Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 8 telefonumun blootloader kilidini açtım, twrp kurdum ve romları deniyorum. ilk bi lineageos denedim ve çalışıyordu fakat tasarımını beğenmedim. Bir de pixel experience rom deneyim dedim fakat açılışta G sembolü takılı kalıyor ve telefonu ne zaman kapatmaya çalışsam kendi kendine açılıyor...
Bu gün blootloader kilidin açtım ve twrp kurdum fakat hangi romu kuracağıma emin olamadım.
Önerdiğiniz romları ve deneyimlerinizi yazarsanız çok iyi olur.
Mi 8 telefonuma pixel expreience veya başka herhangi bir rom atmak istiyorum fakat bootloader kilidini bir türlü açamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Telefona (Mi 6) artık güncellemeye gelmeyecekmiş bende 1-2 gündür blootloader kilidini açıp miui 12 rom yüklemeyi düşünüyorum. Fakat blootloader kilidini bir türlü açamadım.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-unlock-tool-ile-bootloader-kilidini-acma.25789/
bu konudaki her şeyi yaptım...
Ben mi 6 kullanıyoum. Telefonum bir anda kapandı ve açılırken de yükleme ekranı geldi sanırsam telefon kendi kendini sıfırladı ve ekran açıldığında This device is locked hatası alıyordum yani miui hesabıyla giriş yapmam gerekiyordu. 2 ayrı wifi ye bağlanıp denedim fakat girmiyor ve "Couldn't...
Geçen günlerde mi band 4 satın aldım ve elime ulaştı. Birkaç gündür kullanıyorum fakat çizir mi diye düşünüp duruyorum. Ekran koruyucu almalımıyım? ve almam gerekiyorsa en kalitelisini nereden bulabilirim?
Mi band 4'de bulunan cihazı bul kısmına bazen yanlışlıkla basabiliyorum, telefondan çok yüksek ve rahatsız edici bir ses çıkıyor. Bu sesi azaltma veya komple kapatma gibi bir seçenek var mı?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi