cemko28 kullanıcısının son içeriği

1. C

İnceleme Mi max 3 telefon kılıflarımız

Herkes kendi kullandığı kılıfları paylaşarak, kılıf almak isteyenlere yardımcı olmak amacıyla bu konuyu başlattım. Benim kılıf ince silikon arkası yüzüklü ve mıknatıslı. Yani mıknatıslı araba tutucu latif için kendinden ideal.
  2. C

Uygulama MacroDroid - Otomasyon Artık Sizin Elinizde [Yarı Yapay Zeka]

Bu mükemmel bir şey note 2 telefonumdan beri kullanırım taa o zamanlar satın almistim. Rootunuz var ise uygulamadı örneklerden de birşeyler yapabilirsiniz. 1574191916 2018 de yorum.bile atmışım :)
  3. C

Rehber Mi Band 4 Türkçe 1.0.7.04 (Beta) (Tam yazılım)

O sürüm çıkmıyor bende 1574191345 Bu çıkıyor eski sürüm sanki
  4. C

Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65

Ne zaman ulload yaparsiniz MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. C

Fake Gps İle Sürpriz Nokta

eyw. akşam akşam günlük 3 gb kazandım.
  6. C

Soru Youtube neden max. 1080p

telefon desteklesin desteklemesin o görüntüyü ekrana vermek zorunda bence. benim tv de 4k desteklemiyor ama 4k video açabiliyorum. Sonuçta açıp açmaması önemli bence. Benim telefon açabiliyor fps düşüyor :D mmax3
  7. C

İnceleme Mi max 3 Miui 11 Eu Beta (haftalık) batarya kullanım süreleri

Merhaba arkadaşlar, Mi max 3 telefonuma başlıktaki rom'u yükledim ve mi max 3 kullanıcıları için bilgili olabilecek batarya ve ekran kulanım sürelerini sizlerle paylaşacağım. Umarım bu romu kurmak isteyenler bu roma geçmek isteyenler için faydalı olabilir.
  8. C

Rom Xiaomi MiMax3 - MIUI10 Pie MIUI.Pro rom Özellikleri ve yükleme detayları

pahalı mı peki nelere para vermiyoruz uygunsa alınabilir.
  9. C

Rom Xiaomi MiMax3 - MIUI10 Pie MIUI.Pro rom Özellikleri ve yükleme detayları

hangi romu kullanacağımı şaşırdım yemin ederim. :) bu romda cok ilgimi çekti şimdi buna mu geçsem karar veremedim.
  10. C

Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65

Download yapamıyorum. İndirme dosyalara ihtiyacım var. Teşekkürler.
  11. C

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Otomatik parlakligin ayarını bintik yukseltebiliyor muyuz ? Hep istediğimden bi tık az ışık veriyor ekran. Bunu yükseltip o ayarı kullansak keske.
  12. C

MIUI 11 Xiaomi Mi Max 3 - MIUI 11 Android 9 - 9.11.14 EU Beta ROM

1 haftadır weekly kullanıyorum. öncesinde miui 10 orjinal kullanıyordum. batarya sorunu yaşamadım. öncesinde 2 günde 1 şarja takıyordum şimdi de öyle. Kullanımlarım değişmedi temiz kurulum yaptım. Genel olarak memnunum
  13. C

Yardım Mi Max 3 Ekran Sorunu

amoled ekrandan ips ekrana geçince o fark olur gibime geliyor.
  14. C

Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

Hemen kostüm benimkine baktım redmi yazıyor . Konuyu ekşi sozluge taşıyorum. Faydalansın millet.
Üst Alt