Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam ahmet usta ben israfa karşı bir insanım bana 10.000 ile 8000 arası işimi gürecek randımanli bir tlf alacağım tavsiye edeceğiniz Android serisi hangisi acaba?
Sanm
O kilit resmi yoktur hocam sadece bazan tlfon kapanıp acıp kapanıyor ekledığim resım gibi olup duruyor şimdi tlf şarzı bitık butondanda kapatamadığım için batarya boşaldı
Değrli hocam bende elektronikçiyim tv tamircisi olarak çalışmatayım tv lerde benzer arızalar olusunca flaş nane flaş USB sürücüsü yle yükleme yapıyoruz almasa dışardan yazmaya çalışiyoruz tlf benzer yünlerı vardır sanırım şimdi ne diyorsunuz bu konuda ne gereklidir yardımcı olursanız sevinirim .
Sevgili arkadaşlar kulanmış olduğum tlf son zamanlarda ağır çalışiyordu güncelleme yapayım biraz hızlı çalışısın diye tlf tamamıyla döktü birdaha geri getiremedim yazılım yüklememi gerekiyor acaba? Konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar konuyu ilgili bölümünde taşıma yaparsanız...