Cemiuist kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Silinen Notlarımı Geri Getirebilir miyim?

Mi4c kullanıyorum telefonumun notlar kısmına yazdığım 1 kısım notlar silindi senkronize kapalı olduğu için i.mi.com dan da ulaşamıyorum. Telefonumda twrp yüklü acaba tarihi geri alarak falan geri getirme şansım var mı? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden minnetlerimi sunarım.
  2. C

Xiaomi Mi4c Güncel Türkçe Rom Dosyaları

acil yardım arkadaşlar 7.2.4 0 sürümünü telefona yükleyeyim dedim twrp ye girdim sonra wipe cache dalvik yaptım ondan sonra güncel versiyonu yükledim reebot yaptım sonra telefon root lu gözükmüyor süpersu yüklensin mi dedi yüklenmesin dedim telefon açılış ekranında takıldı kaldı ne yapacağız...
  3. C

İnceleme Hoşgeldin LTE

turkcell de volte desteği sadece s6, s6edge, s7 ve s7edge için varmış şuan bu özelliği açtırmak için de turkcell de HDSES yazıp 2222 ye mesaj atmak gerekiyormuş ben benim mi4c için yazıp mesajı gönderdim telefonunuz 4,5 g uyumlu değildir diye mesaj geldi (malum neden den dolayı) ben de bi...
  4. C

İnceleme Hoşgeldin LTE

VoLTE için aşağıdaki frekansları destekliyormuş mi4c ler LTE FDD Supports 1(2100), 3(1800), 7(2600). TDD-LTE Supports 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500). Yalnız operatörler destek verecek mi bilmiyorum
  5. C

İnceleme Hoşgeldin LTE

hocam volte ne oluyor onu anlamadım benim telefon mi4c ayarlardan 4g öncelikli şebeke yaptım ekranda turkcell 4g yazıyo lte dediğiniz de 4g zannedersem
  6. C

İnceleme Hoşgeldin LTE

valla benim mi4c ile hız testi yaptım 50 megabit indirme hızı var türkcelde
  7. C

Rehber Xiaomi Mi4c TWRP Yükleme Anlatımı

7.2.3.0 romuna Arapça dil desteği nasıl yüklenir
  8. C

bu en son sürüm de(v7.2.3.0) alttan parmağımızı yukarı doğru kaydırınca çince arama motoru gibi bi şey çıkıyor bunu türkçe yapmanın yolu yokmu?
  9. C

Hocam nerde paylaştılar
  10. C

Hocam twrp yı kurdum ilk açıldı neyse kapattıktan sonra tekrar recovery mod da açalım dedim mi recovery 2.0.1 versiyon açıldı tekrar twrp yı nasıl açacağım
  11. C

Hocam telefonu istanbul da bi arkadaş tan aldım sıfır di kullanılmamış tı jelatin leri duruyor du üzerinde eğer lazımsa özelden telefonunu ver arattırayım bu telefonlardan getiriyor herhalde ben elden teslim aldım. Hocam birde stabil olarak hangi sürümü developer olarak hangi sürümü yükleme mi...
  12. C

hocam 1 haftadır telefonla uğraşıyorum şu twrpyi bi yükleyemedim bunu yükleyemediğim için orjinal miui sürümünü de yükleyemiyorum telefon özelliklerinden baktığımda miui sürümü 77.0.4.0(LXKCNCI)I Kararlı diyor bu orjinal sürüm geğilmiş. anca root yapabildim kingo root ile ve develepor rom...
  13. C

twrp nedir, cihaza mı kuracağız yok sa bilgisayara mı detaylı anlatım yapabilir misiniz.
  14. C

Arkadaşlar ben bu mi4c telefondan yeni aldım bazı sorularım var 1-üzerinde 77.0.4.0(LXKCNCI)Kararlı yazan bir versiyon yüklü bu orjinalmi?eğer orjinal değilse hangi rom yüklememi tavsiye edersiniz? 2-pasaporta işletirsem sorun olurmu çift hatlı kullanımda çünkü tek imei var yoksa kendim mi...
Üst Alt