Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 kişi de daha denk geldim aynı soruna. Hocam hiç uğraşma ben hepsini denedim olmuyor. 4 5 kere de sıfırladım yine aynı. Fake rom vardı belki ondan yapıyordur dedim. DFT Pro ile bir arkadaşa global rom attırdım. Yine aynı sorun. Böyle kullanırım artık. Sizin cihaz Çin sürüm mü ?
Benim cihaz Resmi Note 12 Pro 5G. Dirençli ve imei atılı. Ne yaptıysam ben de hatayı alıyorum. En son DFT Pro ile global rom attırdım. Yine aynı hatayı alıyorum bu romda deneyince de.
Hocam çok teşekkür ederim. Attığınız konudaki arkadaşın indirdiği görsele baktım. En son non root olanı indirmiş. Ben de öyle indirdim. SAI ile kurdum. Daha sonra MicroG indirdim ve onu da normal şekilde kurdum. Sanırım bu rootlu APK'da bir sorun var.:D
Arkadaşlar selamlar,
Cihazımda MIUI 11 kurulu. YouTube Vanced kurayım dedim. Bilinmeyen kaynakları da bulamadım bi türlü. Şu şekilde bir hata ile karşılaşıyorum.
'Risk tespit edildi. Bu kurulum paketindeki imza orijinal görünmüyor. Olası riskleri önlemek için, bu uygulamayı güvenilir bir...