cenbir kullanıcısının son içeriği

1. cenbir

Yardım Fastboota kaldı

Telefon eaa yüklüydü rom atarken fastbootta kaldı ne yaptımsa ne telefon açıldı nede twrp'den açıldı.Her açılışta fastbootta kalıyor telefonu pc görüyor rom yükleniyor twrp yükleniyor ama her başladığında fastboot açılıyor bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı yada başına gelen hangi yöntem...
  2. cenbir

Yardım şarj soketi

telefonum şarj soketi bozuldu ne bilgisayar görüyor nede usb şarj alıyor ama internetten sipaş ettim şarj soketini olmadı tavsiyeniz
  3. cenbir

Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

arkadaşlar nova launcher kulanan varmı telegramda uygulama yüklendiği uygulama ekrana gelmiyor uygulamalarda kalıyor ama miui de ekrana gelmiyor çözümü bilen varmı
  4. cenbir

MIUI 11 Mi NOTE 3 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.3.0

yüz tarayıcı gelmemiş sanırım aynı tas aynı hamam
  5. cenbir

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

9.10.24 günceleme geldi 1572297042
  6. cenbir

3 kişi birleşti bir kullanıcı onlara veriyor diyelim satın alınan kişide sıkıntı yok diğerlerinde sakıntı var o sıkıntı yaşayanların sorunu nasıl çözülür
  7. cenbir

miui proyu ortaklaşa kullanan kimse varsa ne yapması lazım bir bilgisi olan varmı sadece satın alınanda hata yok diğerlerine hata var
  8. cenbir

ARKADAŞLAR note 3 miui proda bu hata var neden acaba 9.10.10 sürümüm önceki versiyonunda bazen böyle hata oluyordu çözümü nedir bilen varsa yardımcı olsun
  9. cenbir

Hele şükür niye bukadar geç veriliyor ki günceleme eu cuma günü veriyor mi room pazartesi onlarda salıya aktardılar cuma günü verilse insan hafta sonu evde test eder ugraşır biraz
  10. cenbir

Çözüldü Güvenlik sürekli duruyor hatası

Titanium Backup kur güvenlik ten verileri temizle aynı sıkınta bende de oldu böyle düzeltim
  11. cenbir

evet aynı romu kullanıyoruz
  12. cenbir

arkadaşlar bende ultra güç tas modu çıkmıyor bazılarında çıkıyor neden kaynaklı acaba
  13. cenbir

sürekli böyle olur diğer romlarda böylü sıkıntı yok sadece proda var nedense bazen güvenlik bölümüne girilmiyor atıyor titan backup ile geçici olarak yaptım ama sürekli böyle olmazki
  14. cenbir

bu hata niye romu kurdan sonra veriyor arkadaşlar bir bilgisi olan varmı
  15. cenbir

kapatılma birkez için mi geçerli yoksa bundan sonrası içinmi geçerli
Üst Alt