Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlar selam. Resimde de gördüğünüz üzere Note 8 cihazıma iki farklı aosp rom yüklemek istiyorum. Her iki romda bu hatayı veriyor. Sebebi ne olabilir?
Dostlar selam. Havoc android 10 kurdum ardından mokee rom kurdum ikisinde de sensörler çalışmıyor gibime geliyor.
Otomatik parlaklık çalışmıyor
En önemlisi kamera (mokee rom da sadece) açılmıyor.
Kamera uygulaması camera mx ve google kamera kullandım ikisi de aynı kamera uygulamasından...
MIUI 11 ve Havoc 3.9 Android 10 denedim kamera açılıyor. Ancak farklı bir rom yükledikten sonra kameraya giriyorum siyah ekran oluyor ve uygulamadan atıyor. Bunun persist.img ile alakası olabilir mi? Sorun yaşadığım rom Mokee Aosp rom..
IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostlar selam. Mix cihazıma Twrp atılmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Trabzonlu abimizin hazırladığı program ve alternatif olanları indirdim denedim. Tek tek hiçbiri yanıt vermiyor. Fastboot ekranında cihazım dururken 10 saniye sonra yeniden başlıyor? Bu bir başlıca sorun. Ayrıca bilgisayar...
Dostlar, evolution x android 11 kurulu cihazımda. Dolby istiyorum ama magiskten kuramadım yardımcı olur musunuz?
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba. Herkes gibi bende port romlara önyargılı davrandım. Şuan cyberpunk rom kurulu. Çok memnunum ancak buna benzer özelleştirmeli ve bu cyberpunk rom gibi benzeri rom tavsiye edecek var mı?
Evo
Arrow
Pixel
Lütfen yazmayın hepsini kullandım.
HD1905 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostlar selam. Mi box yerine mi Stick aldım. Çok memnunum. Kurulumda biraz sorun yaşadım. Güncelleme sonrası ne ısınma kaldı nede kasma. Hepsi kayboldu. Şimdi esas soruma geleyim. Ben sürekli aç kapat yapmak istemiyorum. Onun yerine sürekli açık kalıyor bu şekilde olursa sorun yaşar mıyım? Yani...
Dostlar selam. Ghost screen hatası alanlar vardır. Genelde cihaz çok ısındığı zaman problem çıkar. Hayalet ekranı çözümü yok ancak yazılımsal çözümü mevcut.
Ayarlar/Ekran/Renk Şeması girin. Resimdeki gibi seçin. Pubg oynayın ve en az yarım saat şarj da takılı olarak oynayın ki cihaz ısınsın ve...
Efsane Beyler. Orangefox ile kurun diğer twrpler malesef sorunlu özellikle atg ona dikkat edin. Kurulum esnasında sorun yok ama boot ederken cihaz ros logosunda kalıyor. Çözümü de sadece ve sadece orangefox ile kuracaksınız başka da çözümü yok.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak...