cemalbalcik kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru Mi note 10 lite güncelleme sorunu

Bende şu anda 12.5.4 sürümü gelmiş gözüküyor, siz de kontrol edin isterseniz belki size de gelmiştir
  2. C

Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

Yarın akşam benim bootloader kilidi için süre doluyor da hocam, ben de hangi sürümü yüklesem acaba diye kararsız kaldım. Kimisi parmak izi okuma 12.5.3 için çok iyi, stabil diyor, ondan dolayı kafamı karıştırdı bu durum, parmak izi olayından çok muzdaribim, yüz tanıma falan kullanıyorum şu anki...
  3. C

Hocam zaman içinde gördüğünüz ekstra olumsuzluklar olursa paylaşabilir misiniz?
  4. C

Soru Mi note 10 lite güncelleme sorunu

Aynı sorun bende de var, maalesef hiçbir yerde çözümünü bulamadım.
  5. C

Temiz kurulum yapmadım hocam maalesef
  6. C

Hocam kilit ekranı bu şekilde, bildirim geliyor kilit ekranında goruyorum, sonrasında ana ekrana geçiyorum, bildirime tiklamiyorum kesinlikle, bildirim çubuğunda böyle kalmaya devam ediyor ama telefonu tekrar kilitledigim zaman kilit ekranında bildirim silinmiş oluyor
  7. C

Bildirimleri sürekli kilit ekranında görmenin yolu var mı bildirim çubuğundaki gibi? Ekranı açıp kapatinca kilit ekranında bildirimler yok oluyor. Bir de fabrika ayarlarına dönmek telefonu kutudan çıkan sürüme mi döndürür yoksa sadece tüm hafızayı mi siler?
  8. C

Yardım Manuel guncelleme yapamıyorum

Zıp olanı indirdim hocam 1641473421 Aynı hatayı alıyoruz hocam o zaman. Güncelleme yapamıyorum maalesef. Bende global rom mevcut, global 12.1.1 ve 12.5.3'u denedim, ikisi de olmadi 1641473539 Maalesef olmadı hocam, video sahibine mesaj atarak sordum, başka bir yöntem olmadığını söyledi...
  9. C

Hocam bootloader kilidi kapalı olduğu için bu uygulamayı kullanamıyormuşum
  10. C

Hocam bununla alakalı konu da açtım. Ben telefonu 2 hafta önce aldım, gelen güncellemeyi yaptım ve 12.0.3. Diğer güncellemeleri paket seç ile yapmaya kalkistigimda bu kararlı rom yüklenemiyor diye hata veriyor. Güncelleme bu saatten sonra kendiliğinden gelmez artık dediler, ben de bekliyorum...
  11. C

Hocam ben miui 11 ile gelen telefonumu guncelledim, 12.0.3 son surum olarak gözüküyor ama guncelledigime pişman oldum açıkçası. Parmak izi okuma bazı durumlarda çok sapitmaya başladı, şarjin çok daha azaldığını hissediyorum. Opera tarayıcı kaynakli mi bilmiyorum ama tarayıcıda takılma sorunları...
  12. C

Fastboot veya Recovery farkeder mi acaba? 1641401128 Bu arada programın ayarlarından bölgeyi değiştirince 12.5.5 EU sürümü çıkıyor ama yüklenmiyor maalesef, bootloader kilidi kaldırmamı istiyor herhalde
  13. C

Hocam o programı açınca stable olarak yalnızca global 12.0.3'ü gösteriyor. Zaten telefonumda bu yüklü şu anda
  14. C

Süreç aynı sekilde mi işliyor peki hocam? Ben android telefon ilk kez kullanıyorum sayılır, izleyebilecegim bir video biliyor musunuz acaba?
  15. C

Yanlış yazmışım hocam, söylediğinizi denedim zaten. Boot kilidini kaldırmak için istekte bulunmuştum zaten, 168 saat sonra yeniden deneyin yazıyordu. Bu güncellemeleri yapmaya çalışmak bozmuyordur herhalde süreyi, bekleyeceğim :)
Üst Alt