alıyorum bu romda deneyince de.
  3. C

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

H.kadioglu Hocam size Note 12 Pro 5G bootloader ile alakalı bir özel mesaj gönderdim. Bakabilir misiniz ?
  4. C

Yardım APK Yükleyememe Sorunu - Risk Tespit Edildi

İlk defa bu sorunla bu telefonda karşılaştım ben de hocam. Halihazırda kullandığım Mi 9T'de hiç böyle bir şey olmadı. İyi geceler hocam.
  5. C

Hocam çok teşekkür ederim. Attığınız konudaki arkadaşın indirdiği görsele baktım. En son non root olanı indirmiş. Ben de öyle indirdim. SAI ile kurdum. Daha sonra MicroG indirdim ve onu da normal şekilde kurdum. Sanırım bu rootlu APK'da bir sorun var.:D
  6. C

Aynen hocam, dediğiniz şekilde her ikisi de.
  7. C

Denedim hocam. Yine aynı maalesef.
  8. C

APK dosyası sertifika içermiyor diyor orada da hocam.
  9. C

Hocam buraya konu açmadan önce dosya yöneticisine bu izni vermiştim. Ama aynı hatayı verdi.
  10. C

Rootlu hocam cihaz. Magisk'te bulamadığım için bu şekilde kurayım dedim. Sizin yöntem rootlu cihazda da oluyor mu ?
  11. C

Arkadaşlar selamlar, Cihazımda MIUI 11 kurulu. YouTube Vanced kurayım dedim. Bilinmeyen kaynakları da bulamadım bi türlü. Şu şekilde bir hata ile karşılaşıyorum. 'Risk tespit edildi. Bu kurulum paketindeki imza orijinal görünmüyor. Olası riskleri önlemek için, bu uygulamayı güvenilir bir...
  12. C

Rom [İnceleme] MIUI 12

Dün akşam kurdum hocam. MIUI 11 ile aynı şarj performansı.
  13. C

Rom [İnceleme] MIUI 12

Hocam rom linki nerde acaba ? Eve geçince ben de kurayım.:D
  14. C

Soru Ekran parlaklığı sorunu

Bende de aynı şekilde parmak izi açınca parlaklık düşüyor.
  15. C

Rom Mi 9t Miroom Yükledim....

Ben de cuma akşamı kurdum. 20.1.21 sürümü. İlk gün beğendim ekran süresini. Zamanla artacaktır diye tahmin ediyorum.
Üst Alt