cembilgic1 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Redmi Note 8 Pro Ses açma ve Kilit Tuşları Bozuk

Merhabalar, 2020 Mart'tan beri orjinal rom ile kullandığım telefonumda, 2 gündür ses açma tuşu ve kilit tuşunda problem yaşıyorum. Ya ikiside sürekli basılı kalıyor, yada hiç çalışmıyor. Bununla alakalı çok problem yaşadım 2 gündür. Kilit tuşu çalışmadığı zaman; telefonu kilitleyip cebime...
  2. C

Yardım Arama ve mesaj bildirimleri gelmiyor.

Herkese iyi günler. Redmi Note 8 Pro telefonumda ara sıra telefondan herhangi bir bildirim aldığımda ses gelmyior hiçbir şekilde. Instagram - WhatsApp - Mesajlar - arama gibi herhangi bir uygulamadan hiç bildirim sesi gelmiyor. Ama uygulamalara girdiğimde ada telefonla konuşmamda herhangi bir...
  3. C

Soru Google Fotoğraflar Kilitli Klasör (Locked Files) Seçeneği

Merhaba arkadaşlar, telefonum Note 8 Pro, Fotoğraflar uygulamasında görünmesini istemediğim görüntülerin Kilitli Klasör özelliğinde saklamak istiyorum. İnternette çok gördüm Fotoğraflar'da bu özellik geldi diye, ancak Android telefonlara henüz gelmemiş olabilir mi? Fotoğraflar uygulamasını...
  4. C

Soru Mi Band 6

Mi Band 6 bölümü olmadığı için buraya açıyorum kusura bakmayın. Mi Band 6 alma düşüncesindeyim ama Mart başında 550 TL gibi bir fiyatı vardı, 2 hafta önce tüm sitelerde 100liralık bir düşüşle 425-450 TL bandına düştü. Bayram sonrasında nasıl bir fiyat seviyesinde olur, acaba bayram sonrası düşüş...
  5. C

Soru Gelen veya Giden Aramalar'da Şirket Bilgisi

Herkese Merhabalar, yaklaşık 1 sene önce iPhone 5S telefondan Redmi Note 8 Pro'ya geçiş yaptım. Her özelliğiyle rahatlattı beni ancak arama konusunda problem yaşıyorum. Uzun süre iOS kullandığım için, iş nedeniyle kayıtladığım kişileri hep firma ismi ile kayıtladım. Ama şimdi tüm rehberi...
Üst Alt