Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 4000 tlye kadar bütçemiz var yurt içi olacak. redmi note 10s ve redmi note 9 pro arasında kaldık. Kardeşime alacağım oyun oynayan birisi değil hangisini önerirsiniz
Korktuğum başıma geldi. Arkadaşlar en uygun fiyata nereye yaptırabilirim yardımınız çok makbule geçer. Dokunmatik çalışıyor yalniz ekranda hafif bir sarilik olustu, umarım camdir..
Merhaba greenpack romunu yükledikten 1-2 gün sonra telefon birden kapandı ve açışta sürekli reset attı açılmadı. fastboota girdiğimde de 2-3 saniye sonra reset atıyordu, telefonu bağladım miflashla rom atmak istedim şimdi görüntü gitti ama hala reset atıyor.. yardımlarınız için teşekkür ederim...
Arkadaşlar merhaba benim miui 12 pil kullanımı hakkında sorum var. Bi kaç saat önce ekran kısmı 7 saat süre gösteriyordu şimdi 5 saat olmuş. Bu süre içinde şarj da etmedim kendi kendine ekran süresini düşürüyor ya da ben yanlış anlıyor olabilir miyim
Arkadaşlar MIUI pro da bildirimelr uygulama simgesi şeklinde renkli gözüküyordu. Global 12 ye geçtim. Root customiuizer var, bildirimleri renklendirebilir miyiz? muhammed540 kera706
Arkadaşlar merhaba miuiprodaki dosya yöneticisinden çok hoşlanıyorum, bunu endonezya sürüme uyarlayabilir miyiz? xiaominin kendi uygulaması fakat üstünde düzenleme yapmışlar sanırım. apk olarak aktaramıyorum
Arkadaşlar 3-4 saattir izlemediğim video kalmadı, bir türlü birbirlerine bağlanmıyorlar, daha önce yoktu yeni başladı. Kulaklığı resetleme, kutuya koyma kutudan çıkarma işlemlerinin hepsini yaptım yalnız herkesde sağ kulaklık kırmızı beyaz solup sönüyormuş bende ise sol kulaklık kırmızı beyaz...
Arkadaşlar arabadaki teybe telefonu bağlıyorum telefonda bilgisayara takınca gelen ekran gelip gelip gidiyor, bağlantı yapılmıyor. Aynı durumu yaşayan var mı veya bir deneyebilir misiniz?
Arkadaşlar pazartesi unlock ediyorum cihazı yalnız garantiyi aradığımda devre dışı kalacağını söylediler. Garantiye göndereceğim zaman veya Endonezya roma geçtikten sonra tekrardan kilitleyebilir miyim?
Unlock şekilde genpaya veya kvk ya gönderen oldu mu ? Eski rm5 plus unlock gelmişti kvk sorun çıkarmamıştı, şimdi kabul etmez diyenler görüyorum emin olmak istedim
Arkadaşlar telefonu 2 gün önce aldım dünden beri sorun yaşıyorum 4.5g ile, eski telefonum da da aynıydı şuan çok canımı sıktı bu durum.
Hattım vodafone. İnterneti açıyorum yok girmiyor ya uçak moduna alıp kapatıyorum düzeliyor sonra yine gidiyor.