Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonuma bildirim geldiğinde sanırım bildirim sesinden dolayı sürekli kendiliğinden reset atıyordu ve bende bildirimleri ve bildirim sesini kapattım. Şimdi ise telefon tekrar açıldığında ekran kilidini kaldırdığım an reset atıyor. Telefonumda manevi değeri yüksek fotoğraflar mevcut, aynı...
Merhaba, daha önceden “Ana ekran > Sistem navigasyonu > Hareketler” kısmını aktifleştirip telefonu ekran tuşları olmadan kullanıyordum. Bu özelliğe de bayağa alışmıştım. Son güncellemeden sonra bu özellik aktif olduğu halde hiçbir şekilde hareket komutları algılanmıyor ve bu özelliği...
Merhaba, note 8 pro cihazımda sorunsuz ve kaliteli bir şekilde çalıştırabileceğim; arka kamerada video kayıt halindeyken istenilen zaman ön-arka kamera arası geçiş yapabileceğim bir uygulama varsa önerirmisiniz?
Merhaba, uzun bir süredir telefonuma bildirim sesi geliyor ama telefona baktığımda hiçbir bildirim görünmüyor. Aynı şekilde bildirim gelmiş gibi titriyor çoğu zamanda ama yine telefonumu kontrol ettiğimde hiçbir bildirim vs. göremiyorum. İyice paranoyaklaştırdı bu telefon beni, çözümü nedir?
Merhaba, yeni aldığım Redmi Note 8 Pro'ya önceki telefonumdan geçiş yaparken nasıl olduysa rehberdeki tüm kişiler 3'er adet listelendi. Tekrarlanan kişileri silme ya da birleştirme amacıla uygulama kullandım durum aynı, rehberi komple sileyim eski telefondan atarım dedim asıl saçmalıkta burada...