Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler SMS yolluyorum geç gidiyor alındı bilgisini açtım mesajı yolluyorum 1 2 dakika sonra gidiyor alındı diye tek bende mi var başka bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı yada nasıl düzeltilir bir çözümü var mı ?
Ben bir zararını görmedim yeni şeyler ilk oraya geliyor diye biliyorum daha iyi bilgisi olan bir arkadaş varsa aydinlatirsa seviniriz ama bende bir sorun yok
1553128169
Ben bir zararını görmedim yeni şeyler ilk oraya geliyor diye biliyorum daha iyi bilgisi olan bir arkadaş varsa aydinlatirsa...
Navigasyon tuşlarını açınca çözülüyor fakat ben sevmediğim için açmıyorum başka çözüm yolu yokmu çok aşırı bir hata değil aslında ama olmasa iyi olur adam akıllı güncelleme yapamıyorlar
1553126999
Bölgeyi Almanya yaptım sorun ortadan kalktı
1553127306
Bölgeyi Hindistan veya Almanya yapınca...
Böyle bir takılma oluyor. Bazen hiç olmuyor ama çoğunlukla böyle yapıyor navigasyon tuşlarını aktif edince olmuyor fakat ben onları kullanmayı sevmiyorum nedeni nedir acaba başka düzeltme seçeneği yokmu android 9 a geçmeden önce hiç olmuyordu
Dili İngilizce yapıp denedim mı hesaptan çıktım telefonu tamamen İngilizce yaptım sonra geri mi hesaba girdim gene olmadı hattın akıllı faturası yok diye biliyorum yurt dışı SMS yok büyük ihtimalle ama genede sorgulatayim Türk Telekom hattım nereden sorgulatayim