cemtoksal kullanıcısının son içeriği

1. cemtoksal

Rehber Root (Magisk) Uyarısı Veren Uygulamaların Çözümü

3 gün öncesine kadar kullanılan QNB Finans bank uygulaması (cihazınızda malware tespit edildi) uyarısı verip çalışmıyor. Magisk yüklüyken Kitesun Mask yükledik Yama istedi kuruldu Robot yok magisk yükle yazdı Magisk'i twrp'den flashlandı Yine çözüm olmadı. Magisk manager - Magisk ve Kitesun...
  2. cemtoksal

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Telefon sıfırlanmadan bu işlem yapılabilir mi ? Sıfırlamak gerekli derseniz yedekleme yapıp size ulaşacağım. Bu arada "persist_backup" dosyam elimde var. Size nasıl ulaşacağımı da yazar mısınız?
  3. cemtoksal

Evet imei işlemi yapıldı. Ama dediğim gibi vodafone'dayken hiç problem yoktu turkcell'e geçince böyle bir durumla karşılaşıyorum
  4. cemtoksal

Merhaba K20Pro ixaomi.eu 15.5.6 stabil yüklü telefonum var. Vodafone'den Turkcell'e geçiş yaptım. Turkcell'e geçtiğimden beri; -Çağrı araması yaparken şebeke problemi yaşıyorum. -Çoğu zaman bağlantı kurmakta zorlanıyor veya bağlantı hatası deyip kapanıyor. -Gelen aramalara cevap verdiğimde ses...
  5. cemtoksal

Soru Mi 10T Pro Ağır çekim

K20 Pro kullanıyorum. eu.12,0,3 stabil Ağır çekim modunda hem 1080p hem de 720p'de 120-240-960 fps modları var. Bunlar kameranın özelliğinden mi yoksa yazılımsal mı bilginiz var mı? GSM Arena sayfasında da altta yazdığım detaylar yer alıyor Mi 9t pro 4K@30/60fps, 1080p@30/120/240fps...
  6. cemtoksal

Soru Redmi K20 Pro Takas

İzmir'deyim. Kırsal tabir edilen bazı şehir dışı yerleşim bölgelerinde 800mhz bandını (band 20) kullanan Vodafone için bu bandtan yayın yapmadığı yerlerde diğer bandlardan yayın yoksa şebeke çekmiyor. Onun dışında 4.5 g her yerde çekiyor. Telefonda 4.5G sorunu var gibi algılanmasın. Şuan...
  7. cemtoksal

Soru Redmi K20 Pro Takas

Band 20 (Vodafone) sizin için sorun olmazsa bence geçiniz. Cihaz k20 pro değil de Mi9t pro ise band 20 destekliyor. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. cemtoksal

Yardım Ekran kaydedici

Yardımcı olmak isteyenlere bilgi için kullandığın MIUI sürümünü ve ekran kaydedicinin sürümünü yazmalısın bence. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. cemtoksal

Haber 10. Yıldönümünü Kutlayan Xiaomi Hakkında 10 Gerçek.

"Xiaomi Hakkında 10 Gerçek" kısmı yerine konu başlığını site link'i ile uyumlu olsun diye kopyala yapıştır yaptığım için "10. Yıl" daha çok göze batmış anlaşılan. Benim için okunmamış haber yeni haberdir deyip paylaşmıştım [emoji16] Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. cemtoksal

Haber 10. Yıldönümünü Kutlayan Xiaomi Hakkında 10 Gerçek.

Daha çok akıllı telefonları ile bilinmesine rağmen gerçek bir tüketici elektroniği şirketi olan Xiaomi, bu yıl 10. kuruluş yıldönümünü kutluyor... Devamı link'te... Xiaomi Hakkında Az Bilinen 10 Gerçek
  11. cemtoksal

Haber Xiaomi CEO'su Şirketin Adının Neden "Xiaomi" Olduğunu Açıkladı

Xiaomi CEO Lei Jun, "Xiaomi" isminin nereden geldiğini açıkladı ... Devamı link'te.. Xiaomi CEO'su, "Xiaomi" Adının Nereden Geldiğini Açıkladı
  12. cemtoksal

MIUI 12 Mi 9T PRO / K20 PRO - Eu Stable Rom V12.0.6.0 QFKCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

Parmak izi ve sensörler çalışıyor hiç hata almadım. Ben 4wipe yaparak temiz kurulum yaptım ve kurulumu ingilizce yaptım. Yukarılarda da anlatmıştım. Sonrasında dili Türkçe seçip kullanıyorum. Ve hiç sorun yok , geçişte yapsanız yükseltme de yapsanız bence siz de böyle yapın kafanız rahat olsun...
  13. cemtoksal

MIUI 12 Mi 9T PRO / K20 PRO - Eu Stable Rom V12.0.6.0 QFKCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

Hata derken kendi kullandığım uygulamalar veya kullanım şekli ile ilgili hiç hata almıyorum. Pili az önce tam şarj yaptım. Kullanım istatistiğini daha sonra paylaşabilirim ama 1 günden biraz fazla gidiyor. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. cemtoksal

Halen 12.0.3 kullanıyorum. 12.0.5 e geçmek için rom u indirdim ama okuduğum bazı hataların olmasından dolayı yüklemekten vazgeçtim. 12.0.3 anladım ki gayet sorunsuz. Varsa sorularınızı cevaplamaya çalışırım. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. cemtoksal

Recovery Redmi K30 Pro- Twrp 3.4.2B-0623 Tek Tuş Yükleme Aracı

Uygulama çalışıyor XiaomiEu yüklü şuanda TWRP menüsünden Root/Unroot seçeneği ile root yaptım ama magisk yüklemeden root olmuyor sanırsam. Magisk'i nasıl yükleyebiliriz?
Üst Alt