Cemre Hanım kullanıcısının son içeriği

1. Cemre Hanım

Spigen kılıf ve Spigen powerbank geldi.

Efsane cuma indiriminden aldığım Spigen kılıf ve Spigen powerbank geldi. Spigen kılıf biraz kalinlastiriyor ama garip bir şekilde ağırlığı çok artmadı. Sadece kalın geldi telefon elime kılıfla beraber. Powerbankin dolum hızı fena değil. Hızlı şarj etmiyor ama yavaş da değil. Kısaca iki üründen...
  2. Cemre Hanım

Ana Başlık Xiaomi Mi Max 3 Kullanıcılar Kulübü

Boynu bükük yetimler grubu carsa beni de oraya ekleyin..
  3. Cemre Hanım

Silinsin lütfen

Teşekkürler
  4. Cemre Hanım

Tema Alone Wolf Tema (Markette Yayında)

Kolay sevmem tema. Ama bunu baya sevdim hatta ikonlara bayıldım. Emeginize sağlık teşekkürler
  5. Cemre Hanım

Soru Mi9T MIUI 11 sonrası ekran kilidi

Bayadir var bu sorun hala düzelmedi.. miui 11 de baya hatalar var umarım düzeltirler haftaya güncelleme ile Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Cemre Hanım

Diğer Telefon hastalığı

1 yilda 10 dan fazla cihaz değiştim. Samsung note 8 varken ulan şunu satsam baska mi alsam dedim. Bir başladım duramadim. Suan mi 9t var. İyi gibi ama iphone 11 de aklım. Bu arada zengin falan da degilim ip11 hayal yani Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Cemre Hanım

Tema Purp Tema

Harika tek kelimeyle emeğinize sağlık
  8. Cemre Hanım

Soru Mi9T Rom Tavsiyesi

Tabi ki eu beta. Her zaman favorim Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Cemre Hanım

Rom Mi 9T/K20 MixMode Xiaomi.EU 9.8.8 beta

Bu zip nedir en sonda verdiğiniz ? 1565101829 Ayrıca dm verity yuklemiyormuyuz?
  10. Cemre Hanım

Soru Mi9T için ekran koruyucu önerisi?

Ekran kapalıyken bir basmaya açılmıyor. Bir kac deneme yapiyorum çoğu zaman. Rahatsiz edici.. Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Cemre Hanım

Rom Mi 9t için çıkarılmış romlar listesi yapalım

mi 9t yenı oldugu cın betaya gecmek konusunda emın olamadım .. eu betaya gecmeyı cok ıstıyorum yoksa. denedınız mı nasıl calısıyor
  12. Cemre Hanım

Rom Mi 9t için çıkarılmış romlar listesi yapalım

Peki mi 9t icin suan en iyi rom hangisi sizce?. Global kararlidayim. Fakat eu betaya gecsem nasil olur Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Cemre Hanım

İpucu Mi 9T-Mi9T Pro/Redmi K20-K20 Pro Hakkında -Sıkça Sorulan Sorular - Önemli İpuçları ve Çeşitli Rehberler

Miui kendini kitliyor yazılar o yüzden karışık durumda. format data yapmadığınız sürece duzelmez. Mi flash tool ile temiz kurulum yapabilirsiniz Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Cemre Hanım

Mi mix 4 düşünün daha iyi bence cok seviyorum mix serisini Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Cemre Hanım

Siz de gevin mi 9t ye[emoji1] Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt