Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaslar. Mi 9t pronun ekran kenarlari hafif kavisli. Bu nedenle piyasadaki temperli camlar kenarlarda bosluk yapiyor. Bu bosluklar temperli cami yaninda gelen yag benzeri bir sivi ile doldurulabiliyor ama bir sure sonra yine bosluk oluyor. Bazi camlarin da kenarlari siyah ve bu hem...
Yanlis anlamadim. Siz yanlis anladiniz. Denetlenecek bir durum yok ortada. Samsung benim cihazim ip68 diyor ve oyle satiyor. Bunun icin gereken parayi öduyor ve sertifikayi aliyor. O sertifika samsung icin prestij meselesi. daha bir cok kalem masrafi var. O nedenle fiyati 800 dolar.
Xiaomi benim...
Ureticinin yan cizdigi yerde custom romlara basvurulur. Lineageos gibi romlarla ile canavar gibi calisir telefonlar. Ancak yillar sonra bazi az sayida uygulamalar ufaktan kasmaya baslayabilir bu da uygulamalarin yazilisinin farkli olmasindan kaynaklaniyor genelde ya da en cok kullanilan...
Cidden gerek yok. Ben 5 senedir oneplus one kullaniyordum. Alirken 2 sene idare eder diye dusunup almistim ki o gune kadar en cok idare eden telefon 2 seneyi gecmemisti. Tabi bir sure sonra kasinti tuttugu zamanlar oldu ama yeni cikanlar bana ciddi bir yenilik sunamadilar malesef. En son oneplus...
Guncelleme ile geldi. Boyle bir efekt eklemisler hos dursun diye. Kamera efektlerini kapatinca kapaniyor (malesef kamera cikarken yanan isik da kapaniyor tabi)
O kadar kotu mu gorunuyor gercekten sizce. Bozulmus gibi mi gorunuyor?
Cok garip bir durum ama bunun sorun oldugunu dusunen ilk kisi siz degilsiniz. Daha once telefonu garantiye mi gondersem diye soran da oldu. Acaba bende mi sorun var diye dusunuyorum bazen...