cemtoksal kullanıcısının son içeriği

1. cemtoksal

Haber 10. Yıldönümünü Kutlayan Xiaomi Hakkında 10 Gerçek.

Daha çok akıllı telefonları ile bilinmesine rağmen gerçek bir tüketici elektroniği şirketi olan Xiaomi, bu yıl 10. kuruluş yıldönümünü kutluyor... Devamı link'te... Xiaomi Hakkında Az Bilinen 10 Gerçek
  2. cemtoksal

Haber Xiaomi CEO'su Şirketin Adının Neden "Xiaomi" Olduğunu Açıkladı

Xiaomi CEO Lei Jun, "Xiaomi" isminin nereden geldiğini açıkladı ... Devamı link'te.. Xiaomi CEO'su, "Xiaomi" Adının Nereden Geldiğini Açıkladı
  3. cemtoksal

Yardım Kısayol oluşturma

Selamlar herkese, Xiaoi.eu Miui12 kullanıyorum. Telefon hafızasındaki klasörlerden birini ana ekranda (masa üstünde) kısayol olarak nasıl oluşturabiliriz?
  4. cemtoksal

Yardım 33W şarj aleti almalı mıyım?

Selam, Kullandığım iki telefondan birisi ( 30W QC 4.0 ) diğeri ( 27W QC 4.0 ) max. hızlı şarj destekliyor. 33W MDY-11-EZ model şarj aleti almayı düşünüyorum. Şarj aletinin 33W olması telefonlarda pil ömrü konusunda ne derece sıkıntı yaratır? Telefonların kendi desteklediğinden daha yüksek bir...
  5. cemtoksal

Yardım Poco F2 Pro için OrangeFox

Poco F2 Pro için uygun OrangeFox var mı? Uygun olanı varsa link paylaşabilir misiniz?
  6. cemtoksal

Soru Yeni telefona rom seçimi

Herkese selamlar Kendim K20 Pro kullanıyorum ve MiuiMix rom yüklü. Eşime Poco F2 Pro aldık bugün , haftaya imei twrp root işlemi yapılacak. Sonrası için F2 Pro kullanıcılarına sormak istediğim iki soru var; Telefonda şuan Global rom yüklü Miui 12 güncellemesi de geldi. Ama Endonezya rom çok...
  7. cemtoksal

Soru Hangi ROM'u kullanıyorsunuz ?

Herkese merhaba , güncel olarak telefonunuzda hangi ROM'u kullanıyorsunuz ? Yüklediğiniz ROM'u seçme nedeniniz ve sevdiğiniz özellikleri neler ?
  8. cemtoksal

Çözüldü Mi Box S 4K - Yazılar Çince Olduysa Panik YOK :)

Bu sabah cihazı açtığımda tüm yazılar Çince'ydi. Aslında Çince değil Korece oluyor. Panikleyip cihazı sıfırlamaya filan kalkışmayın. Menüdeki şekillerden ilerleyerek sorunu çözebiliyoruz. Önce ana sayfadan çark(dişli) simgesine basın. Dördüncü satırdaki TV resmine basın. HDMI CEC satırına...
Üst Alt