cemturan kullanıcısının son içeriği

1. cemturan

Rom [RN8Pro] crDroidAndroid 9.5 [Android 13] Tim Support 10/03/2024 | [AOSP]

Yok hocam telefonun başka sorunu vardı o yüzden anakart değişmiş. Anakart değişince de imei uçmuş. bugün düzelttiler. Fakat şöyle bir sıkıntım var ben stock rom kuramıyorum miflash ve twrp ile denedim. miui yazısında yarım kesilip twrpye atıyor. sizin bilginiz var mı acaba? imei repair yaparak...
  2. cemturan

Telefoncuya vermiştim anakart değiştirmiş imei gitmiş. şimdi düzeldi
  3. cemturan

ben bu romu yükledim fakat mobil veri çalışmıyor? daha doğrusu hattı görüyor ama kullanım dışı diyor.
  4. cemturan

Yardım Redmi Note 8 Pro Unbrick Yardım

Hata yok, stock rom yüklediğimde ilk açılışta miui yazısı geliyor sonra birden kesiliyor ve TWRP'ye atıyor. TWRP ile custom rom yükleyince sorunsuz açılıyor fakat ben miui rom kullanmak istiyorum.
  5. cemturan

Yardım Redmi Note 8 Pro Unbrick Yardım

benim cihazda anakart değiştirdi. global rom ile gelmiş endonezya romu yüklemek istedim mi flash ile fakat redmi yazısı gelip gidiyor. recovery moda giriyor.
  6. cemturan

Yardım Hey Google Problemi

maalesef 2022 yılındayız hala türkçe diline ok google özelliğini getirecekler :D
  7. cemturan

Soru En kullanışlı modüller? (Root)

sağ ol hocam. magisk 24.x destekleyen sürümünü buldum onu deniyorum şimdi.
  8. cemturan

Soru En kullanışlı modüller? (Root)

ustam daha bugün güncelledim magiski. sürümü nasıl düşürebiliriz?
  9. cemturan

Soru redmi note 10s vs redmi note 9 pro

Arkadaşlar 4000 tlye kadar bütçemiz var yurt içi olacak. redmi note 10s ve redmi note 9 pro arasında kaldık. Kardeşime alacağım oyun oynayan birisi değil hangisini önerirsiniz
  10. cemturan

Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

çift tıklayarak açma bende çalışmadı bir türlü. Kullanabilen var mı bu özelliği? ve de akıllı kılıf modu gibi bir modül var mıdır acaba, babam kapaklı kılıf kullanıyor.
  11. cemturan

İnceleme Galaxy M51 ön sipariş fiyatı ile dikkat çekiyor.

Redmi note 8 proyu emekli edip m51e geçtim. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim
  12. cemturan

Klasikteyim ama olmuyor
  13. cemturan

çift dokunmayla ekran kapannıyor ama açılmıyor bu romda. android 10 sürümündeyim
  14. cemturan

İnceleme Galaxy M51 ön sipariş fiyatı ile dikkat çekiyor.

Hocam sanal tuşları değil de miuideki gibi tam ekran kullanma imkanımız var mı peki
Üst Alt