cembilgic1 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Redmi Note 8 Pro Ses açma ve Kilit Tuşları Bozuk

Merhabalar, 2020 Mart'tan beri orjinal rom ile kullandığım telefonumda, 2 gündür ses açma tuşu ve kilit tuşunda problem yaşıyorum. Ya ikiside sürekli basılı kalıyor, yada hiç çalışmıyor. Bununla alakalı çok problem yaşadım 2 gündür. Kilit tuşu çalışmadığı zaman; telefonu kilitleyip cebime...
  2. C

Yardım Arama ve mesaj bildirimleri gelmiyor.

Sizin dediklerinizi Pazar günü yaptım ama herhangi bir değişiklik olmadı. Daha sonrasında dün akşam problem kendiliğinden çözüldü.
  3. C

Herhangi bir bilgisi olan yok herhalde. Telefonculara sordum ama böyle bir hata ile karşılaşmamışlarda, yani arıza tespit bile yapamadık henüz
  4. C

Tam anlatamadım herhalde, problem ben hiçbir ayar değiştirmeden, kendiliğinden oluyor. akşam bildirim sesleri gelirken, ertesi gün gelmemeye baslıyor, belirli bir süre devam ediyor. bazen 3-4 saat bazen 2-3 gün, sonraısnda kendiliğinden düzeliyor. Ayar olsa sürekli aynı şekilde devam etmez mi?
  5. C

Herkese iyi günler. Redmi Note 8 Pro telefonumda ara sıra telefondan herhangi bir bildirim aldığımda ses gelmyior hiçbir şekilde. Instagram - WhatsApp - Mesajlar - arama gibi herhangi bir uygulamadan hiç bildirim sesi gelmiyor. Ama uygulamalara girdiğimde ada telefonla konuşmamda herhangi bir...
  6. C

Soru Note 8 Pro güncelleyeyim mi

Geçenki güncelleme paketini yapınca, şarj süresi inanılmaz azalmıştı, halada şikayetçiyim bu şarj konusunda, acaba bu güncellemede yine azalma olacak mıdır? Biraz beklemek lazım gibi
  7. C

Çözüldü Xiaomi Redmi Note 8 pro 12.5.3 güncellemesini yapamıyorum

Yok, Activity Launcher uygulamasından gidiceksiniz. Bu ekranda zaten güncelleme yok diye gösteriyor. Uygulama üzerinden yaptım bende, yukarıdaki mesajlarda yardımcı olacak konu linki var Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. C

Tam miui logosunun üstüne tıklamanız gerekiyor. Ben öyle yaptım, o menü geldi. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. C

Uygulamada girince, güncelleme paketi seçin seçenği çıkmıyor, acaba uygulamada problem mi var, merka ettim? Karşılaştınız mı böyle bir sorunla? Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. C

Şimdi anladım, tamamdır teşekkürler. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. C

Bu öeriye göre programı indirdim, ama Güncelleyici kısmında, uygun güncelleme yok ibaresi çıkıyor. Acaba bende mi sıkıntı var ?
  12. C

Soru Google Fotoğraflar Kilitli Klasör (Locked Files) Seçeneği

Ama bu şekilde, Fotoğraflar uygulamasına etki etmeyecektir diye düşünüyorum. Doğru mu? 1632727700 bende şu anda 5.59.0.397558512 sürümü var Fotoğraflar'ın, daha yni sürümünü internette bulamadım, acaba başka kaynak var mıdır araştırabileceğim?
  13. C

Soru Google Fotoğraflar Kilitli Klasör (Locked Files) Seçeneği

Merhaba arkadaşlar, telefonum Note 8 Pro, Fotoğraflar uygulamasında görünmesini istemediğim görüntülerin Kilitli Klasör özelliğinde saklamak istiyorum. İnternette çok gördüm Fotoğraflar'da bu özellik geldi diye, ancak Android telefonlara henüz gelmemiş olabilir mi? Fotoğraflar uygulamasını...
  14. C

Soru Mi Band 6

Mi Band 6 bölümü olmadığı için buraya açıyorum kusura bakmayın. Mi Band 6 alma düşüncesindeyim ama Mart başında 550 TL gibi bir fiyatı vardı, 2 hafta önce tüm sitelerde 100liralık bir düşüşle 425-450 TL bandına düştü. Bayram sonrasında nasıl bir fiyat seviyesinde olur, acaba bayram sonrası düşüş...
  15. C

Madalya Ramazan Madalyası Kazanın

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun
Üst Alt