Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese. Telefonumda 12.0.3 güncellemesi yüklü, başka güncelleme gelmiyor maalesef. Ben de internetten görüp manuel guncelleme yapmak istedim. 2.7gb boyutundaki 12.5.4 global romu indirdim fakat güncelleme dogrulanamiyor, bu kararlı rom yüklenemiyor şeklinde hata veriyor. Ne yapmam...
Hoşbulduk. Forumda Note 5 Pro satan kişiler var aslında, Mi A2 Lite'tan çok daha performanslı ama çentik ekran hoşuma gittiği için A2 Lite istemiştim. Diğer forumlardan yazılar da okudum. Bir süre sonra saf androidden sıkılacağımı, MIUI arayüzünün avantajlarını kullanamayacağımı belirttiler, o...
Merhaba. Rom işlerinden hiç anlamam. A2 Lite'ı sevdim ve satın almak istiyorum fakat alttaki 3 tuşu kapatmak mümkün değilmiş galiba, bir de MIUI Rom yüklemek mümkün değil diyorlar. MIUI internet sitesinde şöyle bir Rom var, bu MIUI Rom mudur acaba?
1536000919
MIUI ROM for Mi A2 Lite - MIUI...