Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Efsane cuma indiriminden aldığım Spigen kılıf ve Spigen powerbank geldi. Spigen kılıf biraz kalinlastiriyor ama garip bir şekilde ağırlığı çok artmadı. Sadece kalın geldi telefon elime kılıfla beraber. Powerbankin dolum hızı fena değil. Hızlı şarj etmiyor ama yavaş da değil. Kısaca iki üründen...
Bayadir var bu sorun hala düzelmedi.. miui 11 de baya hatalar var umarım düzeltirler haftaya güncelleme ile
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 yilda 10 dan fazla cihaz değiştim. Samsung note 8 varken ulan şunu satsam baska mi alsam dedim. Bir başladım duramadim. Suan mi 9t var. İyi gibi ama iphone 11 de aklım. Bu arada zengin falan da degilim ip11 hayal yani
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki mi 9t icin suan en iyi rom hangisi sizce?. Global kararlidayim. Fakat eu betaya gecsem nasil olur
Miui kendini kitliyor yazılar o yüzden karışık durumda. format data yapmadığınız sürece duzelmez. Mi flash tool ile temiz kurulum yapabilirsiniz