Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba dün indo yazılımı atmak istedim sürekli sparsecrclist hatası verdi farklı sitelerden farklı rar sürümleri ile çıkarttım olmadı bypass edince yüklüyor ama hatalı olabileceği için (flash not done) pek kullanmak istemedim.
aynı siteden global yazılımda sorun yok hatasız kuruyor nedeni ne...
Merhaba bugun mi stordan redmi note 12 pro aldim miui 13 cikinca guncelleme ile 14 olur diye dusundum fakat guncelleme yok internette ise cihazin modelini bulamiyorum model ise 2209116AG bazi sitelerde bu modelle note 11 pro 2023 diye yaziyor kafam iyice kariştı bilgisi olan varmıdır ???
cihazı alalı 1 hafta oldu gece şarza takıyorum dolunca çıkartıyorum 100% ile sabah alıyorum fakat cihazı kullanmaya başladığımda fene düşüş oluyor
misal ayarlarda bile uğraşır iken 1 saatte %10 düşüyor veya youtubede video izleyeyim düştüğünü görüyorum buda günü çıkartamamak anlamına geliyor...
Merhaba cihazi alali yaklaşik 15gun oldu bataryada sikinti var gibi gece şarz ediyorum sabaha karşı %5-10 arasi duşuş oluyor herşeyi kapatmama ragmen ,veya yuzde yuz yapiyorum cagri geliyor 10 dakka konuşmadan sonra en az yuzde 5 duşuyor ben bunlari note9 proda gormedim bana anormal geldi.
Merhaba xiaomi sitesinde Taiwan romuna rastladım fakat burda bulamadım o nedenle yüklemedim ne olur ne olmaz yüklemeyi tavsiye edermisiniz teşekkürler.