cemilsen kullanıcısının son içeriği

1. C

Güncelleme Redmi 5 plus oreo

Hiçbir sorun yok.
  2. C

9.6.5 sürümü ile herhangi bir sorun yaşamadım. Telefon önceki sürüme oranla daha stabil çalışıyor. Uygulamaların kendiliğinden kapanması, ana ekranın reset yemesi gibi sorunlar çözülmüş. Kulaklık ses seviyesi yükseltilmiş. Pil kullanımı önceki sürüm ile aynı, hatta belki daha iyi. Ram...
  3. C

Arkadaşlar 9.6.5 güncellemesi ile telefonun kulaklık ses düzeyinde önemli ölçüde artış var. Daha önceki sürümlerde global cihazlara CE sertifikası nedeniyle ses düzeyi düşünülüyordu. Bunda mixer dosyasına Headphones ve Headphones-ce diye iki seçenek eklenmiş ve bölge olarak AB üyesi ülke...
  4. C

Redmi 5 Plus'u Sonunda Aldım + Kulaklık Ses Performansı Deneyimim + Kulaklık Önerim

Ayarlar - Ek ayarlar - Ses yükseltici kısmını aktif ederek bir dene önce istersen. Çünkü ses yükseltme modu için cihazı rootlaman gerekir. Eğer bu hâli yeterli ise rootlamana gerek kalmaz.
  5. C

Redmi 5 Plus'u Sonunda Aldım + Kulaklık Ses Performansı Deneyimim + Kulaklık Önerim

Telefonu satın aldığına sevindim. Kulaklık sesini beğenmen iyi olmuş. Yoksa epey bir uğraşman gerekecekti (unlock, root, mod vb). Eğer stok halinden memnun isen doğrudan o şekilde kullan ve root işlerine hiç girme derim. Cihazını iyi günlerde kullanman dileğiyle....
  6. C

Yardım Redmi 5 Plus Kulaklık

Kulaklik girişine bir şeylerin sıkışmadığından emin olun. Telefonu pantolon cebine koyunca bazen pantolonun pamuk parçaları kulaklık girişine dolabiliyor. Bir kürdan ile kontrol edin.
  7. C

Satış Satılık veya redmi 5 plus takaslı

Merhaba. Bende 64gb siyah rm5+ telefonu A1 ile takaslamak isterim.cihazim henüz 1 aylık cihaz.
  8. C

Soru Xiaomi Redmi 5 Plus - Kulaklık Ses Kalitesi

Arkadaşlar mixer dosyasını düzenledikten sonra magisk manager aracılığıyla Dolby Atmos yükleyip bir de ordan volume leveler ayarını aktif ederseniz ses biraz daha gövde kazanıyor. 1531993943 Özetle bu cihazdan yüksek ve dolgun bir ses almak için 1. Bootlader kilidi açma (Talepten sonra 15 gün...
  9. C

Cihazı önce rootlayıp daha sonra yukarda anlattığım mixer dosyasını duzenlerseniz sorun çözülmüş olur.
  10. C

Hocam cihazı rootladiktan sonra "Es Dosya Yöneticisi" Google Play'den kurun. Es dosya yöneticisini başlatın ve menüden "Root" seçeneğini aktif edin. System/Etc klasörünü açıp mixer_paths_vince_global.xml dosyasını açın. Bu dosyanın 1221 ve 1222 numaralı satirindaki Rx1 ve Rx2 değerlerini 85...
  11. C

Tekrar merhaba. Bu cihazın ses çıkışı ile ilgili bazı şikayetlerim olduğunu yazmıştım. Bu sorunlar rootlu cihazda mixer dosyası düzenlenerek cozulebiliyor. Ben bu çözüm ile mi 5x ve A1 e yakın bir kulaklık performansı aldım.
  12. C

Bu arada ben müziği sadece Spotify den dinliyorum. Özel uygulamaların sese ne kadar etkisi olur bilemiyorum. Ama dediğim gibi sesi yetersiz bulursan bazı modlar var deneyebilirsiniz. Tabi bunun için telefonu rootlaman gerekecek. Bu da bazı sorunları beraberinde getirir. Telefonla uğraşmayı...
  13. C

Xiaomi nin bu fiyat seviyesinde telefonlarından bazılarında (A1, 5x gibi) özel hifi dac var. Bu yüzden sesleri redmi5+ göre bir hayli iyi. Fakat maalesef Xiaomi bu telefona hifi dac koymamış sıradan ses çipi var içinde. Bence en iyisi telefonu bir denemen. Eğer bu telefonu deneme şansın yoksa...
  14. C

Sanırım benim Hepsiburada yorumumu alıntılamissin. Evet maalesef telefonun kulaklık performansı çok kötü. Stok haliyle müzik sever birini kesinlikle tatmin etmez. Ancak bir kaç gün beklersen telefonu unlock edip bir kaç SoundMod deneyeceğim. O haliyle ilgili yorum yaparım o zaman. Ama dediğim...
Üst Alt