cemturan kullanıcısının son içeriği

1. cemturan

Soru redmi note 10s vs redmi note 9 pro

Arkadaşlar 4000 tlye kadar bütçemiz var yurt içi olacak. redmi note 10s ve redmi note 9 pro arasında kaldık. Kardeşime alacağım oyun oynayan birisi değil hangisini önerirsiniz
  2. cemturan

Soru Cam kırıldı

Korktuğum başıma geldi. Arkadaşlar en uygun fiyata nereye yaptırabilirim yardımınız çok makbule geçer. Dokunmatik çalışıyor yalniz ekranda hafif bir sarilik olustu, umarım camdir..
  3. cemturan

Çözüldü Telefon reset atıyor

Merhaba greenpack romunu yükledikten 1-2 gün sonra telefon birden kapandı ve açışta sürekli reset attı açılmadı. fastboota girdiğimde de 2-3 saniye sonra reset atıyordu, telefonu bağladım miflashla rom atmak istedim şimdi görüntü gitti ama hala reset atıyor.. yardımlarınız için teşekkür ederim...
  4. cemturan

Soru Miui 12 pil kullanımı hk

Arkadaşlar merhaba benim miui 12 pil kullanımı hakkında sorum var. Bi kaç saat önce ekran kısmı 7 saat süre gösteriyordu şimdi 5 saat olmuş. Bu süre içinde şarj da etmedim kendi kendine ekran süresini düşürüyor ya da ben yanlış anlıyor olabilir miyim
  5. cemturan

Soru Renkli bildirim simgeleri

Arkadaşlar MIUI pro da bildirimelr uygulama simgesi şeklinde renkli gözüküyordu. Global 12 ye geçtim. Root customiuizer var, bildirimleri renklendirebilir miyiz? muhammed540 kera706
  6. cemturan

Soru MIUIpro dosya yöneticisi

Arkadaşlar merhaba miuiprodaki dosya yöneticisinden çok hoşlanıyorum, bunu endonezya sürüme uyarlayabilir miyiz? xiaominin kendi uygulaması fakat üstünde düzenleme yapmışlar sanırım. apk olarak aktaramıyorum
  7. cemturan

Yardım Airdots birbiriyle eşleşmiyor

Arkadaşlar 3-4 saattir izlemediğim video kalmadı, bir türlü birbirlerine bağlanmıyorlar, daha önce yoktu yeni başladı. Kulaklığı resetleme, kutuya koyma kutudan çıkarma işlemlerinin hepsini yaptım yalnız herkesde sağ kulaklık kırmızı beyaz solup sönüyormuş bende ise sol kulaklık kırmızı beyaz...
  8. cemturan

Yardım Teyp bağlantı sorunu

Arkadaşlar arabadaki teybe telefonu bağlıyorum telefonda bilgisayara takınca gelen ekran gelip gelip gidiyor, bağlantı yapılmıyor. Aynı durumu yaşayan var mı veya bir deneyebilir misiniz?
  9. cemturan

Soru Redmi note 8 pro android 10 twrp

Arkadaşlar endonezya android 10 roma geçtim forumdaki twrp imagelerini kullanıyorum bootloopa düşüyor twrp kurulmuyor, daha çıkmadı mı?
  10. cemturan

Soru Bootloader geri kilitleme işlemi

Arkadaşlar pazartesi unlock ediyorum cihazı yalnız garantiyi aradığımda devre dışı kalacağını söylediler. Garantiye göndereceğim zaman veya Endonezya roma geçtikten sonra tekrardan kilitleyebilir miyim?
  11. cemturan

Soru Unlock ve Garanti Hk.

Unlock şekilde genpaya veya kvk ya gönderen oldu mu ? Eski rm5 plus unlock gelmişti kvk sorun çıkarmamıştı, şimdi kabul etmez diyenler görüyorum emin olmak istedim
  12. cemturan

Yardım Google Play Uygulamaları Rusça

Uygulamalar rusça oldu Rusya mağazası oldu sanırım
  13. cemturan

Yardım Redmi Note 8 Pro 4.5g sorunu

Arkadaşlar telefonu 2 gün önce aldım dünden beri sorun yaşıyorum 4.5g ile, eski telefonum da da aynıydı şuan çok canımı sıktı bu durum. Hattım vodafone. İnterneti açıyorum yok girmiyor ya uçak moduna alıp kapatıyorum düzeliyor sonra yine gidiyor.
  14. cemturan

Reklamsız Film İzlemenin Adresi

İçerik reklam içermesi nedeniyle kaldırılmıştır
  15. cemturan

Yardım Global romda cihaz sertifikalı değil

Hocam cepporttan aldim global dediler global romu atıp kitledim brick oldu.... Herkes farkli bisey diyor
Üst Alt