cengiz50 kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru Rendmi note 12 Pro Ruby NvData

bu modellere henüz TWRP yok varsada stabil deyildir tavsiye etmem..
  2. C

Soru Note 12 Pro miflash sparsecrclist hatası

merhaba dün indo yazılımı atmak istedim sürekli sparsecrclist hatası verdi farklı sitelerden farklı rar sürümleri ile çıkarttım olmadı bypass edince yüklüyor ama hatalı olabileceği için (flash not done) pek kullanmak istemedim. aynı siteden global yazılımda sorun yok hatasız kuruyor nedeni ne...
  3. C

Yardım redmi note 12 pro yazılım

valla bende aynı dertten yanıyorum sitenin birinde model ismi tutuyor diye attım ekran açılmıyor denemediğim rom kalmadı yükleme yapıyor succes de yazıyor ama ekran gelmiyor garantiye göndersem işlem yaparlarmı aceba ama bootloader açık garanti dışı sanırsam birileri rom paylaşsa duacı olurum.
  4. C

Yardım Note 12 pro+ yardım

Peki recovery moda giriyormu denedinizmi ? 1682088055 Aciliyor ise ordan format deneyip açin yine ayni sorun devam ediyorsa tek çare twrp fakat cihaz 12 pro+ bu cihaza henuz twrp yok diye biliyorum cihaz yurtdisi sanirsam tr de henuz plus modeli yok biraz sıkıntı sizin mesele.
  5. C

Yardım Note 12 pro+ yardım

Fastboot a geçmiyormu ? 1682070149 Guncellemeyi nerden ve nasil yaptiniz ? 1682070355 Ayrica hata yazisi parlamadan dolayi okunmuyor hatayi yazarmisiniz veya okunur resim atarmisin.
  6. C

Rom Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G (Viva) Rom

Merhaba ben uzun zaman bu romu kullandim kasma donma gormedim donma kasma ancak romu tam yuklememiş olabilir başka yerden tekar indir yukle bence.
  7. C

Cihaz note 12 pro internette oyle bir makale var ama oyle olsaydi note 11 2023 olarak piasaya surulurdu ve cihazda note 11 2023 yazardı. 1682069721 Cihaz zaten yeni note 12 pro 4g aldigim ama xaoumi de bile bilgi bulamiyorum bu cihazla alakalı.
  8. C

Nasil 12 pro olamaz resimler ekliyorum burda ne yaziyorsa onlari yazdim. 1682051277
  9. C

2209116AG Sweet olduğunu zaten yazmıştım ?
  10. C

Onada baktim note 10 pro sweet amma model kodu tutmuyor mi flash yukleme yapmiyor xiaomi bu cihazda ne yapti anlayamadim karma karışık birşey olmuş.
  11. C

cevap için teşekkürler göndermiş olduğunuz link ruby kodu için fakat ben getvar dan baktığımda benim cihazın modeli sweet olarak geçmekte ? o nedenle bulamıyorum yazılımı :(
  12. C

merhaba redmi note 12 pro model 2209116AG nerden bulabilirim ??
  13. C

Soru Redmi Note 12pro model ismi ?

Merhaba bugun mi stordan redmi note 12 pro aldim miui 13 cikinca guncelleme ile 14 olur diye dusundum fakat guncelleme yok internette ise cihazin modelini bulamiyorum model ise 2209116AG bazi sitelerde bu modelle note 11 pro 2023 diye yaziyor kafam iyice kariştı bilgisi olan varmıdır ???
  14. C

Rom Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G (Viva) Rom

Bunu rom dosyası icinde işlem yaparak cozülüyor bir nevi bypass gibi düşün o hatayi bende aliyordum işlem yapinca cozdum l.
Üst Alt