cemugur kullanıcısının son içeriği

1. cemugur

Çözüldü Aosp kurarken Error alıyorum

Dostlar selam. Resimde de gördüğünüz üzere Note 8 cihazıma iki farklı aosp rom yüklemek istiyorum. Her iki romda bu hatayı veriyor. Sebebi ne olabilir?
  2. cemugur

Çözüldü MoKee Rom Android 10 kurdum, kamera açılmıyor?

Dostlar selam. Havoc android 10 kurdum ardından mokee rom kurdum ikisinde de sensörler çalışmıyor gibime geliyor. Otomatik parlaklık çalışmıyor En önemlisi kamera (mokee rom da sadece) açılmıyor. Kamera uygulaması camera mx ve google kamera kullandım ikisi de aynı kamera uygulamasından...
  3. cemugur

Yardım Custom Rom kurulumdan sonra Kamera açılmıyor?

MIUI 11 ve Havoc 3.9 Android 10 denedim kamera açılıyor. Ancak farklı bir rom yükledikten sonra kameraya giriyorum siyah ekran oluyor ve uygulamadan atıyor. Bunun persist.img ile alakası olabilir mi? Sorun yaşadığım rom Mokee Aosp rom.. IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. cemugur

Yardım Mi Mix TWRP atılmıyor?

Dostlar selam. Mix cihazıma Twrp atılmıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Trabzonlu abimizin hazırladığı program ve alternatif olanları indirdim denedim. Tek tek hiçbiri yanıt vermiyor. Fastboot ekranında cihazım dururken 10 saniye sonra yeniden başlıyor? Bu bir başlıca sorun. Ayrıca bilgisayar...
  5. cemugur

Soru Mi Mix Gcam kurabilen?

Dostlar twrp olmadan cameraapi aktifleştirmeden Gcam kurabiliyor muyuz? MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. cemugur

Soru Mi Mix Android 10 MIUI var mı?

Uyumlu var mı dostlar? MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. cemugur

Soru Miui12 Kernel sorunu

Mrb arkadaşlar. Kernel attım ryzen yeniden başlat diyorum fastboot ekrana atıyor. Sebebi ve çözümü nedir? Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. cemugur

Soru Aosp rom Dolby kurulumu?

Dostlar, evolution x android 11 kurulu cihazımda. Dolby istiyorum ama magiskten kuramadım yardımcı olur musunuz? Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. cemugur

Soru Oxygen OS gibi akıcı rom

Merhaba. Herkes gibi bende port romlara önyargılı davrandım. Şuan cyberpunk rom kurulu. Çok memnunum ancak buna benzer özelleştirmeli ve bu cyberpunk rom gibi benzeri rom tavsiye edecek var mı? Evo Arrow Pixel Lütfen yazmayın hepsini kullandım. HD1905 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. cemugur

Soru Mi Stick sürekli kapatmaya gerek var mı?

Dostlar selam. Mi box yerine mi Stick aldım. Çok memnunum. Kurulumda biraz sorun yaşadım. Güncelleme sonrası ne ısınma kaldı nede kasma. Hepsi kayboldu. Şimdi esas soruma geleyim. Ben sürekli aç kapat yapmak istemiyorum. Onun yerine sürekli açık kalıyor bu şekilde olursa sorun yaşar mıyım? Yani...
  11. cemugur

İpucu Note 8 Ghost Screen çözümü

Dostlar selam. Ghost screen hatası alanlar vardır. Genelde cihaz çok ısındığı zaman problem çıkar. Hayalet ekranı çözümü yok ancak yazılımsal çözümü mevcut. Ayarlar/Ekran/Renk Şeması girin. Resimdeki gibi seçin. Pubg oynayın ve en az yarım saat şarj da takılı olarak oynayın ki cihaz ısınsın ve...
  12. cemugur

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Revolution Os MIUI v11 V9.10.17 Custom Rom

Efsane Beyler. Orangefox ile kurun diğer twrpler malesef sorunlu özellikle atg ona dikkat edin. Kurulum esnasında sorun yok ama boot ederken cihaz ros logosunda kalıyor. Çözümü de sadece ve sadece orangefox ile kuracaksınız başka da çözümü yok. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  13. cemugur

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v11 V9.9.24 [9.0 Pie] Beta Rom [Port Rom]

Merhaba, kuracağım ancak Twrp silinmemesi için belirtilen 3 dosyayı kurduktan sonra Root ardından kursam oluyor mu?
  14. cemugur

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v11 V9.9.24 [9.0 Pie] Beta Rom [Port Rom]

Çinliler sınıfta kaldı bu konuda malesef.
  15. cemugur

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Pixel Experience [9.0 Pie]•[AOSP/CAF]•[OFFICIAL] Custom Rom

Çok severek kullandığım bir romdu. Ancak bir süre sonra insan çok sıkılıyor.
Üst Alt