Cemil2121 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Retmi t9 main menüde düştü

Selam ahmet usta ben israfa karşı bir insanım bana 10.000 ile 8000 arası işimi gürecek randımanli bir tlf alacağım tavsiye edeceğiniz Android serisi hangisi acaba?
  2. C

Anladım hocam 'ilgi alakanız icın tşk ederim
  3. C

Sanm O kilit resmi yoktur hocam sadece bazan tlfon kapanıp acıp kapanıyor ekledığim resım gibi olup duruyor şimdi tlf şarzı bitık butondanda kapatamadığım için batarya boşaldı
  4. C

Değrli hocam bende elektronikçiyim tv tamircisi olarak çalışmatayım tv lerde benzer arızalar olusunca flaş nane flaş USB sürücüsü yle yükleme yapıyoruz almasa dışardan yazmaya çalışiyoruz tlf benzer yünlerı vardır sanırım şimdi ne diyorsunuz bu konuda ne gereklidir yardımcı olursanız sevinirim .
  5. C

O Boot kapalıysa nasıl telefonu aktif hale getirilir acaba? Cözümü varmı nasıl bir yol izlemem gerekir tlf çöpmü oldu yoksa
  6. C

Sevgili arkadaşlar kulanmış olduğum tlf son zamanlarda ağır çalışiyordu güncelleme yapayım biraz hızlı çalışısın diye tlf tamamıyla döktü birdaha geri getiremedim yazılım yüklememi gerekiyor acaba? Konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim. Arkadaşlar konuyu ilgili bölümünde taşıma yaparsanız...
  7. C

Sohbet Konu açamıyorum

Arkadaşlar konu açmada etiket istenıyor herhangi birşey yazıyorum gene olmuyor yardımcı olunuz lütfen
Üst Alt