cemgenc kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Root atamıyorum

İyi günler cihaz 12.5. 1 Rfaeuxm ve android 11 Uzun süre denememe rağmen root atamadım. Twrpyi yüklüyorum fakat twrp menüsünde magiski bulamıyorum. Bu yüzdende root atamıyorum yardımcı olabilecek var mı?
  2. C

Yardım Telefon açılmıyor

Cihazımda son sürüm vardı, fakat şarjının çok hızlı gitmesinden dolayı telefonu sıfırlamak istedim. Şarjı az olduğuna dikkat etmeyerek sıfırlama işlemini başlattım, telefon kapandı ve açılmıyor. Recovery modunada alamıyorum. Şarja takmayı denedim redmi yazısından sonra bataryanın boş olduğunu...
  3. C

Yardım Telefon SD kart istiyor.

Selamünaleyküm. Telefonu twrp ile güncelleme yapmaya çalıştım bilgi eksikliğinden dolayı bir sorunla karşılaştım. Telefon SD kart istiyor. Kamerayı felan açtığımda dahili hafızayı görmüyor ve SD kartı takın uyarısı geliyor. Hiçbir şey yukleyemiyorun
  4. C

Yardım Mi 9 jiroskop sorunu

Sorun öyle gitmiyor. Onu çok denedik o sürümdeyken. Miui 11 de düzelttiler
  5. C

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

İndirme linki var mı?
  6. C

MIUI 11 [Android Q]Mi 9 MIUI 11 - Global Stabil - V11.0.1.0 QFAMIXM indirme bağlantısı

Güncelleme gelmiş ama indirebileceğimiz yer var mı? Bulamadım ben
  7. C

Yardım Mi 9 twrp ile güncelleme

Sonunda biri çözebildi :)) kaç gündür deli gibi araştırıyorm
  8. C

Yardım Mi 9 twrp ile güncelleme

Miui 11 gelmiş. Ben global 10.2.30 kararlı sürüme sahibim. Biraz baktım ama kafam karıştı. Bootloafer kilidim açık twrp ve magisk yüklü. Twrp ile nasıl güncelleyeceğim? Hangi sürümü indirmem gerekli? Biri yardımcı olabilirse çok memnun olucağız.
  9. C

MIUI 11 [Android Q]Mi 9 MIUI 11 - Global Stabil - V11.0.1.0 QFAMIXM indirme bağlantısı

Denediniz mi?. Bende miui 10.2.3 global kararlı yüklü. Android 9 a sahibim. Twrpden yükleme nasıl yapılıyor tam olarak bilmiyorum. Telefonum da twrp magisk kurulu bootloader açık. Yardımcı olabilir misiniz zahmet olmazsa
  10. C

Geldi heraldd güncelleme, bi bakın istersenşz.
  11. C

Yardım Rog phone 2

Asus rog 2 ye root atacağız. Yardımcı olabilecek var mı?
  12. C

Aynı derdi mi9 kullanarak bizde yaşıyoruz. Bi kaç tane konu açmıştım bununla ilgilş. Güncellemeden dolayı olduğunu düşünüyorum
  13. C

Yardım Mi 9 rom önerisi

5 gün sonra miui 11 gelecek muhtemelen o zaman sorunumuz çözülecek arkadaşlar
  14. C

Soru Mi 9 Rom Güncelleme.

Custom değilde başka romlar için de aynı işlemleri yapacağız değil mi?
  15. C

Yardım Mi 9 rom önerisi

muhtemelen olmaz mi9 için uygun olan romu indirmen lazim. Ben pazartesi yükleyeceğim. Eğer sen benden önce yaparsan uyguladigin adımları yazar mısın? Muhtemelen bizim jiroskop sorunu çözülecek
Üst Alt