cemalibas kullanıcısının son içeriği

1. cemalibas

Soru Ghost screen midir?

Herkese merhaba, Yaklaşık bir ay önce aldım telefonu. Hb üzerinde Mi Türkiye garantili. Yaklaşık bir haftadır dikkatimi çeken bir durum var. Ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Tam siyah ekrana geçerken bir sorun gözükmezken, video da ki gibi koyu gri olan ekran da bir süre arka planda ki duvar...
  2. cemalibas

Satıldı Mi 9 6/128 Garantili

Merhabalar, 23.05.2019 tarihinde almış olduğum telefonumu batarya performansı yüzünden satmaya karar verdim. KVK garantisi devam ediyor. Tuş açma tuşunun orada nasıl olduğunu bilemediğim bir çizik var. Yüksek bataryalı ve garantili telefonlarla takas düşünebilirim.
  3. cemalibas

Yardım Mi9 Pil&Performans, Kullanım Süreleri Paylaşma

Herkese Merhaba, Yaklaşık 6 aydır Mi9 kullanıyorum. Batarya durumu biraz bezdirdi açıkçası. Daha öncelerde ekran süresi falan bilmezdim(iphone'den geçtim) Bir kaç aydır da forumda takılıyorum. Ekran süresini ölçmeye başladım. Fakat ne yaparsam yapayım 4 saat üzerine çıkamadım. Telefon...
  4. cemalibas

Çözüldü Ağ izleniyor olabilir!

Arkadaşlar merhaba, Bugün fark ettiğim bir bildirim oldu. Ekran görüntülerinden de göreceğiniz üzere bildirim çubuğunda 'Ağ izleniyor olabilir' yazıyor. Nedenini bilen varsa yazabilir mi?
  5. cemalibas

Satıldı Mi9 128/6 K.V.K Garantili

Merhabalar, 25.04.2019 tarihinde almış olduğum Mi9 telefonumu satmaya karar verdim. Sebebi ise gün içinde fazla yoğun kullanıyorum ve bataryanın 3300 mah olmasından dolayı, performansından memnun değilim. Kutulu, faturalı ve garantilidir. Fotoğraflarda görüldüğü üzere telefonumda Outfitters...
  6. cemalibas

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Geldi gönlümün efendisi
Üst Alt