Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok hocam telefonun başka sorunu vardı o yüzden anakart değişmiş. Anakart değişince de imei uçmuş. bugün düzelttiler. Fakat şöyle bir sıkıntım var ben stock rom kuramıyorum miflash ve twrp ile denedim. miui yazısında yarım kesilip twrpye atıyor. sizin bilginiz var mı acaba?
imei repair yaparak...
Hata yok, stock rom yüklediğimde ilk açılışta miui yazısı geliyor sonra birden kesiliyor ve TWRP'ye atıyor. TWRP ile custom rom yükleyince sorunsuz açılıyor fakat ben miui rom kullanmak istiyorum.
benim cihazda anakart değiştirdi. global rom ile gelmiş endonezya romu yüklemek istedim mi flash ile fakat redmi yazısı gelip gidiyor. recovery moda giriyor.
Arkadaşlar 4000 tlye kadar bütçemiz var yurt içi olacak. redmi note 10s ve redmi note 9 pro arasında kaldık. Kardeşime alacağım oyun oynayan birisi değil hangisini önerirsiniz
çift tıklayarak açma bende çalışmadı bir türlü. Kullanabilen var mı bu özelliği? ve de akıllı kılıf modu gibi bir modül var mıdır acaba, babam kapaklı kılıf kullanıyor.