Cemented kullanıcısının son içeriği

1. Cemented

Yardım Redmi Airdots Laptop Bağlantı Sorunu

Airdots ile ilgili bir kaç ilginç sorun yaşıyorum. Bilgisayara normal şekilde bağlanıyorum fakat bir süre izlediğim videoya ara verip tekrar devam ettiğimde veya başka videoya geçtiğimde kulaklık bağlantıyı koparıyor. Tekrar bağlanamıyorum, her şeyi baştan yapmam gerekiyor. Cihazı bilgisayardan...
  2. Cemented

Soru Mi6 karanlık mod

Miui 11 geldiğinden beri karanlık mod tüm menülerde olmuyor. Örnek olarak Temalar, Pil&performans, Xiaomi Blut Eşitleme kısmı gibi yerler karanlık mod olmuyor. Haftalık güncellemelerle düzelir diye bekliyorum ama olacağı yok sanırım. Miui 10 da karanlık mod ilk geldiğinde böyle bir durum vardı...
  3. Cemented

Rehber Redmi Airdots / Mi True Wireless Earbuds Nasıl Eşleştirilir? / Nasıl Resetlenir?

Kulaklık kutusunun şarj bilgisini telefonda görebiliyor muyuz? Kutunun şarjının ne kadar kaldığını nasıl anlarız?
  4. Cemented

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Düşük pilde kırmızı olan bölge simgenin sağında olması gerekmiyor mu? Eskiden öyleydi sanırım yada ben mi yanlış hatırlıyorum?
  5. Cemented

Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

Trendyol hengi satıcıdan aldınız isim paylaşır mısınız? Bir ay önce falan bende airdots satın almıştım ama kargo geciktiği için iptal etmiştim. Aynı satıcı mı acaba? Bir daha alışveriş yapmayalım. Aldığım Satıcı OrkaTeknoloji birde StarX diye bir satıcıdan mi wifi yükseltici almıştım sorun...
  6. Cemented

Bağlantı ile ufak tefek sıkıntılar var ama bu fiyata ben memnun kaldım. Ses kalitesi beklediğimden çok çok iyi. Bazıları ses seviyesi düşük demiş ama ben video ses kalitesi iyiyse neredeyse 1/2 ses seviyesi ile kullanıyorum. Diğer türlü rahatsız edici şekilde yüksek kalıyor Telefonla konuşma ev...
  7. Cemented

Bende 11.11 kampanyasından n11 den 128 tl tlye almıştım konuyu okuyunca benimde kafam karıştı. Ürün orjinal tahmin ediyorum ama kutuda AirDots yazıyor cihaz bağlanınca Earbuds olarak görüyor, aldığım model china versiyon sanırım ama kullanma kılavuzu hem çince hemde ingilizce. Kutuda Redmi değil...
  8. Cemented

Soru Gcam kullanan arkadaşlara

İlk defa sizden duydum gcam'ın cihazı yavaşlattığını. Kesinlikle böyle bir şey yok.
  9. Cemented

Rom Xiaomi Mi6 Revolution OS (MIUI11 Android 9.0) 20.2.26 Beta Rom

Mi cloud çalışıyor. Benim senkronizasyon ile mesaj, görüşme, resim yedeklerim geri geldi.
  10. Cemented

Soru Pil performansı için hangi rom a geçmeliyim

RevOS batarya konusunda baya iyi.
  11. Cemented

Yardım Uygulama İle sağlanan Bildirim Sesleri

Yokmuş :) Konu silenebilir.
  12. Cemented

Yardım Google arama çıkmıyor !

Stok tarayıcının tüm verileri temizle yapıp dener misiniz?
  13. Cemented

Yardım Uygulama İle sağlanan Bildirim Sesleri

Konu hakkında en azından fikri olan var mı?
  14. Cemented

Yardım Mi6 ekran süreniz ne durumda

Geçen hafta RevOs ta aldığım süre. Dün denemek için tekrar eu betaya döndüm.
Üst Alt