CemAslan kullanıcısının son içeriği

1. CemAslan

Yardım Mi 8 lite geç giden smsler

Türk Telekom operatör aslında iPhone vardı bende onda da oluyordu
  2. CemAslan

Yardım Mi 8 lite geç giden smsler

Beyler SMS yolluyorum geç gidiyor alındı bilgisini açtım mesajı yolluyorum 1 2 dakika sonra gidiyor alındı diye tek bende mi var başka bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı yada nasıl düzeltilir bir çözümü var mı ?
  3. CemAslan

Yardım Mi 8 lite guncellemeden sonra takılarak uygulama kapatma sorunu

Hocam Türkiye'ye geri döndüm sorun düzeldi geri Türkiye'ye donebilirsin
  4. CemAslan

Ben bir zararını görmedim yeni şeyler ilk oraya geliyor diye biliyorum daha iyi bilgisi olan bir arkadaş varsa aydinlatirsa seviniriz ama bende bir sorun yok 1553128169 Ben bir zararını görmedim yeni şeyler ilk oraya geliyor diye biliyorum daha iyi bilgisi olan bir arkadaş varsa aydinlatirsa...
  5. CemAslan

Navigasyon tuşlarını açınca çözülüyor fakat ben sevmediğim için açmıyorum başka çözüm yolu yokmu çok aşırı bir hata değil aslında ama olmasa iyi olur adam akıllı güncelleme yapamıyorlar 1553126999 Bölgeyi Almanya yaptım sorun ortadan kalktı 1553127306 Bölgeyi Hindistan veya Almanya yapınca...
  6. CemAslan

Böyle bir takılma oluyor. Bazen hiç olmuyor ama çoğunlukla böyle yapıyor navigasyon tuşlarını aktif edince olmuyor fakat ben onları kullanmayı sevmiyorum nedeni nedir acaba başka düzeltme seçeneği yokmu android 9 a geçmeden önce hiç olmuyordu
  7. CemAslan

Yardım Mi 8 lite sürüm düşürme

Telefonum android 9 ve miu 10.2.2 var android 8 miu 10.2.1 e düşürmek istiyorum yardım
  8. CemAslan

Yardım Sim kartı etkinlestirilemedi

Peki nasıl yapicagim bir türlü olmuyor
  9. CemAslan

Onu da yaptım sadece mi mesaj içinse sorun yok mi telefon kullanan kimse yok zaten etrafımda
  10. CemAslan

Peki bu sorun önemli bir sorun mu bana ileride sıkıntı yaratır mı ?
  11. CemAslan

Dili İngilizce yapıp denedim mı hesaptan çıktım telefonu tamamen İngilizce yaptım sonra geri mi hesaba girdim gene olmadı hattın akıllı faturası yok diye biliyorum yurt dışı SMS yok büyük ihtimalle ama genede sorgulatayim Türk Telekom hattım nereden sorgulatayim
  12. CemAslan

Bu hatayı alıyorum çözümünü bilen var mı ? ve neden böyle bir hata veriyor beyler ya
  13. CemAslan

Soru Android 9 mi 8 lite internet

Bu internet sorunu vardı oyunlarda ping oluyordu yada gidiyordu internet Android 9 a güncelleyen arkadaşlar denediniz mi düzelme var mı ?
Üst Alt