Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes kendi kullandığı kılıfları paylaşarak, kılıf almak isteyenlere yardımcı olmak amacıyla bu konuyu başlattım.
Benim kılıf ince silikon arkası yüzüklü ve mıknatıslı. Yani mıknatıslı araba tutucu latif için kendinden ideal.
Bu mükemmel bir şey note 2 telefonumdan beri kullanırım taa o zamanlar satın almistim. Rootunuz var ise uygulamadı örneklerden de birşeyler yapabilirsiniz.
1574191916
2018 de yorum.bile atmışım :)
telefon desteklesin desteklemesin o görüntüyü ekrana vermek zorunda bence. benim tv de 4k desteklemiyor ama 4k video açabiliyorum. Sonuçta açıp açmaması önemli bence. Benim telefon açabiliyor fps düşüyor :D mmax3
Merhaba arkadaşlar,
Mi max 3 telefonuma başlıktaki rom'u yükledim ve mi max 3 kullanıcıları için bilgili olabilecek batarya ve ekran kulanım sürelerini sizlerle paylaşacağım.
Umarım bu romu kurmak isteyenler bu roma geçmek isteyenler için faydalı olabilir.
1 haftadır weekly kullanıyorum. öncesinde miui 10 orjinal kullanıyordum. batarya sorunu yaşamadım. öncesinde 2 günde 1 şarja takıyordum şimdi de öyle. Kullanımlarım değişmedi temiz kurulum yaptım. Genel olarak memnunum