Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
saat kaç gibi başvurunuz birde telefonum 30 gün daha olmadı 11 gün olduğu için hata veriyor nedense
1749399720
telefonum 15 ultra birde sizin hangi model
13 ultradan 15 ultaraya geçiş yapmayı düşünüyorum milatı doldu gibi yenilik lazım memnunum ama yeni sistem daha iyi kamera ve pil bakalım önümüzdeki zaman neyi gösterecek
bazıları kullanıyorlar yani 2026 eylül ayına kadar kayıtsız kullanılabilir tek sorun sanırım gplay yüklü olarak gelmemesi onuda flaş ile yüklenir önceliğim tabiki global lansman rengi bulamazsak en sonda çine kalacağız sanırım beklemekteyim şuan
bende almayı düşünüyorum çin modelini tavsiye edermsiniz arkadaşlar cünkü global ile arasında fark 70 dolar gibi fark tabi buda server kaydına gider tabiki 6000 mah pil avantajı da bu yüzden tercih ediyorum tabiki en önemlisi bl kilidi açılması bu olursa istenilen rom atılır
ben kurdum eskiye nazaran daha iyi çoğu yerler türkçeleşmiş 1 hafta kullanırım bakalım memnun kalmazsak eaa geçeriz kamera filigran ismi yazı tipi değişmiş 15 ultra benzer olmuş 120x zoom ile yakınlaştırmayı yazılım ile düzeltselerdi yeni yeni anladılar herşeyin yazılım ile olduğu hersey...
şuanda fiyat yüksek bayramdan sonra almayı düşünüyorum hemde seneye kadar kayıtsız kullanırım ozaman kayıt ücretleride düşer ozaman glabale çeviridebilir insan şimdilik beklemek daha doğrusu mayıs ayında fiyatların düşeceğini düşünüyorum
1742110789
önemli olan sorunsuz olarak kullanılması...